Acum este 25 Mai 2026, 00:45

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Nimfa macilor (finut) - goblen lucrat de Neeolina
MesajScris: 11 Mai 2026, 11:53 
Neconectat

Nume forum:1
Deschid astăzi fereastra către un nou serial, unul care îmi face inima să tresalte de bucurie. Vă prezint cu mare emoție Nimfa macilor, un model care pentru mine are o semnificație aparte: este finuțul meu cu numărul 10!
Această nimfă delicată, care pare să se piardă printre petalele aprinse de mac, m-a cucerit prin grația și culorile ei vibrante. Sunt 20 de nuanțe care abia așteaptă să prindă viață pe pânză, pe parcursul a cel puțin 10 episoade pe care le vom parcurge împreună.
Vă invit să îmi fiți alături în această călătorie magică și sper ca fiecare punct cusut să vă aducă la fel de multă încântare pe cât îmi aduce mie.

Episodul de inscriere:

Episodul nr. 1:

Vă doresc tuturor un ac plin de spor și cât mai multe momente de tihnă.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Nimfa macilor (finut) - goblen lucrat de Neeolina
MesajScris: 11 Mai 2026, 12:46 
Neconectat

Neeolina draga, finutul tau cu numarul 10, care o sa fie cusut in concurs prezentantand 10 episoade intermediare obligatorii si o sa fie cusut cu de 2 ori 10 culori, face din Nimfa macilor o poveste speciala, deoarece simbolul care o insoteste, numarul 10, devine semnul implinirii, al echilibrului si al unei creatii complete.

Iti doresc sa pastrezi aceeasi inspiratie delicata si aceeasi forta creativa care dau viata proiectelor tale.
Nimfa macilor are deja farmecul unei creatii speciale, primele puncte pe care ni le-ai prezentat promit sa transforme si acest finut intr-o experienta artistica.

Imbratisari calde de la,

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Mai 2026, 19:21 
Neconectat

Ce frumos model ai ales.
Este delicat, de sezon. In curând începe timpul macilor.
Spor maxim!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mai 2026, 10:29 
Neconectat

Dragă Irela, m-ai lăsat cu zâmbetul pe buze cu această joacă a cifrelor. Nu m-am gândit nicio clipă că acest model este atât de guvernat de numărul 10, dar ai dreptate: este semnul unei împliniri frumoase în grădina mea de finuți. Îți mulțumesc pentru aceste gânduri care mi-au dat un elan deosebit să împlinesc povestea nimfei.

Lenuța, într-adevăr, macii stau să înflorească și în natură, așa că momentul nu putea fi mai potrivit.

După cum am decretat deja pe pânză, În Mai, acul este șef! și se pare că s-a pus serios pe treabă. Primele umbre au început să prindă viață, pregătind terenul pentru culorile vibrante ce vor urma.

Episodul nr. 2 - de siguranță pentru luna mai:

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături în acest univers al macilor și vă doresc o zi plină de soare și spor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Mai 2026, 12:10 
Neconectat

Of Neeolina, ce belea s-a iscat cand au aflat nenumaratele mele ace ca In Mai, acul e sef!. Detalii ofer, dar trebuie sa o fac silentios sa nu auda si sa isi ia varful la purtare si sa ma zoreasca mai mult decat o fac. :lol:

Numere, numerologie, asocierea numerelor cu situatii de si din viata...
Aproape la fel de mult cum iubesc culorile si firele, iubesc numerele si semnificatia lor.
De exemplu cifra 13. Ma uitam mereu la ceas la ora si 13 minute. Cand am constientizat m-am speriat, dar cand am citit ca este Mesaj spiritual: Este un îndemn la a avea încredere în intuiția ta și a nu te teme de schimbările care vin, m-am linistit.
Mai mult, am inceput sa citesc despre numere si semnificatia lor. Mi-a placut si imi place si o sa caut semnificatia numerelor ori de cate ori ma aflu intr-o situatie care implica si numere.

Revin la cifra 10.
În numerologie, cifra 10 este considerată un număr sacru al perfecțiunii divine și al împlinirii spirituale, reprezentând o nouă etapă a conștiinței. Fiind format din 1 (început/forță) și 0 (potențial infinit), 10 simbolizează finalizarea unui ciclu și trecerea la un nivel superior, fiind baza sistemului zecimal.

Goblenului tau ii urez sa creasca precum Greuceanu (Greuceanu crestea foarte repede, intr-un an cat altii in zece).
Ii doresc sa creasca intr-o zi cat alte goblenuri in 10 zile (din nou cifra 10 in apropierea goblenului tau).

Te imbratisez cu drag si imi doresc sa fie cu noroc toata aceasta avalansa de cifra 10 din jurul goblenului.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Mai 2026, 12:11 
Neconectat

Aripioare la ac in continuare!

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Mai 2026, 07:52 
Neconectat

Vin astăzi cu o nouă fereastră deschisă către universul meu înflorit, sub privirea atentă a acului care, așa cum bine știți, a preluat comanda deplină în această lună.

Dragă Irela, m-ai captivat cu lecția ta de numerologie! Nu m-am gândit niciodată la cifra 10 din această perspectivă a perfecțiunii divine, dar acum, când privesc pânza, parcă fiecare punct capătă o greutate spirituală mai mare. Îmi place la nebunie urarea ta ca nimfa să crească precum Greuceanu! Cu așa susținere și cu binecuvântarea cifrei 10, sper ca sporul meu să fie pe măsură. Cât despre acele tale zgomotoase, spune-le că le dau voie să facă oricâtă belea pe pânză, atâta timp cât rezultatul este pe măsura talentului tău!

Iulia, mulțumesc frumos pentru aripioarele trimise, au ajuns la fix pentru a-mi ghida acul printre petale.

Acul-șef a început să așeze primele nuanțe vibrante de roșu, iar macul prinde viață în timp ce culorile dansează pe pânză sub lumina caldă a lunii mai.

Episodul nr. 3:

Vă mulțumesc pentru fiecare vizită și pentru gândurile voastre ce fac ca această călătorie să fie una cu totul specială.

Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc un ac la fel de harnic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Mai 2026, 09:15 
Neconectat

Mesajul pentru episodul de astazi se reduce la un cuvant: Minunat!

Te imbratisez cu drag si iti doresc spor din plin in continuare.

Gargarita anului 2016
Gargarita anului 2017
Gargarita anului 2018
Gargarita anului 2020

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 17 Mai 2026, 09:14 
Neconectat

Aripioare la ac in continuare!

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 18 Mai 2026, 10:23 
Neconectat

Irela, îți mulțumesc din suflet pentru cuvântul tău atât de cald! Gândul tău „minunat” a fost exact combustibilul de care a avut nevoie acul meu ca să zburde în continuare pe pânză.

IuliaB, mulțumesc frumos pentru aripioare, se pare că au funcționat de minune și de această dată.

Acul meu a prins un elan deosebit și a mai dat viață unei porțiuni magice din acest finuț drag mie. Petalele roșii ale macului s-au desfăcut în toată splendoarea lor, iar lângă ele a apărut și un bobocel extrem de delicat. Culorile sunt incredibil de vii și vibrante, exact așa cum speram.

Episodul nr. 4:

Vă mulțumesc din inimă tuturor pentru vizite și pentru că îmi sunteți alături în această călătorie înflorită.

Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc un ac plin de zbor și tihnă.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 19 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: