Acum este 26 Mai 2026, 12:07

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Madona cu marama - goblen cusut de Alina
MesajScris: 09 Sep 2009, 09:28 
Neconectat
Site Admin

Nume forum:1
Madona cu marama - goblen cusut de Alina by neacsu alina (90 mesaje), la 23-07-2009

Va prezint cel mai nou goblen al meu, "Madona cu marama".

Replica: Madona cu marama - goblen cusut de Alina, by neacsu alina (90 mesaje), la 23-07-2009

Replica: M-am apucat by neacsu alina (90 mesaje), la 23-07-2009

de cusut. Abia astept sa-l termin desi mai am mult de munca. Oricum, mie imi place foarte mult acest goblen datorita culorilor. Sper ca si voua.

Iata ce am cusut pana acum.

Replica: Alina, by Mona J (724 mesaje), la 23-07-2009

este un goblen tare frumos. Orice icoana este ceva special. Ma bucur ca te-ai hotarat sa faci un serial. Mult spor sa ai sa ne arati cat mai repede un nou episod.

Replica: Alina, by Tudorancea Rodica (262 mesaje), la 27-07-2009

nu ai mai lucrat nimic?
Ac sprinten!

Replica: Am by neacsu alina (90 mesaje), la 27-07-2009

inaintat si eu inca putin.

Replica: Aripioare la ac! by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 27-07-2009

Se vede bine pe panza sporul pe care l-ai avut.

Replica: Alinuta, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 27-07-2009

te felicit, ai inaintat destul de mult. Se vede ca-ti place modelul si totodata iti place si sa cosi. Bravo si sa ai mult spor sau, cum se spune pe-aici, pe la noi: aripioare la ac!

Replica: Doama Steluta, by neacsu alina (90 mesaje), la 27-07-2009

doar stiti cat de mult imi place sa cos. Si imi place si mai mult dupa ce am vazut operele dumneavoastra.

Replica: Esti by stoicescu steluta (306 mesaje), la 27-07-2009

o scumpa, multumesc foarte mult. Sper sa vad si la tine o bogata colectie si sunt sigura ca asa va fi deoarece ai cateva lucrari pana acum si nu sunt putine avand in vedere si faptul ca scoala iti ocupa o buna parte din timp.

Replica: Alina, by Silvia Har (678 mesaje), la 27-07-2009

Doama Steluta
intre gargarite nu se foloseste pluralul de reverenta. Pe toate ne leaga doar pasiunea pentru goblen si pentru frumos.
Te felicit pentru putin! As vrea eu ca si eu sa am parte de putin...

Replica: Alinuta, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 27-07-2009

are dreptate Silvia! Eu am uitat sa-ti spun ca aici suntem intre prietene, ne leaga aceeasi pasiune si ne vorbim ca intre prietene. Deci simplu: Steluta.

Replica: Draga mea, Alina, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 27-07-2009

ce zici? Ne incinti privirile cu lucrarile tale? Daca esti draguta.

Replica: Alina, by Mona J (724 mesaje), la 27-07-2009

vad ca ai spor, nu gluma! Si, asa cum zicea Steluta, nu ne arati si Colectia ta?

Replica: Eu by neacsu alina (90 mesaje), la 28-07-2009

am mai lucrat cateva goblene, dar nu sunt de la Rogoblen si nu stiu daca am voie sa le postez pe acest forum.

Replica: Nu, Alina, by Admin TTT (3970 mesaje), la 28-07-2009

nu este posibil (vezi regulamentul forumului).
Te rog observa cum se scrie pe acest forum, in respectul limbii romane si a ortografiei corecte si procedeaza la fel. Imi este dificil sa corectez de fiecare data.

Replica: Am by neacsu alina (90 mesaje), la 29-07-2009

mai avansat putin.
Nu prea am avut timp zilele acestea de continuat la goblen deoarece am fost ocupata cu admiterea la facultate. Insa, putin timp mi-am facut: azi un punct, maine altul...

Acum ca am scapat de acest stress, o sa am destul timp.
Sunt putin trista deoarece o sa plec si eu in vacanta si nu o sa mai pot sa intru pe forum, dar goblenul nu il las. Il iau cu mine. Sper sa-l si termin pana cand o sa revin.

Replica: Alina, by Roxana Deli (186 mesaje), la 29-07-2009

ai avansat, nu gluma! Se observa ca ai profesor o Gargarita cu G mare.
Inscrierea la facultate sa fie in ceas bun. La ce facultate te-ai inscris?
Vacanta placuta si spor la lucru!

P.S. Subscriu si eu la cererea Adminei care-ti este adresata referitor la modul de scriere. Este foarte obositor pentru mine sa citesc ai apoi chiar nu arata frumos. Nu iti merg majusculele la tastatura?

Replica: M-am by neacsu alina (90 mesaje), la 30-07-2009

inscris la Finante-banci. Abia astept sa incep, dar pana pe 1 octombrie mai este. Oricum, am mai mult timp pentru goblen.

Replica: Te by Ramona Marculescu (198 mesaje), la 30-07-2009

felicit, Alina pentru alegere si iti doresc o vacanta frumoasa si spor la ac pana la inceperea anului universitar.

Replica: Diferenta by Maria Nistor (5001 mesaje), la 31-07-2009

este vizibila. Este un model frumos, iar acum ca il vad in lucru imi place si mai mult. Mult spor!

Replica: Ai avut spor! by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 31-07-2009

Se vede foarte bine cat ai mai cusut. Te asteptam din vacanta cu forte proaspete si, poate, cu goblenasul gata.

Replica: Alina, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 31-07-2009

desi am mai facut-o personal, o mai fac o data. Te felicit in primul rind pentru admiterea la facultate, sa fie intr-un ceas bun si sa ai rezultate cit mai bune (si stiu ca asa va fi, doar te cunosc!) si, de asemenea si pentru modelul pe care-l ai in lucru. Iese foarte frumos. Acum se vede mult mai bine si pot spune cu toata convingerea ca esti indeminatica, priceputa si dornica de a realiza lucruri noi si placute la vedere. Si pina ne vom revedea iti doresc vacanta placuta si aripioare la ac.

Replica: Un nou episod. by neacsu alina (90 mesaje), la 31-07-2009

Acesta va fi ultimul deoarece o sa plec in vacanta. Eu sper sa il termin pana revin. Va multumesc pentru urari. Sincer, abia astept si eu sa il vad terminat deoarece imi place foarte mult acest model.
Va urez tuturor Gargaritelor o vacanta cat mai frumoasa, plina de bucurie si aripioare la ac.

Replica: Un nou episod, by neacsu alina (90 mesaje), la 31-07-2009

Replica: Alinuta, by olteanu rodica (980 mesaje), la 01-08-2009

m-ai impresionat placut cu pasiunea ta pentru goblen. Nici nu l-ai inceput bine si deja cred ca esti la jumatate. Te felicit si iti doresc sa lucrezi cu aceeasi dragoste si mai departe.

Replica: Mult by Mona J (724 mesaje), la 01-08-2009

ai cusut in asa de putin timp, se vede ca-ti face placere. Sunt convinsa ca dupa vacanta o sa vii cu forte proaspete asa ca te asteptam.
Vacanta placuta!

Replica: Am by neacsu alina (90 mesaje), la 17-08-2009

revenit cu forte proaspete. Cu toate ca vacanta mea inca nu s-a terminat, ma bucur enorm ca pot sa va mai arat ce am goblenat.
Va arat un nou episod din goblenasul meu chiar daca nu am lucrat asa de mult pe cat am sperat. Eu imi doream sa il termin in minivacanta, dar nu s-a putut. Insa, cu pasi repezi ma indrept si spre aceasta dorinta.

Replica: Sa stii by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 17-08-2009

ca ai cusut foarte mult. Nu mai este mult si ti se indeplineste dorinta.
Spor la goblenat!

Replica: Alina, by Mona J (724 mesaje), la 17-08-2009

foarte bine arata. Cosi in 2 sau in 3 fire? Te intreb pentru ca se vede ca este bine acoperita panza, este ca o catifea. Inca un pic si este gata, te poti gandi la urmatorul. Aripioare la ac!

Replica: Ai by Olariu Ioana (1250 mesaje), la 17-08-2009

avansat, chiar foarte mult.
Iti doresc aripioare la ac si spor sa termini iconita.
Pupici.

Replica: Mona, by neacsu alina (90 mesaje), la 18-08-2009

eu cos cu ata in 2 fire. Asa m-am invatat.

Va multumesc foarte mult pentru urari. Si eu abia astept sa il termin.

Replica: Alina, by Macovei Natalia (116 mesaje), la 19-08-2009

lucrezi cu doua fire, dar ata ta se aseaza si uniform pe panza. Bravo pentru tehnica de lucru!

Replica: Te felicit, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 19-08-2009

sincer, pentru ceea ce vad. Este foarte frumos si lucrezi si foarte ingrijit. Bravo! Cred ca in curind il vom vedea finalizat.
Sa ai mult spor si aripioare la ac!

Replica: Alina, by tanasa clementina (1306 mesaje), la 19-08-2009

tiza fiicei mele, lucrezi foarte ingrijit. Este un goblen foarte frumos. Chiar in timp ce scriam pe forum mi-am aruncat si eu ochi pe peretele unde il am si eu expus; intradevar este frumos.

Replica: Felicitari, Alinuta. by Petroi Ana-Maria (1256 mesaje), la 19-08-2009

Este un model deosebit la care ai lucrat cu spor, din cate am vazut eu. Astept cu nerabdare un nou episod.
Sa ai aripioare la ac!

Replica: Un by neacsu alina (90 mesaje), la 20-08-2009

nou episod. Am inaintat si eu putin.

Replica: Incet, incet, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 20-08-2009

cite un pas si imediat este gata. Alinuta, esti fata vrednica si-ti urez sa-l pui cit mai curind la galeria ta. Va iesi splendid.
Mult spor si motoras la ac!

Replica: O by Olariu Ioana (1250 mesaje), la 20-08-2009

sa iasa o minunatie, Alina.
Aripioare la ac iti doresc in continuare.
Pupici.

Replica: Alina, by Stefanescu Elena (2699 mesaje), la 21-08-2009

mult spor sa ai la aceasta iconita frumoasa.

Replica: Mult spor by Condrasov Gabriela (288 mesaje), la 22-08-2009

sa ai in continuare, iti doresc.
Te pupic.

Replica: Un by neacsu alina (90 mesaje), la 22-08-2009

nou episod. Inca putintel si este gata. Sunt sigura ca saptamana viitoare o sa il termin. Abia astept insa sa il incep pe urmatorul. Ce nerabdatoare sunt! Nici nu l-am terminat pe acesta si deja ma gandesc la urmatorul. Nu-i nimic. Asa este frumos. Sper sa am acelasi spor in continuare.
Va multumesc foarte mult pentru urari. Motoras la ac sa aveti si voi!

Replica: No comment! by Dosinescu Cristina (145 mesaje), la 22-08-2009

Ce as mai puea spune? Felicitari!

Replica: Alina, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 24-08-2009

te-ai tinut bine de ac! Nu mai ai mult la el, ce a fost mai mult si mai greu a trecut. Mult, mult spor si in continuare.

Replica: Asa by neacsu alina (90 mesaje), la 24-08-2009

este, Adriana. Ce a fost mai greu a trecut. Va arat cat am mai inaintat astazi. Imi cer scuze pentru calitatea imaginii, insa nu am un telefon performant. Si, in plus, fotografia este facuta la lumina becului deoarece m-am gandit cam tarziu sa postez si astazi un nou episod.

Replica: Imaginea by Malin Antonia (80 mesaje), la 24-08-2009

ne reda suficient cat ai lucrat si urmarind ce ai postat anterior imi dau seama si de culori. Esti o perseverenta si se vede dupa cat de rapid avansezi. Bravo tie!

Alina, dupa punct si virgula, bate pauza, ca se vede urat scrisul.
Pupici.

Replica: Sunt by neacsu alina (90 mesaje), la 26-08-2009

pe ultima 100 de metrii.

Replica: Alina, by Frunza Nicoleta (3273 mesaje), la 26-08-2009

ai creat o mica minune. Nici nu pot spune ce mult imi place. Culorile sunt deosebite, chipul Madonei ma incanta, cat despre calitatea lucrului... doar felicitari!

Daca nu sunt indiscreta, cu ce ne incanti ochii in continuare?

Replica: Nicoleta, by neacsu alina (90 mesaje), la 26-08-2009

sa stii ca o sa incep un goblen la fel de frumos cum a fost acesta. Nu are aceeasi tema, dar mie imi place la nebunie. Deocamdata nu va spun nimic. Tin secret. Insa maine o sa aflati. Si ma bucur ca am onoarea sa il lucrez deoarece nu l-am vazut pe forum.

Maine, o sa il vedeti si pe acesta terminat.

Replica: M-ai facut curioasa, Alina. by Frunza Nicoleta (3273 mesaje), la 26-08-2009

Maine voi "sta cu ochii" pe forum. Mai ales daca spui ca este o premiera.

Replica: Nu by neacsu alina (90 mesaje), la 26-08-2009

sunt atat de sigura ca este o premiera. Sunt sigura ca acest model a mai fost lucrat de cineva insa eu nu l-am vazut pe forum. Sau poate l-am omis.

Replica: Nicoleta, by neacsu alina (90 mesaje), la 26-08-2009

multumesc foarte mult pentru apreciere.

Replica: Alina, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 27-08-2009

felicitari pentru goblen. Imi place foarte mult.

Abia astept sa vad surpriza pe care ne pregatesti.

Replica: Gata! by neacsu alina (90 mesaje), la 27-08-2009

In sfarsit, am terminat.

Replica: Tare by Popescu Alexandra (429 mesaje), la 27-08-2009

frumos mai este. Pentru mine, modelele cu copilasi reprezinta ceva aparte. Cred ca esti tare mandra ca ai o asemenea frumusete de icoana. Te pupic si astept surpriza.

Replica: Alexa, by neacsu alina (90 mesaje), la 27-08-2009

sigur ca sunt foarte mandra de noul meu goblenas. Mai ales ca este primul realizat dupa diagrama.

Replica: L-ai cusut by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 27-08-2009

intr-o luna de zile. Felicitari pentru viteza, dar si pentru frumusete, - imi place mult cum se vede cusut.

Replica: Adriana, by neacsu alina (90 mesaje), la 27-08-2009

era gata si mai devreme, dar cateva zile am batut pasul pe loc. Conteaza ca, totusi, l-am terminat.

Replica: Alina, felicitari! by Olariu Ioana (1250 mesaje), la 28-08-2009

Replica: Alina, by Adriana Nicuta (4425 mesaje), la 28-08-2009

important este ca l-ai terminat. Doar cateva zile, si spui ca ai batut pasul pe loc?! La mine se intampla cu lunile, din pacate.

Replica: Felicitari, Alina! by Condrasov Gabriela (288 mesaje), la 28-08-2009

Este un model foarte frumos.

Te pupic.

Replica: Alina, by stoicescu steluta (306 mesaje), la 31-08-2009

felicitari pentru modelul terminat.
Este foarte frumos si sunt sigura ca-l vei inrama pe masura. Astept cu nerabdare sa-l vad inramat.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: