Gargarita - goblen lucrat de Daniela by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 31-07-2009 Am inceput de luni un nou goblen si lucrez in paralele la doua goblenuri si acesta este aproape jumatate. Am avut spor datorita faptului ca a trebuie sa stau in pat si cat mai linistita.
Noroc cu femeia care vine si spala, curata si face curat in urma noastra.
O sa va atasez imaginea de control si ceea ce am lucrat.
Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4360 mesaje), la 31-07-2009 ai uitat imaginile?
Replica: Daniela, by Zabava Cristina (151 mesaje), la 31-07-2009 Asteptam imaginea ta.
Spor la lucru in continuare, gargarita harnica ce esti!
Replica: Daniela, by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 31-07-2009 care gargarita?
Un nou goblen - gargarita
Replica: Imagine de control by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 31-07-2009
Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Replica: Si by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 31-07-2009 ce am lucrat in aceasta saptamana.
Replica: Harnicuta, by olteanu rodica (916 mesaje), la 01-08-2009
mai esti, nu stai deloc.
Replica: Imi by Popescu Alexandra (381 mesaje), la 01-08-2009 place ce vad; cred ca esti cea mai fericita acum ca a miscat puiutul tau.
Pupici multi pe manute lui Iusti, iar tie iti doresc sarcina cat mai usoara.
Replica: Rodica, by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 01-08-2009 daca trebuie sa stau in pat, iti dai seama ca altceva nu am ce face in afara de a vorbi cu Iusti si cateodata, in timp ce stau cu ea, mai fac cateva puncte pe cate un fundal.
Este greu cu diagrama ca nu prea am cum sa o tin si sa urmaresc, dar incet, incet il termin eu.
Spor la lucru si voua in continuare.
Replica: Alexa, by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 01-08-2009 sunt fericita ca il simt din ce in ce mai des pe bebe mic, dar sunt si ingandurata in legatura cu aceasta sarcina, dar sper sa fie bine. Multumesc pentru grija.
Spor in continuare la ac.
Replica: O gargarita, by Olariu Ioana (1203 mesaje), la 01-08-2009
gobleneaza o gargarita.
Aripioare la ac iti doresc!
Replica: Surpriza! by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 11-08-2009 Cu siguranta, la sfarsitul acestei saptamani o sa aveti inca o surpriza din partea mea.
O
sa ii dau bice cu goblenurile pe care le am in lucru si cu invatatul pentru examenul de luni ca apoi de saptamana viitoare sa ma apuc de Cina - de care imi este tare teama si de
Micul gradinar.
Am planuri mari, nu?
Spor la goblenat in continuare.
Replica: Daniela, by Adriana Nicuta (4360 mesaje), la 11-08-2009 abia astept surpriza. Si ma bucur ca ai planuri mari. Noi o sa te urmarim indeaproape.
Replica: Aproape gata. by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 14-08-2009 Mai am putin si termin. Poate, astazi termin, dar nu mai spun ca termin ca nu depinde de mine 100%.
Sper sa va placa.
Replica: Wow, by Maria Nistor (4999 mesaje), la 14-08-2009 Gargarita nu am fost observat-o inca. Ce sa mai zic? Sunt uimita de atatea frumuseti pe care le ai in lucru. Mult, mult, mult spor!
Replica: Sa reusesti by Adriana Nicuta (4360 mesaje), la 14-08-2009 sa o termini asa cum ti-ai propus.
Pupici.
Replica: Mai am putin, by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 14-08-2009 doar cu alb, ca sa fie un goblen patrat si gata. Sper sa il termin in seara asta, dar daca nu, asta este! Si luni este o zi.
Multumesc de incurajari.
A iesit frumos si imi place la nebunie acest goblen.
Replica: Daniela, by Zabava Cristina (151 mesaje), la 15-08-2009 inca putin si este gata. Frumos se mai contureaza gargarita ta, iar nuantele ei sunt foarte frumoase si ele.
Spor la lucru in continuare.
Replica: Daniela, by Bica Nistor (1375 mesaje), la 15-08-2009 frumoasa sigla ne mai cosi!
Replica: Terminat. by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 22-08-2009 Gata, am terminat si fundalul si tot goblenul. A iesit frumos, mie cel putin una imi place, sper sa va placa si voua.
Spor la treaba in continuare!
Replica: Ahaaa, by Dosinescu Cristina (122 mesaje), la 22-08-2009 deci de asta ai spor in toate! Ti-ai luat un ajutor! Gargarita ta este minunata. Parca, parca ma tenteaza si pe mine.
Abia astept sa o vad inramata.
Replica: Este by Condrasov Gabriela (283 mesaje), la 22-08-2009 de o gingasenie aparte, gargarita ta, Daniela. Abia astept sa incep sa lucrez la a mea. Deja ma mananca buricele degetelor.
Va pupic pe toti patru!
Replica: Tare by Mona J (680 mesaje), la 22-08-2009 draguta, surata gargarita. Cred ca il asteapta pe gradinarul cel mic, sa nu mai fie singurica.
Replica: Da, by Iordanoiu Elena Daniela (273 mesaje), la 22-08-2009 este tare frumusica gargarita, dar gradinarul cred ca o va depasi. In seara aceasta am mai lucrat la gradinar o floricica, iar culorile sunt asa de frumoase...
Imi vine sa nu mai dorm noaptea ca sa il termin mai repede.
Si noi va pupam pe toate, gargaritelor.
Replica: Ce frumoasa este! by Adriana Nicuta (4361 mesaje), la 24-08-2009 Felicitari pentru cea de a doua gargarita adusa in casa (prima este Iusti).
Replica: Multumesc, by Malin Antonia (78 mesaje), la 24-08-2009 pentru ca ai lucrat o surata de-a noastra. Ai dus-o deja la colectie?