|
Acum este 27 Iul 2026, 01:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Lenus Scris: 07 Apr 2010, 18:42 |
|
|
|
Lenus, chiar daca cele 37 de culori sperie la inceput, acum cand vad cat de frumos s-a conturat, merita tot efortul. Chiar daca va lua o pauza, sa sti ca voi astepta fiecare episod din frumosul tau Vis. Felicitari!
Sa inteleg ca vor fi amandoua gargarite?
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Lenus Scris: 07 Apr 2010, 19:14 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Lenus, modelul tau chiar este unul de vis. In ultimul timp am intrat pe forum mai rar si nu am vazut acest goblen. Este superb. Iti doresc spor la cusut si multa atentie si rabdare pentru ca observ ca este foarte greu.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Lenus Scris: 07 Apr 2010, 22:56 |
|
Membru din: 20 Feb 2009, 08:25 Mesaje: 440 Locatie: Moreni, Dambovita Nume forum:1
|
|
Anca sa stii ca nu a fost chiar usor de lucrat salcia. Este un amestec de multe nuante de verde si se avanseaza cam greu, dar eu cred ca merita efortul. Eu, una nu prea ma omor dupa fonduri sau pete mari de culoare asa ca pentru mine a fost interesant. Cat despre bebelusii din burtica momentan nu stiu ce sunt, gargarite sau gargarei, poate o sa aflu la urmatorul ecograf care va fi saptamana viitoare. Desi mi-as dori ca cel putin unul sa fie o gargarita, ce-o vrea Domnul sa fie numai sa fie sanatosi. Eli, nici eu n-am intrat pe forum prea des in ultimul timp, dar cand si cand am mai aruncat o privire prin Gradina gargaritelor. Mult spor si tie. Pupici tuturor
_________________ Lenus - Gargarita-Ingerul-de-langa-noi
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|