Golgota - goblen lucrat de Mariana by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 26-03-2009 Buna ziua!
Ma numesc Mariana si sunt noua pe aici. Vroiam sa va intreb ce parere aveti de goblenul "Golgota".
Replica: Mariana, by Stefanescu Elena (2745 mesaje), la 26-03-2009 iti urez bun venit.
Atat eu cat si celelalte gargarite, dar si Admina acestui forum, te rugam sa scrii fara majuscule.
Cat despre goblenul
Golgota pot sa-ti spun ca este un goblen frumos si destul de marisor, iar daca doresti sa-l lucrezi iti urez spor din plin.
Nota Admin: Am corectat eu scrisul cu majuscule.Replica: Mariana, by Bica Nistor (1401 mesaje), la 26-03-2009 bun venit in gradina noastra si alaturi de noi.
Nu cumva te bate gandul sa lucrezi
Golgota? Este un model marisor bine si ma gandesc ca ai ceva experienta daca vrei sa te inhami la un astfel de proiect.
Ce ai mai lucrat pana acum?
Replica: Bine ai venit Mariana! by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 26-03-2009 Aceeasi intrebare am si eu ca si Bica. Te bate gandul sa lucrezi
Golgota? Felicitari! Daca vrei sa lucrezi asa un model inseamna ca ai experienta. Nu ne prezinti si noua modelele pe care le-ai lucrat pana acum? Sper sa ne prezinti si noua un serial.
Zbor placut printre noi si sa te vedem cat mai des.
Replica: Bun venit, Mariana! by Lacramioara Popescu (285 mesaje), la 26-03-2009 Golgota este un goblen religios de exceptie, iar cea care lucreaza asa ceva merita felicitari. Abia astept sa aflu ce ai hotarat.
Replica: Bun venit, by Mocanu Didina (154 mesaje), la 27-03-2009 Mariana si daca te gandesti sa lucrezi
Golgota, nu uita sa faci un serial. Ma intereseaza si pe mine pentru o prietena ce tot cocheteaza cu ideea.
Replica: Am adus aici informatiile ca sa se lege. by Bica Nistor (1401 mesaje), la 27-03-2009 Topic: Golgota, by CERBANESCU MARIANA (2 mesaje), la 27-03-2009 Va multumesc pentru primire. Eu deja am inceput sa lucrez
Golgota si pot sa va spun ca este o minunatie. Experienta nu prea am, dar imi place foarte mult. Promit ca in curand o sa postez si imagini cu ce am lucrat pana acum.
Replica: Atunci te asteptam by Racovita Adriana (3369 mesaje), la 27-03-2009 si cu o imagini. Poti face un serial.
Aripioare la ac!
Replica: Asteptam fotografii. by Stefanescu Elena (1666 mesaje), la 27-03-2009 Mult spor sa ai!
Si multi pupici de la mare.
Replica: Esti by Mocanu Didina (154 mesaje), la 27-03-2009 nemaipomenita! Ai inceput deja
Golgota! Pe ce fel de gherghef o lucrezi?
Spor la acusor!
Replica: Cand am cumparat goblenul, by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 27-03-2009 am luat si rama. Este foarte mare, ma cam chinui, dar sper sa-l termin cu bine. Mai am 36 de planse. Daca voi coase 4 planse pe luna, in decembrie il termin.
Replica: Mariana, by Ileana Miroiu (818 mesaje), la 27-03-2009 imi inchipui cat de greu se manevreaza la lucrat un astfel de gherghef. Minerva povestea cum intoarce ghergheful cand are ceva mare de lucrat. Iti doresc sa il termini atunci cand ti-ai propus.
Abia astept sa vad si imagini.
Aripioare la ac!
Replica: Mariana, by Maria Nistor (5015 mesaje), la 27-03-2009 bine ai venit in compania noastra. Imi pace modelul cu care ai debutat, astept sa-l vad si eu. Iti urez sa ai mult spor.
Replica: Mariana, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 27-03-2009 si eu te astept sa-ti vad pasii spre
Golgota!
Bica are dreptate, am povestit candva cum rotesc ghergheful daca am un goblen mai mare, dar la ce lucrezi tu, cred ca m-as invarti eu pe langa gherghef.
Iti doresc sa ai mult spor.
Replica: Am completat topicul tau, Mariana. by Bica Nistor (1401 mesaje), la 29-03-2009 Replica: Am by Milos Cosmina Elena (327 mesaje), la 29-03-2009 o fosta colega care o lucreaza.
Replica: Ce faci, Mariana? by Venera Chiriac (112 mesaje), la 30-03-2009 Nici un semn?
Pupici.
Replica: Bun venit by enache mihaela (38 mesaje), la 30-03-2009 si din partea mea. Si eu ca si celelalte fete abia astept sa vad postari cu ce ai lucrat.
Replica: Bun venit Mariana, by Condrasov Gabriela (292 mesaje), la 30-03-2009 in gradinita noastra o sa te simti excelent aici, in compania noastra.
Modelul tau este unul foarte frumos, te asteptam cu fotografii. Mult spor si ac cu aripioare!
Replica: Mariana, by Stefanescu Elena (2745 mesaje), la 18-04-2009 Paste fericit! Cred ca tu esti mult mai aproape de Iisus lucrand Golgota (locul unde Domnul a fost rastignit). Cred ca, cu fiecare firicel te simti mult mai aproape de El.
Replica: Hristos a Inviat! by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 20-04-2009 Elena, ai foarte mare dreptate. De curand am achizitionat si
Veghea ingerilor pe care, de altfel, am inceput sa-l lucrez in paralel, dar parca nu am spor. Am facut putin si tot la
Golgota am revenit.
Replica: Adevarat a Inviat, by Agache Amalia (65 mesaje), la 20-04-2009 Mariana!
Ai inceput
Golgota? Cand faci un serial cu ea? Ar fi interesant sa vedem evolutia acestui model. Ce zici?
Replica: Ai inceput by tanasa clementina (1332 mesaje), la 20-04-2009 si
Veghea, Mariana! Sunt doua modele destul de mari si complicate. Eu iti doresc mult spor, dar consider, din punctul meu de vedere, ca este greu sa lucrezi in paralel la amandoua.
Replica: Mariana, by Milos Cosmina Elena (678 mesaje), la 20-04-2009 cind ne aduci imagini?
Replica: Bine ai venit, by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 20-04-2009 Mariana! Si eu sunt noua pe forum, dar gargaritele iti vor umple inima de bucurie. Sunt nemaipomenite.
Replica: In by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 02-05-2009 curand voi arata si
Golgota.
Nota Admin:
Fotografiile cu modelele lucrate au fost mutate la:
Colectia mea - MarianaReplica: Mariana, by Sorescu Minerva (2106 mesaje), la 02-05-2009 nu te amari. Ai sa reusesti cu vremea sa faci si fotografii mai clare.
Ca o prima remarca, ar fi bine daca ai posta si numele goblenului.
Sa ai mult spor la
Golgota!
Replica: Golgota by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 06-05-2009
Replica: Golgota by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 06-05-2009
Replica: Imi by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 06-05-2009 pare rau de calitatea pozelor, dar macar pot sa va arat cat am cusut si bineinteles cat mai am de cusut.
Replica: Mariana, by Olariu Ioana (1277 mesaje), la 06-05-2009 este un model destul de marisor, iar tu ai lucrat, nu gluma. Aripioare la ac in continuare!
Replica: Multumim by Mona J (758 mesaje), la 06-05-2009 ca imparti cu noi aceasta experienta deosebita. Este un model mare si destul de complicat, cel putin pentru mine. Mult spor sa ai.
Replica: Mariana, by Stefanescu Elena (2745 mesaje), la 06-05-2009 un goblen imens, dar foarte frumos. Aripioare la ac!
Replica: Marina, by Malin Antonia (80 mesaje), la 06-05-2009 da multa rabdate mai ai! Eu as face stop cardiac cu asa un goblen.
Te felicit pentru puterea de a lucra un goblen atat de mare si atat de complex.
Replica: Mult spor, by Adriana Nicuta (4458 mesaje), la 07-05-2009 iti doresc. Este frumos, dar deloc usor.
Replica: Wow! by tanasa clementina (1332 mesaje), la 07-05-2009 Cata munca, dar si satisfactie! Ferice de tine ca te-ai inhamat cu o asa rabdare de a lucra o asa minunatie. Ai toata stima mea. Felicitari!
Replica: Acum, by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 07-05-2009 o sa va arat putin si din
Veghea, dar tot cu fotografii nu foarte reusite.
Replica: Acum by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 07-05-2009
Replica: Mariana, by Manaila Carmen (149 mesaje), la 08-05-2009 banuiesc ca faci fotografii, seara sau la lumina becului si de aceea nu se vede mare lucru. Mare lucru o imagine care sa arate un detaliu bun!
Eu iti urez spor la ac.
Replica: Carmen, by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 09-05-2009 cred ca ai dreptate. Chiar am facut fotografiile, seara, la lumina becului. Am sa incerc sa fac ziua, poate voi reusi sa fac un lucru mai bun. Sunt si eu constienta ca imaginile pe care le-am postat pana acum nu redau in totalitate minunatiile pe care le lucrez, dar este un pas si acesta si am vrut sa-l impartasesc cu voi.
Replica: Iti by Manaila Carmen (149 mesaje), la 09-05-2009 inteleg dorinta de a imparti cu noi, mersul acului tau pe goblen. Ai si cu ce sa te mandresti si, din punctul meu de vedere, chiar este o performanta pe care eu nu m-as vedea capabila sa o realizez.
Golgota este imensa, cu atat de multe personaje, dar si culori. Cate dintre pasionate s-ar incumeta? Eu, personal, cred ca mi-ar lua o viata o astfel de lucrare.
Si
Veghea este un goblen dificil. Eu zic ca, daca reusesti sa realizezi niste imagini mai bune, sa le duci si tu la serialul inceput de Maria, acolo unde le-au dus si celelelate gargarite. Te va ajuta cu siguranta sa fii la claca cu celelalte fete.
Ac fermecat!
Replica: Mariana, by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 09-05-2009 ai in lucru doua modele deosebite. Asa cum a spus si Carmen, nici eu nu ma vad lucrand
Golgota, dar cine stie?
Pacat ca fotografiile nu redau frumusetea modelelor, dar sigur vei rezolva si problema asta.
Motoras la ac iti doresc si sa revii cu noi episoade.
Replica: Mariana, by Stefanescu Elena (2745 mesaje), la 09-05-2009 mult spor sa ai! Lucrezi la doua goblene superbe. Iti doresc ca timpul sa fie in favoarea ta, iar acul sa aiba motorasul bun sa goblenezi cat mai mult. Ar fi frumos sa te alaturi fetelor ce lucreaza
Veghea.
Replica: Te by Popescu Alexandra (465 mesaje), la 09-05-2009 asteptam sa te alaturi in serialul nostru.
Pupici,
Alexa
Replica: Mariana, by Adriana Nicuta (4458 mesaje), la 13-05-2009 lucrezi la doua goblene deloc usoare.
Golgota chiar este... golgota. Culori multe si marisor. Si nici
Veghea nu este usor. Sa ai timpul si sporul necesar, la amandoua.
Replica: In by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 17-05-2009 sfarsit, fotografii clare.
Replica: Golgota by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 17-05-2009
Replica: Golgota by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 17-05-2009
Replica: Si verso by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 17-05-2009
Replica: Mariana, by Manaila Carmen (149 mesaje), la 17-05-2009 spui in sfarsit fotografii clare, iar eu, in sfarsit era sa cad de pe scaun de uimire.
1. este imens goblenul;
2. este extraordinar de frumos;
3. are niste culori de te topesti numai ce-l privesti;
4. este lucrat
im-pe-ca-bil!
Felicitari! Esti o gargarita cu G mare!
Replica: Am ramas by Mona J (758 mesaje), la 17-05-2009 masca. Vai cat este de mare! Subscriu cuvant cu cuvant la ce a scris Carmen. Esti o experta. Felicitari si spor la lucru in continuare!
Replica: Mariana, by FLOREA CAMELIA (90 mesaje), la 17-05-2009 nu am replica! Intelegi ce inseamna
nu am replica? Nu am cuvinte sa exprim ceea ce vad la tine. Ai lucrat impecabil. Eu nu am avut curajul sa ma apuc sa lucrez asa ceva. Esti o minune de garagarita. Felicitari!
Replica: Ce sa mai spun? by Frunza Nicoleta (3287 mesaje), la 17-05-2009 Celelalte Gargarite au spus tot. Sunt muta de uimire si admiratie. Felicitari! Si motoras la ac sa ne incanti in continuare cu noi episoade.
Replica: Gura cascata by Olariu Ioana (1277 mesaje), la 17-05-2009 Ce sa mai spun? Celelalte gargarite mi-au luat-o inainte.
Felicitari si aripioare la ac in continuare, sa ne incanti cu un nou minunat episod.
Replica: Mariana, by Silvia Har (685 mesaje), la 17-05-2009 cuvintele nu exista pentru a exprima uimirea mea. Absolut minunat!
Replica: Oau! by Iordanoiu Elena Daniela (332 mesaje), la 18-05-2009 Foarte frumos si destul de mare. Nu am cuvinte.
M-ai lasat masca de cat de frumos ai lucrat, iar pe dos este ca pe fata si pentru asta te invidiez caci eu nu sunt in stare sa lucrez chiar asa.
Bafta si sa il termini cat mai repede, sa il inramezi si sa il faci icoana - adica sa il duci la biserica pentru a fi sfintit. Este superb!
Motorase turbo la ace.
Replica: Intr-adevar, by Mirela Arapalescu (44 mesaje), la 18-05-2009 deosebit. Din cate observ, multe motive religioase. Dumnezeu sa aiba grija de harnicele gargarite. Spor in continuare!
Replica: Care-i fata, care-i dosul? by tanasa clementina (1332 mesaje), la 20-05-2009 O splendoare! Sa il tot admiri. Sa mai adaug ceva, nu isi are rostul. Totul a fost spus. Meriti pe deplin numele de gargarita cu G mare. Ai toata admiratia mea.
Replica: Mariana, by Maria Nistor (5015 mesaje), la 20-05-2009 nu am cuvinte sa exprim ce am simtit cand am privit imaginea. Extraordinar, din toate punctele de vedere. Ai toata admiratia mea. Felicitari!
Replica: Si eu by Cozea Rodica-Maria (680 mesaje), la 20-05-2009 am ramas fara cuvinte la vederea minunatiei pe care o lucrezi, Mariana. Felicitari, este o adevarata splendoare si felul in care lucrezi nu poate aduce decat cuvinte de lauda.
Replica: Mariana, by Adriana Nicuta (4458 mesaje), la 21-05-2009 sunt muta de uimire. Pot doar sa te felicit.
Replica: Va by CERBANESCU MARIANA (23 mesaje), la 22-05-2009 multumesc foarte mult pentru incurajari. Este o placere imensa sa lucrez acest goblen. Dupa calculul meu ar trebui sa-l termin pana la sfarsitul anului, dar nu cred ca voi reusi pentru ca este din ce in ce mai greu de tinut. Daca aveti niste sfaturi, va rog sa nu intarziati sa mi le dati. Ma refer la modul de lucru sau cum sa-l tin. V-am spus ca am inceput si
Veghea, dar nu lucrez foarte mult la ea deoarece
Golgota ma tine foarte mult timp ocupata.
Inca o data, va multumesc si va pup.
Replica: De ce by Enache Mihaela-Ema (368 mesaje), la 22-05-2009 nu incerci un gherghef rotund? Daca te hotarasti trebuie sa ai grija sa surfilezi marginile panzei, altfel se destrama foarte usor.
Replica: Goblenul by Iordanoiu Elena Daniela (332 mesaje), la 25-05-2009 tau, asa de frumos, m-a ambitionat si saptamana viitoare o sa comand si eu
Cina cea de taina si pe care sper sa o termin pana cand se va naste al doilea copilas, care este deja pe drum (doua luni). Vestea ne-a luat prin surprindere, dar daca daca tot se va naste de Craciun, cred ca acest goblen va fi cel mai potrivit si cu ajutorul lui Dumnezeu cred ca o sa il si termin.
Astept un nou episod la fel de incantator ca cel de pana acum si mult, mult timp liber si spor la goblenat.
Motorase turbo la ace!
Replica: Am ramas by olteanu rodica (1041 mesaje), la 25-05-2009 muta de uimire. Felicitari, Mariana! Lucrezi impecabil.
Replica: Mariana, by Popescu Alexandra (465 mesaje), la 23-06-2009 nu ne mai arati si noua un nou episod?
Pupici dulci si spor la lucru.