Colt luminos - goblen lucrat de Ioana, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 23-10-2008 L-am inceput de trei saptamani, dar este greu. Numai Dumnezeu stie cand o sa-l termin.
Replica: Wow! by Maria Nistor (4877 mesaje), la 23-10-2008 Vad ca au intrat peisajele in lucru. O sa aduca lumina la Gargarite.
Sa ai mult spor!
Te asteptam cu noi episoade.
Replica: Ioana, by Calinescu Ramona Nicoleta (891 mesaje), la 23-10-2008 culorile sunt foarte frumoase si luminoase. Cand il vei termina, sigur iti va aduce lumina in casa.
Spor la goblenat in continuare!
Replica: Ioana, by tanasa clementina (293 mesaje), la 23-10-2008 ma sperii. Il am si eu de lucrat. Oare sa fie asa de greu?
Sa ai spor si motoras la ac.
Replica: Curaj, Ioana! by Frunza Nicoleta (3192 mesaje), la 24-10-2008 Ai sa vezi ca pe nesimtite il vei termina. Pare destul de greu, dar si rezultatul va fi spectaculos. Sunt sigura de asta.
Sa ai un ac ascultator si rabdator si sa aiba si aripioare.
Replica: Ioana iti urez spor la lucru by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 24-10-2008 fiindca se pare ca ai nevoie, dar mai ales iti urez sa ai multa rabdare si o sa vezi, ca intr-un final, o sa ai o mandrete de goblen.
Pupici.
Replica: Ioana este foarte frumos. by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 24-10-2008 Este migalos, dar vorba fetelor, rezultatul va fi pe masura efortului depus.
Sa ai ac cu aripioare si motoras puternic la degetele.
Replica: Multumesc by Popescu Ioana (452 mesaje), la 24-10-2008 de incurajari, fetelor!
Adriana, cum mai esti azi? Ti-am scris ieri ceva la "O zi buna in fiecare zi". Ai aplicat?
Va pup pe toate.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 24-10-2008 am aplicat.
Te pup.
Replica: Ioana, by Anisoara Nichita (216 mesaje), la 24-10-2008 nu este unica ce va aplica: capul sus si restul, inainte! Bun sfat, Ioana. Multumesc.
Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 25-10-2008 lucrezi un goblen foarte frumos. Iti doresc sa ai cat mai mult timp de goblenat si mult spor.
Replica: Hai by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 26-10-2008 Ioana ca este superb goblenul pe care il lucrezi.
Iti urez mult spor.
Replica: Am mai cusut putin by Popescu Ioana (452 mesaje), la 27-10-2008
Replica: Foarte frumos by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 27-10-2008 goblenul, Ioana. Si vad ca ai destul de mult spor. Astept cu nerabdare noi episoade din serialul tau.
Pupici si spor la lucru.
Replica: Ioana, by tanasa clementina (293 mesaje), la 27-10-2008 ai mai inaintat un pic. Sa ai spor!
Replica: Nu prea am spor. by Popescu Ioana (452 mesaje), la 27-10-2008 Barbat, uneori reticent la cusut!Replica: Ioana, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 27-10-2008 draga mea, roaga-l pe sotul tau sa te schimbe cu mine o singura zi. Dupa... o sa te pupe peste tot!
Soacra mea (care, de altfel, este o splendoare de femeie) a incercat sa faca ce a facut soacra ei cu ea: sa puna un
picior in prag, nurorii ei. Una din observatii:
nevasta face totul pentru barbatul ei si apoi se ghiloseste (a se citi:
se infrumuseteaza) ea. Venea, se aseza in bucatarie si astepta sa vada cum ma descurc. Nu stia ce-i poate pielea Laurei!
Mancarea fierbea pe foc si in timp ce mestecam in ea (cu un aer foarte preocupat), imi puneam si masti pe fata.
In timp ce masina de spalat rufe mergea, eu imi aruncam un ochi la ea, iar mana epila piciorul stang, ca piciorul drept sa fie epilat in timp ce masina clatea rufele.
Parul mi-l puneam pe bigudiuri in timp ce urmaream prajitura la cuptor (ca doar stand pe langa cuptor mi se usca si mie parul rapid si nu ma prindea barbatul cu moatele pe cap).
Soacra, privea satisfacuta cum trec ceasurile si-si imagina ca nu voi avea timp sa fac multe. Adica - sa aranjez paturile (unde asternuturile stateau mototolite de dimineata, dinainte de a pleca la serviciu). Nu stia ca Laura, arunca sub pat tot ce cocoseaza un pat (pijamalele, pilota) si trage repede cuvertura!
Sa va mai spun? Nuuu!
Ulterior, mama mea a incercat sa ma ajute, dar Domnul mi-a trimis intr-o zi gandul bun. Am vorbit ca de la femeie la femeie cu mama-soacra. Mi-a povestit viata ei cu soacra si mandria ei de a fi reusit sa o domine pentru ca a facut toata gospodaria de una singura. Am intrebat-o daca ar putea da timpul inapoi, ar face la fel? Mai ales ca urmarile muncii ei habotnice se simteau in toate retetele pe care le ducea la farmacie, lunar. I-a scos Domnul porumbelul din gura si mi-a spus ca
Nu, nu ar mai face!
Am prins-o la mijloc si am intrebat-o de ce vrea ca mama viitorilor ei nepoti, sa ajunga ca ea. Atunci, mi-a trantit sortul cu care se incinsese peste brau (cu gand sa-mi dea exemplu de femeie gospodina!) si a plecat ca din pusca. M-a parat sotului meu si tuturor rudelor mele, ca nu stiu sa fiu cuviincioasa.
Ne-am impacat cand i-am dus la spital (unde era internata pentru niste investigatii) supa ei preferata: cu turnatei de casa.
Sotul meu nu a mai reusit sa-mi impuna nimic pentru ca deja imprastiam cam multe scantei in jurul meu cand venea vorba de sfaturile soacrei.
Ioana, iti doresc sa lucrezi dupa sufletul tau,
aratand intotdeauna celor din jur cat de harnica esti tu. Tu, ce faci o groaza de lucruri,
concomitent!
Femeile au condus de cand lumea asa ca:
Capul sus si tz inainte!
Replica: Laura, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 27-10-2008 Doamne cat de frumos graiesti tu. Imi era un dor de postarile tale. Nici nu-ti imaginezi! Ma bucur ca ai revenit.
Replica: Laura by Popescu Ioana (452 mesaje), la 27-10-2008 ai revenit! Daca ai stii ca numai datorita tie am intrat prima data pe forumul acesta, dar deja plecasesi la Bucuresti. Iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns. Ai citit
Zorba? Avea Zorba (copil fiind) o pofta de cirese pe care n-a reusit sa si-o satisfaca nicicand asa cum ar fi dorit. Si cand a ajuns intr-un cires de unde s-a putut ospata cat a dorit, a mancat pana a dat la ratze. Si niciodata de atunci nu a mai dorit sa manance cirese. Poate o fi si la mine, doar o "faza" cusutul asta.
Replica: Colt Luminos by Maria Nistor (4877 mesaje), la 27-10-2008 Ioana iti urez cat m-ai mult timp la dispozitie pentru goblenat.
Nu cred ca o sa te eliberezi asa usor de virusul goblenatului.
Sa ai spor din plin!
Replica: Ioana si eu tot datorita by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 28-10-2008 Laurei am inceput sa scriu pe forum.
Imi place foarte mult goblenul pe care il lucrezi si cum "graiesti tu".
Pupici si spor la goblenat.
Replica: Ioana, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 28-10-2008 spre rusinea mea nu am citit cartea, am vazut filmul doar. Oare sa fie vorba despre acelasi lucru?
Sindromul lui Zorba, l-am avut si eu. Copil fara posibilitati financiare spectaculoase, cum am pus mana pe primii mei bani, cum... am facut sindromul Zorba.
Cearta? Dar cine vorbeste de cearta? Doar nu faci ca mine, acum vreo douzeci si ceva de ani: cum ma supara barbatul, cum ridicam tonul. Urma o disputa verbala, in care eu trebuia sa fiu invingatoarea. Mai mult: nu vorbeam cateva zile cu el. Iti dai seama prin ce momente treceam eu? Ma uscam de ciuda ca el nu incearca sa ma impace, sa fie tandru cu mine. In tot acest timp, faceam curatenie in casa, in stilu-mi nesuferit: tranteam, busheam, vorbeam singura, cu obida.
Intr-o zi, barbatul meu mi-a spus ca el pleaca. L-am intrebat de ce vrea sa divorteze. Mi-a raspuns cu suferinta in ochi:
Pentru ca te iubesc prea mult, Laura si nu vreau ca prezenta mea sa te mai faca sa suferi! Am realizat ca nu stiu sa ma comport. Mi-am cumparat carti, am discutat cu prietenele mele, am vazut familii in care se discuta, nu se disputa, cum faceam noi. Incet, incet mi-am modificat comportamentul si tot asa am simtit ca si jumatatea mea a asimilat acelasi stil.
Astazi, de cate ori simt nevoia sa izbucnesc (doar nu-ti imaginezi ca m-am potolit!), incerc sa ma controlez. Reusesc cel mai ades sau atenuez cumva impulsul initial, doar pentru ca mi-am jurat ca o sa tin minte:
Pentru ca te iubesc prea mult, Laura si nu vreau ca prezenta mea sa te mai faca sa suferi! Ades tinem in mana o inima iubitoare, doar ca nu stim... Ioana si Roxana, va zambesc.
Replica: Ce frumos! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 29-10-2008 Laura si noi iti zambim cat de dulce putem noi.
Pupici.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 29-10-2008 sa ai spor cat mai mult, dar mai ales sa ai timpul necesar. Noi, femeile, reusim intotdeauna sa facem 10 lucruri odata. Stii tu
capul sus si tz inainte!
Pupici.
Replica: Am inaintat by Popescu Ioana (452 mesaje), la 03-11-2008 putin, imi place cum se contureaza. Sa ma iertati ca nu intru decat sa postez ce am lucrat, dar nu mai am timp. Daca am noroc si imi aproba directorul un concediu de o saptamana promit sa intru mai des. Si sa cos mai mult!
Va pup pe toate.
Replica: Iar minunatia by Popescu Ioana (452 mesaje), la 03-11-2008 asta am fotografiat-o astazi pe drum catre servici, tot pentru voi.
Replica: Dar ai avut spor, Ioana! by Frunza Nicoleta (3192 mesaje), la 03-11-2008 Ma primesti si pe mine in coltul acesta luminos?
Replica: Wow! by Maria Nistor (4877 mesaje), la 03-11-2008 Este foarte frumos, este luminos.
Sa ai spor din plin!
Replica: Va primesc by Popescu Ioana (452 mesaje), la 03-11-2008 pe toate. Am avut spor doar la casuta. Mi s-a parut foarte usor de cusut. Restul va fi greu tare, asa ca multumesc de urari.
Replica: Ce frumos s-a conturat by Petroi Ana-Maria (1211 mesaje), la 03-11-2008 casuta in mijlocul naturii. Felicitari, Ioana si sa ai cat mai mult spor.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 05-11-2008 se contureaza frumos goblenul. Copacul tau mi-a placut foarte mult. Este o minunatie. Sa stii ca te astept aici.
Iti zambesc!Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 06-11-2008 sper sa reusesti sa iti iei o saptamana concediu. Eu iti urez odihna placuta si mult spor la goblenat. Imi place cum s-a conturat casuta.
Replica: Ce frumos s-a conturat casuta ta! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 06-11-2008 Iti urez sa sa ai mult spor in continuare chiar daca tie iti pare ca a ramas ce este mai greu, o sa vezi ca imediat il termini si repede il adaugi la colectie.
Pupici.
Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 07-11-2008 cum mai arata
Coltul tau?
Replica: Ioana, by Calinescu Ramona Nicoleta (891 mesaje), la 07-11-2008 incet, incet te ridici cu goblenatul. Va iesi foarte frumos, totul este sa ai curaj si rabdare. Noi urmarim cu drag serialele tale.
Replica: Am mai lucrat ceva by Popescu Ioana (452 mesaje), la 08-11-2008 si am micsorat si imaginea. Latura mare are sub 400. Am facut fotografia la lumina zilei, acestea sunt culorile adevarate, nu am umblat la efecte deloc. Gargarita este o clema, o am demult si o pun la un ghiveci de flori.
Replica: Ce aprinse sunt culorile! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 08-11-2008 Nu ma asteptam sa fie asa frumos. Deci asta este secretul tau, ai o gargarita care te ajuta si coase si ea alaturi de tine.
Pupici.
Replica: Roxana, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 08-11-2008 mie, sa spun drept, imi plac mai mult culorile de la goblenul tau, "Aproape de cer". Sunt atat de linistitoare. Multumesc de aprecieri.
Replica: Iar by Silvia Agache (137 mesaje), la 08-11-2008 mie imi plac mai mult culorile tale, Ioana pentru ca sunt calde.
Ce dulce este gargarita ta! Seamana cu tine.
Pupici.
Replica: Dar ai avut spor, nu gluma! by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 09-11-2008 Si gargarita clips este tare frumoasa.
O seara placuta si spor la goblenat.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 10-11-2008 sa stii ca ai avut spor. Iar culorile sunt frumoase si calde cum spune Roxana. Coltul tau ma imbie sa vin si sa ma odihnesc? Ma lasi?
Pupici.
Replica: Inca by Popescu Ioana (452 mesaje), la 12-11-2008 un pas. Mai greu vad ca este sa ajung la calculator. L-a monopolizat baiatul meu. Incerc sa mai scriu maine.
Va pup.
Replica: Ce by olteanu rodica (700 mesaje), la 12-11-2008 frumos iese. Si tu ai o viteza de
invidiat. Imi place mult cand vad goblenele ca iau nastere repede si le pot vedea cum arata lucrate.
Mult spor in continuare.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 12-11-2008 l-am admirat.
Mult spor in continuare!
Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 12-11-2008 dar si tu ai o viteza de neimaginat. Mult spor in continuare si o seara frumoasa.
Replica: Frumos, by tanasa clementina (1007 mesaje), la 16-11-2008 Ioana. Culori vii, un peisaj deosebit. Te urmaresc. Il am si eu in lada, dar nu stiu cand ii va veni randul.
Ac cu aripioare sa ai.
Replica: Alt pas by Popescu Ioana (452 mesaje), la 18-11-2008 Imagine atasata [lipsa]
Replica: Cat de frumos by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 18-11-2008 pictezi tu cu acul. Mult spor sa ai in continuare si diseara te astept si pe tine la o prajiturica, aici pe forum.
Replica: Ioana este minunat coltisorul tau by Calinescu Ramona Nicoleta (891 mesaje), la 19-11-2008 si intradevar foarte luminos, culorile sunt vii si placute ochiului.
Mult spor in continuare ca si pana acum!
Replica: Ioana by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 03-12-2008 pe unde zbori? Te asteptam.
Pupici.
Replica: Adriana, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 04-12-2008 multumesc de intrebare. Nu ma simt prea bine, nu mai cos, nu mai scriu, dar sa stii ca sunt langa voi si va citesc. O sa revin eu, pana atunci va pup pe toate si va doresc tuturor sarbatori fericite. Sunteti o gasca de fete frumoase, nu va parasesc. Dar vreau primavara!
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 04-12-2008 sa te faci repede bine! Te imbratisez cu caldura.
Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 04-12-2008 pupici si de la mine sa te faci cat mai repede bine.
Replica: O sa ma fac by Popescu Ioana (452 mesaje), la 04-12-2008 bine, dar acum obosesc si cand respir. Asta patesc iarna de iarna, am nevoie de soare si verde crud. Iarna imi fura energia, o mai razbesc eu putin cate putin, dar tot ea este mai tare. Nu-i nimic! O scot eu cumva la capat, stiu cu ce ma confrunt.
Va pup pe toate si sunt oricum langa voi.
Multumesc, fetelor.
Replica: Ioana, by Ionita Victorita (515 mesaje), la 04-12-2008 iti doresc sanatate multa si ti-am pregatit un loc insorit:
Replica: Sau by Ionita Victorita (515 mesaje), la 04-12-2008
Replica: Sau, by Ionita Victorita (515 mesaje), la 04-12-2008
Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 04-12-2008 din postarea ta se simte ca ai ceva pe suflet "
nu mai cos, nu mai scriu".
Sper sa fi bine.
Pupici si te astept cu drag sa incanti mii de priviri cu coltul tau frumos.
Replica: Hai, Ioana! by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 04-12-2008 Hai ca venim sa ne bem cafeaua la tine, in fiecare dimineata si sa-ti imprumutam din energia noastra. Ce sa-i faci?! Asa este natura: are si bleu si gri. Nu te necaji. Incearca sa nu te gandesti decat la lucruri frumoase, ca natura-i de la Dumnezeu asa cu un scop.
Te pup.
Replica: Ioana, by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 04-12-2008 cauta primavara din tine. Ai uitat de ea si te lasi acoperita de griul ce te-nconjoara. Uitat-te putin la flacaul tau si o sa-ti treaca.
Te scald in zambete.
Replica: Ma rog by Bica Nistor (1199 mesaje), la 04-12-2008 sa ai o inima usoara si sa ti sa para cerul mereu bleu.
Replica: Ioana, by Doruletz Mic (989 mesaje), la 05-12-2008 cateva raze jucause imi bat in geam, asa ca m-am hotarat sa mai simt caldura verii la margine de lac, in coltul tau.
Replica: Ce idee by Laura Brasoveanu (908 mesaje), la 05-12-2008 minunata, Doruletz! Aduc si cafeaua? Te chemam si pe tine, Ioana ca sa ne bucuram de ziua aceasta calda de iarna si sa zambim impreuna.
Replica: Ioana, by olteanu rodica (700 mesaje), la 05-12-2008 vin la tine si iti dau o calda imbratisare ca sa ne treaca amindurora starea asta de neputinta in fata anotimpului rece. Stiu ca este greu, - pe mine ma dor toate oasele, nu pot dormi, nu pot merge; imi ramane goblenul si mi-e suficient.
Te pup si iti doresc multa sanatate.
Replica: Ioana, by tanasa clementina (1007 mesaje), la 05-12-2008 eu te invit aici la mine unde nici urma de zapada nu vezi. Este un pic mai rece dimineata si seara, in rest este bine. Acasa, la Piatra Neamt, am un apartament foarte mare, centrala montata de foarte mult timp si tot frig este, - nu mai spun de zona care este de munte. Este foarte frig . Si mie imi displace acest anotimp, dar ce sa-i faci, nu il poti evita. Sa tinem cont de cei ce ne inconjura, numai dragostea lor ne poate incalzi.
Sa ai spor la
Coltul luminos, este deosebit. Astept si eu cu nerabdare sa-l lucrez.
Pupici si o calda imbratisare de aici din Nimes.
Replica: Ioana, by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 06-12-2008 abia astept sa termini
Coltul luminos. Eu mi-am dorit mult sa-l lucrez, dar de fiecare data a intervenit alt model, asa ca o sa-l admir la tine.
Cat despre anotimpul acesta friguros, eu care sunt nascuta iarna (1 decembrie), sunt innebunita sa simt gerul, sa-mi piste obrajii. Cand ninge sau chiar cand viscoleste, si la mare bate vantul, nu gluma, am o stare de bine de comfort. Asta vine in totala contradictie cu sotul meu care uraste anotimpul rece, asa ca eu abia astept sa ninga, sa-mi iau o prietena si sa ma plimb. Cred ca daca vei privi iarna ca pe un moment frumos din viata noastra, treptat te vei simti mai bine si apoi gandeste-te ca vin sarbatorile cand poti sa faci atatea bucurii celor dragi.
Replica: Copacii by Popescu Ioana (452 mesaje), la 11-12-2008 mei infrunzesc.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 11-12-2008 motoras la ac! Pot sa ma odihnesc nitel in coltul tau de vis?
Replica: Oricand, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 11-12-2008 Adriana.
Replica: Frumos, by tanasa clementina (1007 mesaje), la 11-12-2008 Ioana. Inca un pic si este gata. Cred ca dupa
Mona Lisa, il voi lucra. Sper, pana ajung acasa in aprilie, sa termin acest goblen.
Replica: Doamne, Ioana, by angela draganoiu (421 mesaje), la 11-12-2008 cat este de frumos! Nu mi-am imaginat ca un goblen poate sa fie atit de frumos. Te felicit din toata inima. Il am si eu, dar inca nu l-am inceput ca n-am timp.
Iti urez spor la lucru si sa ni-l arati inramat.
Replica: Wow, Ioana. by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 11-12-2008 Este foarte frumos. Felicitari!
Replica: Ioana, by Calinescu Ramona Nicoleta (891 mesaje), la 11-12-2008 ce superb iese, si cat spor ai avut! Minunat! Acusica il termini. Superb! Am ramas fara cuvinte si iti doresc motoras la ac spre sfarsit.
Replica: Multumesc fetelor, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 11-12-2008 insa mai am mult de lucrat la el. Pare ca este aproape gata pentru ca partea de sus (cea nelucrata) n-am fotografiat-o toata. Si aceea este mai grea, are numai frunzis. Asa au fost si randurile de jos (cele cu iarba), unde pe spate este tot o incalceala. Restul a mers mai usor decat ma asteptam si imi place mult si mie ce-a iesit. Cine il are deja in lada de zestre sa nu-l dea deoparte. Angela si Clementina, sper ca v-am convins.
Pup toate gargaritele.
Replica: Ioana, by Silvia Har (607 mesaje), la 11-12-2008 eu de-aicea nu mai plec ca tare mai este cald, verde si placut in compania ta.
Imi place mult de tot. Merita fiecare punctulet pe care il lucrezi.
Pupici.
Replica: Ioana, by Maria Nistor (4877 mesaje), la 11-12-2008 este o placere sa privesc goblenul tau. Iti urez spor din plin si te astept cu urmatorul episod.
Replica: Ioana, by tanasa clementina (1007 mesaje), la 14-12-2008 deja m-ai convins, il voi lucra in curand.
Sa ai ac cu aripioare.
Replica: Ce by Camelia Jura (189 mesaje), la 16-12-2008 bine imi prinde sa vad cat de calda, verde si primitoare este vara ta, Ioana.
Replica: Ioana, by Ionita Victorita (515 mesaje), la 17-12-2008 da-mi voie sa ma odihnesc putin pe malul lacului, - este cald si bine.
Pupici.
Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 17-12-2008 nu conteaza incalceala dupa spatele goblenului, fata arata frumos. Abia astept sa vad cum mai arata coltul tau frumos.
Replica: I se potriveste by Frunza Nicoleta (3192 mesaje), la 18-12-2008 de minune numele de
Colt luminos. Parca a reusit sa aduca putin lumina si in sufletul meu. Mult spor in continuare, Ioana.
Replica: Ioana by Cristina Sandu (144 mesaje), la 18-12-2008 ai ales tocmai bine.
Colt luminos este ideal pentru a fi cusut iarna.
Spor la aripioare si motorase multe la vara ta atat de placuta.
Pupici.
Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 04-01-2009 am venit aici, am nevoie de un
Colt luminos sa-mi treaca supararea. Aseara m-am certat rau de tot cu fiul meu si eu sunt vinovata. Capul familiei a fost de partea mea si asta ma face sa ma simt si mai rau.
Replica: Minerva, by Silvia Har (607 mesaje), la 04-01-2009 citesc ceea ce scrie Laura, mereu si astept, cu sufletul la gura sa vad daca a mai scris ceva. Mi-a placut la ea modul in care reactioneaza fata de copiii ei. Cand
s-a crizat, cum zice ea, in casa Floricicai si cum si-a recunoscut eroarea. Eu am doua fete si de fiecare data imi impuneam punctul de vedere pentru ca asa credeam eu ca este mai bine. De la Laura am invatat ca cel mai bine este sa discut cu fetele mele. Si mai fac ceva: imi cer iertare de la ele, daca eu am gresit. Cred ca cel mai bine este sa discutam cu copiii. Eu am primit de la mama mea, o alta educatie. Nu ca Naluca lui Doruletz, dar pe aproape. Cred ca si pentru copii conteaza sa ma port altfel. Sunt mai aproape de mine acum, parca vor si ele sa ma inteleaga.
Sunt convinsa ca vei stabili adevarul cu diplomatie in casa ta.
Replica: Minerva, by Patruleasa Jeni (182 mesaje), la 04-01-2009 nu sunt experta, dar pot sa-ti spun ca imi pare rau ca ai sufletul asa de incarcat. Dar o rezolvi tu, ca esti tare isteata si cred ca si baiatul tau te iubeste
tarrre.
Ioana, ne incalzim si noi putin in coltul tau luminos?
Mii de aripioare la ac.
Pupici.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 13-01-2009 cum mai arata coltisorul tau de Rai?
Mult spor si pupici.
Replica: Adriana, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 14-01-2009 mi-ai resuscitat topicul si m-ai facut datoare macar cu o fotografie-doua.
Replica: Si by Popescu Ioana (452 mesaje), la 14-01-2009
Replica: Ai avut by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 14-01-2009 spor, nu gluma, Ioana! Am trecut si eu sa ma incalzesc in coltul tau luminos.
Te imbratisez si iti urez sa ai cat mai mult spor la goblenat.
Replica: Ioana, by Maria Nistor (4877 mesaje), la 14-01-2009 este tot mai frumos coltul tau luminos. Sa ai spor din plin si te astept cu un nou episod. Imi place si ajutorul tau din umbra.
Replica: Ioana by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 14-01-2009 ai avut un spor!! Felicitari! Este minunat, nu ma cazezi si pe mine in casuta?
Motanca ta este invidioasa pe goblen cumva?
Mult spor!
Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 14-01-2009 m-am urcat in barca si-am pornit spre tine. Coltul tau luminos ma atrage si-mi da incredere.
O seara minunata!
Replica: Ma binedispune, by Frunza Nicoleta (3192 mesaje), la 14-01-2009 coltul tau luminos Ioana. Mult spor in continuare. Nu mai este mult si il adaugi la colectie.
Replica: Cu by Popescu Ioana (452 mesaje), la 14-01-2009 asa incurajari parca-mi mai creste elanul.
Nico, esti draguta! Vai de mama ei, colectie. Acesta-i al treilea goblen, si pe-al doilea l-am facut cadou. Cand vad ce colectii sunt pe-aici imi vine sa ma fac mica, mica.
Adriana, Maria, despre motanca mea, avem acelasi habitat. Apare si ea in fotografii, ca
da bine la populatie.
Haideti sa va intindeti la soare, luati-le si pe Ioana, Jeni, Minerva si oricine mai vrea. Minerva, aud c-ai hoinarit astazi. Si mie mi s-a parut azi dimineata ca ciripesc vrabiile mai cu spor si m-a prins asa o fericire. Dar Busu ne da vesti rele, de poimaine avem iar ger.
Va pup si va doresc somn dulce.
Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 15-01-2009 cine este Busu ?
Replica: Ioana, by Frunza Nicoleta (3192 mesaje), la 15-01-2009 cu sporul pe care vad ca il ai, in curand va creste si colectia ta. Chiar daca nu sunt multe, este munca ta si sunt sigura ca esti mandra de ea.
Aripioare la ac si abia astept sa vad ce vei incepe dupa
Colt luminos.
Replica: Minerva, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 16-01-2009 cred ca Busu este Florin Busuioc. Cel care prezinta vremea.
Replica: Da, da! by Popescu Ioana (452 mesaje), la 16-01-2009 Adriana
stiiiieeee!
Replica: Ioana, by Bica Nistor (1199 mesaje), la 16-01-2009 ce este banda rosie pe rama?
Sa stii ca m-am infiintat si eu in coltul tau, luminos.
Spor cat cuprinde si nu uita sa aduci motanca langa goblen, de fiecare data cand postezi.
Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 16-01-2009 Busu nu a mintit, la noi s-a instalat cu indrazneala, iarna. Am fost putin afara si-am venit in casa alba si cu nasul rosu. Este minunat!
Replica: Bica, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 16-01-2009 se executa! Fara cotzoharla aia imblanita nu se poate. Am luat-o de mila cand au dat-o altii afara din casa, si-acum ar fi in stare sa ne dea ea pe noi afara la cat de rasfatata a ajuns. Banda rosie? Pe margini am protejat panza cu banda de lipit, ca sa nu se destrame. N-am avut destula banda alba si am pus si rosie. Cam ce s-a gasit prin casa.
Minerva,
Busu stie! Am avut parte astazi de prima zapada. Am venit de la servici tot dandu-ma pe gheata si zapada, ca si copiii. Nu m-am putut abtine.
Replica: Ioana by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009 si eu care credeam, ca ai pus funda rosie ca sa nu se deoache frumosul tau colt.
M-am plimbat putin prin coltul tau si am descoperit ca este totusi un goblen dificil, dar si extraordinar de frumos. Bine, nu ezit sa merg si la o plimbare cu tine si celalalte gargarite ca tare mai este placut. Din pacate, hapsanul acesta de timp nu ma lasa.
Pisicile sunt atat de independente si atat de profitoare. Am si eu doua pe care le hranesc in taina (la noi nu este voie sa hranesti pisicile in afara proprietatii. Este o lege locala. Daca le hranesti, inseamna ca ti le asumi si trebuie sa le iei in casa ta, iar vecinii sunt cu ochii pe tine). Mi-s dragi ca ma asteapta dupa primul tufis de la aleea ce duce la casa mea, in fiecare seara.
Bafta de timp, Ioana!
Replica: Ioana, by Macovei Natalia (75 mesaje), la 22-01-2009 este un goblen la superlativul care nu are cuvinte.
Sa fie cu spor!
Replica: Ioana, by Calinescu Ramona Nicoleta (891 mesaje), la 25-01-2009 m-a fascinat de la inceput acest
Colt luminos, asa ca urmaresc cu sufletul al gura fiecare postare a ta. Astept urmatorul episod. Spor la goblenat! Acusica se apropie de sfarsit, coltisorul tau.
Replica: Serial nou: Pisica invinge! by Popescu Ioana (452 mesaje), la 26-01-2009
Replica: Altul: Model recuperat by Popescu Ioana (452 mesaje), la 26-01-2009 Ramona, multumesc pentru imagine. Pe gustul meu.
Replica: Si... Atacul trestiei by Popescu Ioana (452 mesaje), la 26-01-2009 asta-i off topic.
Replica: Frumos. Ioana by Calinescu Ramona Nicoleta (891 mesaje), la 26-01-2009 Tare placut este coltisorul tau si tare nastrusnica-i pisica, simpatice amandoua si goblenul si pisica.
Mult spor pentru finalizarea lucrului.
Replica: Da, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 26-01-2009 nastrusnica. Doarme 16 ore si cand se trezeste darama tot.
Replica: M-ai facut sa rad by Calinescu Ramona Nicoleta (891 mesaje), la 26-01-2009 azi, Ioana.
Replica: Ioana by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 26-01-2009 aceasta este motanca ta, in actiune?
Iese nemaipomenit de frumos coltul.
Replica: Putin mai ai si este gata, by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 26-01-2009 Foarte frumos a iesit. Spor in continuare!
Dupa o zi obositoare, imaginea goblenului tau ma relaxeaza.
Pupici.
Replica: Motanca by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 27-01-2009 ta m-a inveselit. Goblenul este minunat si iti doresc sa ai spor caci nu mai ai mult la el.
Replica: Ioana, by Zircu Vali (182 mesaje), la 28-01-2009 cand mai postezi, te rog sa nu o scoti pe pisa din cadru. Este incantatoare. La concurenta cu coltul tau de basm.
Spor la goblenat!
Replica: Credeam by tanasa clementina (1007 mesaje), la 01-02-2009 ca ne prezinti finalul, Ioana. Astept sa il vad la colectie.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 10-02-2009 ce-ti mai face motanca?! Dar goblenul?
Te-am pupat.
Replica: Ioana, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 10-02-2009 motanca nu te-a convins sa mai pui trei puncte pe coltul tau?
Nu ai putea sa o inveti si pe ea?
Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 11-02-2009 poate sambata ne intalnim pe mess; am incercat ceva cu taierea fotografiilor si nu-mi reuseste. Vremea se anunta ca va fi asa incat sa ne aminteaca ca este luna februarie, totusi...
Replica: Fetelor, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 11-02-2009 de-o vreme cos incet, putin si prost. Motanca este distrusa de vreo doua zile. I-am taiat unghiile si-i frustrata rau, are in ea numai figuri si fente. Uracioasa!
Minerva, incerc sambata, dar nu promit solemn. Dimineata sunt la servici si dupa-masa plecata. Poate printre ele, vad eu cum.
Va pup pe toate.
Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 11-02-2009 voi fi cat mai flexibila dupa programul tau si nu-i bai daca nu poti.
Te sarut si ma bucur ca suntem in acelasi timp pe forum.
Replica: Ce imi by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 11-02-2009 place cum iti descrii motanca, Ioana! Ma faci sa rad.
Pupici.
Replica: Pai, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 11-02-2009 cred c-o iubesc. Afurisita!
Adriana, te pup si eu, iar ne-am intalnit pe-aici.
Replica: Si eu te pup. by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 11-02-2009 Ce te-ai face fara ea?!
Replica: Minerva si Ioana, by Maria Zanfir (530 mesaje), la 11-02-2009 nu puteti scrie si pe forum? M-ar interesa si pe mine. Eu sambata lucrez toata ziua.
Replica: Maria, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 12-02-2009 Minerva vrea sa decupeze o figura dintr-o fotografie si sa o foloseasca in alta, cu programul Adobe Photoshop. I-am gasit o demonstratie video facuta si explicata de un roman si i-am trimis linkul. Eu nu am programul acela si nu ma pricep. Daca mai are cineva nevoie de asa ceva, fac in alta parte un topic si pun acolo linkul. Doar daca mai vrea cineva.
Va pup.
Replica: Multumesc, Ioana. by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 12-02-2009 Linkul mi-a fost de un real folos; m-am dumirit unde greseam, dar asta nu inseamna c-am devenit si experta. Acum urmeaza sa exersez pe aceasta tema.
Replica: Ce by Popescu Ioana (452 mesaje), la 12-02-2009 mult ma bucur, Minerva!
Replica: Ioana, by Lucia Marina (212 mesaje), la 12-02-2009 un link ar fi bine de postat pe forum. Vorbesc in numele meu. Multumesc apiori.
Replica: Lucia, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 12-02-2009 am postat la
Generalitati.
Replica: Ioana, by Maria Nistor (4877 mesaje), la 12-02-2009 coltul tau este tot mai luminos. Spor din plin!
Motanca este foarte ingenioasa si cu gusturi deosebite, daca admira goblenele.
Replica: Am reusit sa-l termin. by Popescu Ioana (452 mesaje), la 16-02-2009 Am vrut sa-l postez azi dimineata de la servici, dar ne-au taiat internetul. Se fac economii la sange si nici nu vreau sa ma gandesc la ce urmeaza.
Va pup pe toate si va rog frumos sa-mi iertati dispozitia. O sa intru mai rar daca nu mai am net la servici. Ramane sa nu ratez nicio ocazie acasa, atunci cand calculatorul este liber.
Cu drag,
Ioana
Replica: Felicitari, Ioana! by Maria Nistor (4877 mesaje), la 16-02-2009 Este un model foarte frunos si ma bucur ca ai reusit sa termini capodopera. Sper sa-ti revina si tie bunadispozitia.
Replica: Ioana, by Stefanescu Elena (2549 mesaje), la 16-02-2009 felicitari! Ma bucur enorm ca ai reusit sa ne arati frumusetea de goblen.
Replica: Ioana, by Tudorancea Rodica (216 mesaje), la 16-02-2009 stai cuminte ca si la noi s-a intamplat la fel. Nu mai avem net la servici si tare imi este greu, seara dupa ce stau cateva ore in bucatarie sa mai ajung si in fata computerului. Slava Domnului, la mine este liber ca tanarul meu vine numai sambata sa isi faca proviziile pentru saptamana ce urmeaza.
Iti plac ciupercile Pleurotus? Daca da, te invit la un snitel facut din aceste ciuperci si o salata verde cu putin ulei de masline si zeama de lamaie.
Vreau sa fac un schimb virtual cu tine pentru ca mi-a placut atat de mult ce ai postat.
Este minunat. Este un goblen dificil, dar a meritat fiecare punct pe care l-ai cusut.
Ce urmeaza?
Replica: Multumesc, by Popescu Ioana (452 mesaje), la 16-02-2009 fetelor. Voi m-ati mobilizat.
Snitel din ciuperci Pleurotus? N-am mai facut de vreun an, mi-ai dat o idee nemaipomenita. Sigur ca-mi plac! Rodica, multumesc de invitatie.
Ce urmeaza? Am "Noaptea de iarna". L-am mai cusut odata si l-am facut cadou, a doua oara cred ca o sa ma urnesc mai greu sa-l cos. Deocamdata iau o pauza de cusut. Goblenul a fost pentru sufletul meu, dar am neglijat unele obligatii si unele pasiuni si vreau sa recuperez. Sau cel putin sa le alternez.
Va pup si va doresc somn usor, trebuie sa ma ridic de la calculator. Musai ca de voie buna, a sosit tata lui.
Replica: Ioana, by Cornelia Suteu (272 mesaje), la 16-02-2009 este un model deosebit. Te felicit ca l-ai terminat.
Il inramezi curand?
Replica: Felicitari Ioana! by Frunza Nicoleta (3192 mesaje), la 16-02-2009 Ai terminat un model tare frumos si nu chiar usor. Ai cu ce sa te mandresti.
Replica: Felicitari Ioana! by VEVERITA ALEXANDRA (167 mesaje), la 17-02-2009 Este superb. Si eu il am cusut, deci este clar ca imi place
Te pup.
Replica: Ioana, by tanasa clementina (1007 mesaje), la 17-02-2009 felicitari pentru minunatul goblen. Stiu ca a fost destul de dificil de lucrat. In general, toate peisajele sunt mai dificile de lucrat. Munca ta a fost recompensata pe masura.
Replica: Ioana, by Racovita Adriana (3877 mesaje), la 17-02-2009 ai de ce sa fii mandra. Ai terminat un model frumos si deloc usor.
La serviciu noua inca nu ne-au taiat net-ul (nu cred ca o sa o faca din cauza programului in care lucram si suntem dependenti si de cateva site-uri oficiale), dar la orice altceva se taie. Cred ca tocmai ne-au taiat bonurile de masa.
Abia astept sa il vad inramat.
Replica: Felicitari, Ioana! by Cozea Rodica-Maria (592 mesaje), la 17-02-2009 Ai lucrat un model dificil si cu atat meritele tale sunt mai mari. Ai cu ce sa te mandresti.
Replica: Ioana, by Sorescu Minerva (2085 mesaje), la 17-02-2009 esti tare! Nu stiiam de unde vine atata lumina pe forum; din Coltul tau!
Felicitari, ai tot respectul meu pentru acest goblen.