Acum este 20 Apr 2026, 23:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Sirena - goblen lucrat de Margareta
MesajScris: 02 Iul 2009, 08:20 
Neconectat

Nume forum:1
Sirena - goblen lucrat de Margareta by merticariu margareta (145 mesaje), la 12-01-2009
Mesaj pentru Rodica
In cit timp ai facut sirena? La mine merge foarte incet, nu-mi intru deloc in mina, fetelor. Nu pot deocamdata sa va arat cAt am goblenat pentru ca nu am aparat digital. Daca mai iesim putin din criza, o sa-mi cumpar unul. Nu va suparati pe mine. Promit, dar deocamdata vad ca nu prea am spor.
Va pup dulce.

Replica: Nu ne suparam, Margareta by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 12-01-2009

Fiecare cu ritmul lui. Noi te asteptam cu drag si te incurajam ca sa ai spor la cusut. Aripioare la ac iti doresc!

Daca te uiti la colectia Rodicutzei vei vedea ca a scris acolo data la care l-a inceput si la care l-a terminat.

Replica: Nu ai by Zoica Maniu (230 mesaje), la 12-01-2009

un webcam, Margareta? Sau un telefon care face fotografii?
Cum sa ne suparam pe tine? Iti facem galerie ca sa iti intri in mana. Iti urez spor din plin.

Replica: Nu ne suparam! by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 13-01-2009

Stai linistita. Fiecare dintre noi are sporul ei si depinde si de stare.
Te-am pupat si mult spor!

Replica: Continuare by Admin TTT (3889 mesaje), la 13-01-2009

Sirena, by merticariu margareta (6 mesaje), la 13-01-2009

mea are codita. Este a doua zi de lucru si parca stau pe loc, dar cu vointa si rabdare o sa reusesc. Va pup pe tote gargaritele

Replica: Abia by Racovita Adriana (2565 mesaje), la 13-01-2009

asteptam sa admiram Sirenuca ta.
Pupici

Replica: Margareta, by Sorescu Minerva (1454 mesaje), la 13-01-2009

felicitari pentru debut. Iti urez un serial frumos si mult spor!

Replica: Margareta, by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 13-01-2009

abia astept sa scrii cu cat ai avansat in seara aceasta. De la codita pana la scari nu mai este mult.
Spor la acul cu motorase!

Replica: Sirena by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 13-01-2009

Replica: Am telefon by merticariu margareta (145 mesaje), la 14-01-2009

si face si fotografii, dar nu le pot posta. Copii mei sunt la munte si cand vin, o sa iau de la ei si o sa va arat cat am lucrat. Pot sa va spun ca sirenuca mea a ajuns cu codita in apa, a inceput sa mearga un pic mai bine astazi. M-a ajutat si nepotelul; eu am bagat acul si el a tras de el.
Va pup dulce,
Marga

Replica: Ai si ajutor de nadejde!, by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 15-01-2009
Asa ai sa ai si mai mult spor! Dragutul de el, cum o ajuta el pe bunica!

Replica: Marga, by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 17-01-2009

pe unde a mai ajuns codita Sirenei tale?
Bafta de timp, Marga!

Replica: Puteti, by Admin TTT (3889 mesaje), la 17-01-2009

sa by merticariu margareta (8 mesaje) la 17-01-2009
ma treceti si pe mine la gargarite lenese, daca mai sunt, caci nu prea am lucrat. Nici nu prea pot caci la mine este ca la gara: unul intra si altul iese avand in vedere ca lucram in constructii. Nu am inceput inca lucrul si mai am o luna si jumatate si vine pe lume un nou bebelus, - nu o sa pot nici atat, dar o sa va admir lucrarile voastre si daca ma lasati sa va mai scriu cate un mesaj din cand in cand.
Va pup dulce si va doresc la toate gargaritile, o primavara cat mai apropiata si mult spor la goblenat ca nici eu nu ma las.
Cu mult drag,
Marga

Replica: Ai by Silvia Har (613 mesaje), la 17-01-2009

o mare problema, Marga. Printre gargarite nu exista gargarite lenese. Ele sunt doar ocupate de alte... prioritati!
Iti doresc sa va vina un bebe sanatos. Ce este? Stii?

Replica: Bebelusul este baiat. by merticariu margareta (145 mesaje), la 17-01-2009

Suntem o familie in care toti avem baieti.

Replica: Margareta, by stoicescu steluta (230 mesaje), la 18-01-2009

iti doresc sa se nasca sanatos bebelusul tau, sa fii si tu sanatoasa si sa va bucurati de cel mic.

Replica: Margareta, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 18-01-2009

primeste si din partea mea toate urarile de bine!

Replica: Margareta, by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 20-01-2009

Felicitari! Sa fie sanatos!

Replica: Margareta, by Zircu Vali (182 mesaje), la 21-01-2009

ti-am mai adus o sirena, poate te ajuta la lucru.

Replica: Multumesc, by Admin TTT (3889 mesaje), la 21-01-2009

by merticariu margareta (10 mesaje) la 21-01-2009

pentru Sirena. Sa stiti ca am inaintat un pic. Dupa cum v-am promis, mine seara vine nora mea sa-mi faca o fotografie. A fost greu pana am invatat simbolurile la culori, dar acum merge. Va pup dulce si multumesc pentru toate incurajarile primite de la voi.
Spor la goblenat!
Marga

Nota Admin:
Marga, atunci cand vrei sa le raspunzi fetelor, in topicul tau, mergi la acest topic Sirena - goblen lucrat de Margareta, apesi pe el si se deschide. Apoi ai sus Adauga replica. Apesi pe acel link si ti se deschide o fereastra. Acolo este necesar sa scrii ca sa nu mai apara mesajele tale, fara legatura pe forum.
Iti doresc succes.

Replica: Marga, by Macovei Natalia (75 mesaje), la 22-01-2009

abia astept sa iti vad sirenuca!
Sa fie cu spor!

Replica: Sirena by merticariu margareta (145 mesaje), la 22-01-2009

Replica: Margareta, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 22-01-2009

vad ca a inceput sa se contureze si Sirena ta. Este super frumoasa! Sa ai spor din plin si te astept cu noi episoade.

Replica: Multumesc by merticariu margareta (145 mesaje), la 22-01-2009

pentru incurajare, Maria!

Replica: Margareta, by olteanu rodica (715 mesaje), la 23-01-2009

abia acum am vazut mesajul de la tine. Spor la lucru iti doresc la Sirenuca ta care a inceput sa se contureze destul de bine. Nu are importanta in cat timp am lucrat-o eu, important este ca am terminat-o; aceasta este in functie de timpul pe care il are fiecare.
Sanatate bebelusului ce urmeaza sa vina pe lume si numai bine.
Pupici.

Replica: Sa ai spor, by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 23-01-2009

caci se contureaza frumos.

Replica: Iese frumos sirena ta. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 23-01-2009

Eu as ma coase-o odata, asa mult mi-a placut!
Spor in continuare.
Pupici

Replica: Motoras la ac, Margareta! by Frunza Nicoleta (3212 mesaje), la 24-01-2009

Sper sa o adaugi cat mai repede la colectie.

Replica: Margareta, by Calinescu Ramona Nicoleta (900 mesaje), la 24-01-2009

incet-incet prinde contur Sirena ta, iti doresc mult spor in continuare si astept sa vad cum o sa arate urmatoarea postare.

Replica: Sunt by merticariu margareta (145 mesaje), la 27-01-2009

tare suparata. Am primit un telefon de la fratele meu si trebuie sa plec la parinti. Taticul meu are 83 de ani si a cazut pe gheata (a alunecat) si s-au facut doua saptamini de cand nu mai mananca si ne-a chemat acasa. Simte ca o sa plece si vrea sa ne vada, asa ca maine o sa plec.
Va pup si astept sa ma intorc sa va dau un semn de viata.
Cu mult drag,
Marga

Replica: Marga, by Tender Rose (248 mesaje), la 28-01-2009

eu iti doresc sa te intorci cu vesti bune.
Ai grija de bebe.

Am o intrebare. Tu ti-ai caroiat panza cu creionul?
Pupici.

Replica: Pentru Tender Rose by merticariu margareta (145 mesaje), la 28-01-2009

Nu este o panza de Rogoblen. Am cumparat-o de la un magazin de la noi din oras pentru ca a vrut si una din nurorile mele sa o coase si i-am dat panza originala ei; cealalta nora lucreaza Mutulica si Voiosul pentru camera copiilor.
Panza avea 90 cm.
Va pup

Replica: Sa ai agrija de tine by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 28-01-2009

si de bebe! Sper sa te intorci cu vesti bune!

Replica: Sanatate, by Zircu Vali (182 mesaje), la 29-01-2009

tatalui tau si bebe-ului ce vine, Margareta si te astept cu un nou episod.
Nu se va vedea caroiajul dupa ce termini?

Replica: Sunt suparata. by merticariu margareta (145 mesaje), la 06-02-2009

Am venit in seara aceasta, dar tatal meu s-a dus.
Sunt foarte suparata.
Va pup,
Marga

Replica: Margareta,, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 06-02-2009

iti inteleg durerea; viata este cruda uneori.
Sincere condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca! Te imbratisez si-ti doresc multa putere sa treci peste aceste clipe grele din viata ta.

Replica: Margareta, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 06-02-2009

o imbratisare si de la mine. Condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca.

Replica: Ufff, Doamne!, by Stefanescu Elena (2588 mesaje), la 07-02-2009

Ce an! Sincere condoleante si imi pare tare rau pentru pierdere. Sper sa ai puterea sa treci peste aceste obstacole.

Replica: Sincere condoleante., by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 10-02-2009

Dumnezeu sa-l odihneasca, iar tie sa iti dea putere sa rezisti. Te imbratisez cat pot eu de tare.

Replica: Margareta, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 10-02-2009

Domnul l-a luat la dreapta lui si este in liniste si pacea raiului.
Condoleante.

Replica: Buna, fetelor. by merticariu margareta (145 mesaje), la 13-02-2009

Nnu am mai pus mana pe lucrul meu de cand m-am intors; o ajut pe nora mea sa faca pentru nepotel, pitici si am dat comanda si de Alba ca zapada si cei sapte pitici; trebuie sa se mute si sa facem camera copilului, dar am o surpriza pentru voi intrati pe link (http://clematita.sunphoto.ro/). Am doua albume postate acolo.
Va pup dulce,
Marga

Replica: Foarte frumos, by VEVERITA ALEXANDRA (172 mesaje), la 13-02-2009

Margareta. Ce multe goblenuri ai!
Toate frumoase! Ce sa mai spun de casa si de gradina! Imi place foarte mult ca este mare. Visez si eu sa am candva asa casa si curtea foarte mare.
Felicitari!

Replica: Margareta, by Ileana Miroiu (778 mesaje), la 13-02-2009

culorile la Sirenuca ta sunt o nebunie. Si lucrezi si frumos.
Spor la lucru!
De ce nu postezi piticii si aici?

Colectia aceea este a a ta? Tu esti Clematita de pe acel site? Avem pentru ce sa te felicitam. Majoritatea sunt insa de la alte firme. Ai lucrat si imprimat?
Ai o casa o frumusete si mobilata in stilul care imi place mie.

O sugestie pentru viitor: aranjeaza putin imaginea sa fie un pic mai mica. Latura mare sa nu aiba mai mult de 500 de pixeli. Sper sa nu te supar cu aceasta observatie, dar eu o vad mai bine cand este micsorata.
Pupici si de la mine.

Replica: Margareta, by Silvia Har (613 mesaje), la 13-02-2009

ar fi o idee sa aduci piticii aici.
Si eu am remarcat cat de frumoase sunt culorile de la Sirena.
Te felicit pentru casa si lucrarile tale expuse. Esti o fericita ca stai la casa.
Mi-au placut si florile tale si gradina. Ai de lucru, nu gluma!

Replica: Margareta, by Bica Nistor (1222 mesaje), la 22-02-2009

am adus eu, informatia ta, acolo unde ii este locul.
Buna fetelor by merticariu margareta (18 mesaje) la 22-02-2009
Multumesc pentru aprecieri. Sa stiti ca am lucrat ce mi-a cazut in mina. Am vrut aseara sa intru cu Mutulica, dar cu toata stradania mea, nu am putut; am apasat pe ceva gresit. Nora mea a fost nasa si era plecata nu am avut cui sa cer ajutor, dar promit, cand vine, o rog sa-mi arate. V-am spus ca fac Alba ca zapada si cei sapte pitici, pe Mutulica si pe Somnorosul; am cumparat pentru nora mea ca ea nu vrea sa numere (la Somnorosul a incurcat atele cat am fost eu plecata si trebuie sa desfac toata fata si nu am lasat-o sa mai faca. Am lasat lucrul meu si fac pentru nepotel ca se muta la primavara.
Sper ca nu v-am plictisit.
Va pup cu dragoste pe toate gargaritele.
Marga

Replica: Marga, by Bica Nistor (1222 mesaje), la 22-02-2009

o sa fie foarte interesant. Pana cum nu am mai vazut lucrata Alba ca zapada si cei sapte pitici.
In privinta nurorii, nu iti face griji. Tot noi le descurcam. Si fetita mea, tot asa se incurca. Le-am descurcat eu. Am noroc ca stau acasa, sunt mai libera si cu capul mai limpede decat ea care este toata un ghem incordat dupa munca de la serviciul ei.

Replica: Bica, by merticariu margareta (145 mesaje), la 22-02-2009

multumesc pentru postare; pana mai invat, le mai incurc; sper, sa nu va suparati pe mine.
Pupici,
Marga

Replica: Cu placere, by Bica Nistor (1222 mesaje), la 22-02-2009

Marga.
Nu se supara nimeni. Toate am fost incepatoare, dar am invatat incet, incet una de la alta.
Sa ai o duminica placuta.

Replica: Abia by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 22-02-2009

astept sa vad goblenul Margareta.
Pupici

Replica: Am primit coletul by merticariu margareta (145 mesaje), la 26-02-2009

Va multumesc mult pentru cadouri, - nu stiam ce este asa greu; m-a luat prin surprindere. Sunt foarte frumoase, dar pina nu termin Alba ca zapada si cei sapte pitici, nu incep. Ah, si era sa uit! Am si sirena inceputa.
Va pup
Cu drag,
Margareta

Replica: Mutulica by merticariu margareta (145 mesaje), la 28-02-2009

Replica: Scuzati, by merticariu margareta (145 mesaje), la 28-02-2009

am vrut sa iasa si mai bine, dar daca ma puneti sa fac a doua oara nu stiu daca mai imi iese.
Va pup,
Marga

Replica: Mutulica, by merticariu margareta (145 mesaje), la 28-02-2009

spatele goblenului.

Replica: Mutulica, by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 01-03-2009

aduce doar zambete. Margareta sa ai aripioare la ac ca sa il termini. Este scumpel foc.

Replica: De martisor, by merticariu margareta (145 mesaje), la 01-03-2009

va doresc o primavara frumoasa cu multa bucurie si caldura in suflete.

Replica: Stii ca esti by Rosculet Adnana (232 mesaje), la 01-03-2009

singura lucratoare de goblen imprimat dintre noi, Margareta?
Te felicit! Mie mi s-ar parea tare greu sa lucrez pe goblen pictat. Trebuie atata rabdare si un ochi versat ca sa poti lucra asa ceva. Bravo, Margareta.

Replica: Si by merticariu margareta (145 mesaje), la 01-03-2009

mie imi este greu, dar nora mea find gravida nu mai poate sta sa lucreze atata. Nu am ce face, ca nepotelul mi-a zis:
- Buni, coase tu ca esti experta!
Mama nu prea stie am lasat Sirena si Lupoaicile pentru Mutulica, Somnorosul (unde a gresit culorile) si Alba ca zapada si cei sapte pitici.
Multumesc pentru felicitari. Maine o sa postez si Alba ca zapada.

Replica: Margareta, by Silvia Agache (137 mesaje), la 01-03-2009

oricum meriti felicitari. Nici eu nu m-as incumeta sa cos imprimat. Spor mult sa iti aduca primavara.

Replica: Am by merticariu margareta (145 mesaje), la 02-03-2009

primit acest frumos martisor de la sotul meu.

Replica: Margareta, by Maria Nistor (4918 mesaje), la 02-03-2009

foarte frumos martisorul primit de tine.

Replica: Alba ca zapada by merticariu margareta (145 mesaje), la 03-03-2009

Incerc sa va arat cat am mai cusut.

Replica: Alba ca zapada, by merticariu margareta (145 mesaje), la 03-03-2009

spatele goblenului.

Replica: Plina by Lacramioara Popescu (272 mesaje), la 03-03-2009

de surprize, Margareta! Si ce sot atent ai! Imi place martisorul tau.
Observ ca lucrezi pe mai multe fronturi. Eu iti doresc doar timp ca sa le termini pe toate.

Replica: Alba, by Busuioc Carmen (22 mesaje), la 04-03-2009

si cu totii piticii are cam multe culori. Cum ti se pare la lucru?

Replica: Ce martisor frumos ai primit! by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 04-03-2009

Si sa ai aripioare la ac, la Alba ca Zapada si cei 7 pitici, ca nu pare usor deloc!

Replica: Margareta, by Vasiliu Letitia (1454 mesaje), la 04-03-2009

as vrea sa te rog ceva. Sub modelele de goblen expuse de tine apare o broderie ce pare a fi hardanger. Ne arati o imagine a broderiei? (La noi i se mai spune broderia cu fire scoase). Daca este lucrata de tine ne poti spune ceva despre acest tip de broderie?

Replica: Nu, by merticariu margareta (145 mesaje), la 04-03-2009

Letitia, nu este facuta de mine fata de masa; este artizanat, facut la Manastirea din Arges. Am cumparat-o din magazin de la noi din oras (Timisoara). As vrea sa stiu si eu sa lucrez; imi plac foarte mult si au si o tinuta impecabila. Sunt si foarte scumpe, de aceea, cine stie sa faca asa ceva sunt niste ingeri.
Si, totusi, nu cred ca este prea greu ca, daca imi aduc aminte, cand faceam lucru manual la scoala am invatat sa facem gaurele (se spunea la noi la tara). Pentru noi este un pic prea tirziu, nu stiu daca si voua va trece asa timpul, dar la mine zboara.
Va pup cu drag pe toate,
Marga

Replica: Modele by merticariu margareta (145 mesaje), la 05-03-2009

fata de masa.

Replica: Model by merticariu margareta (145 mesaje), la 05-03-2009

fata de masa.

Replica: Model by merticariu margareta (145 mesaje), la 05-03-2009

fata de masa.

Replica: Frumoase mai by Silvia Har (613 mesaje), la 05-03-2009

sunt, Margareta. Oare este o arta pierduta? Fetele mele stiu sa faca lantisor si sa lucreze cu croseta, dar nu au ajuns la performantele din adolescenta mea cand faceam atatea lucruri frumoase si complicate. S-au uzat si nu le mai am, dar altele nu m-am invrednicit sa mai fac pentru ca nu se mai poarta.

Replica: Nu by merticariu margareta (145 mesaje), la 06-03-2009

exista, nu se mai poarta. Silvia eu le pun pe masa si sunt de toata lumea admirate. Stii ce am constatat? Tinerele din ziua de azi le-au scos, ca nu se mai poarta pentru ca multe dintre ele nu mai lucreaza, dar cand ajung sa puna o fata de masa, cand au musafiri, nu au fug repede la mama sau la soacra (cazul meu). In cel mai rau caz, pun musama de ramii crucita cum ajung sa aranjeze o masa cand au musafiri.
Nu stiu, poate mamele de fete ar trebui sa faca ceva - m-am gandit cum primeau lectii fetele altadata. Acuma numai in filme mai vedem cum era o domnisoara educata sau. vin eu din alta lume? Ma refer, din alta viata, ca prea imi plac acele timpuri!
Va pup,
Marga

Replica: Asa by Oana Stancu (355 mesaje), la 06-03-2009

este, Marga. Eu am norocul ca le-am pastrat.
Nu, pe o masa ce-si asteapta musafirii, nu pui decat ce ai mai frumos in casa, asortat cu momentul: masa de zi, de seara, un mic dejun, o masa pentru Craciun etc.
Ma indoiesc ca toate tinerele din ziua de azi sunt lipsite de minima educatie la acest capitol. Eu sunt ceva mai indulgenta.

Replica: La, by merticariu margareta (145 mesaje), la 07-03-2009

multii anii pentru toate Gargaritile!
Va pup cu drag,
Marga

Replica: Marga, by Adelina Felicia Agachi (85 mesaje), la 09-03-2009

esti speciala cu toate preocuparile tale. Iti doresc sa ai spor in toate si multumesc pentru margaretele superbe.
Sa fii iubita!

Replica: Buna, fetelor by merticariu margareta (145 mesaje), la 20-03-2009

M-am intors dupa aproape doua saptamini. Am fost sa fac pomana de sase saptamini. Cum am venit am intrat pe forum sa vad ce sa mai intimplat. Multe gargarite noi la care adaug si eu urarea de bun venit si sper sa stea cat mai mult. Au venit si cu goblene foarte frumoase le doresc spor la goblenat.
Va pup pe toate.

Replica: Marga, by Mocanu Didina (143 mesaje), la 27-03-2009

sa inteleg ca te-ai oprit la Sirena ca sa lucrezi ce i-a ramas restant proaspetei mamici?

Replica: Da, by merticariu margareta (145 mesaje), la 27-03-2009

eu am foarte multe goblene si lucrez numai cand am timp pentru mine, iar proaspata mamica se muta in casa noua si vreu sa-i decorez eu camera nepotelului meu, iar printre hobby-urile mele se afla si decoratiunile.
Va pup si sa stiti ca la vara cand merg in sat la parintii mei o sa iau cu mine Sirenuca. Acolo este liniste si sper sa o termin ca asteapta Lupoaicele.
Va multumesc la toate gargaritile pentru urarile de bun venit a lui David.
Pupici

Replica: Te asteptam, by Racovita Adriana (3951 mesaje), la 27-03-2009

cu poze de la tara!

Replica: Marga, by Stefanescu Elena (2588 mesaje), la 27-03-2009

Sirena ce mai face?

Replica: Elena, by merticariu margareta (145 mesaje), la 27-03-2009

Sirena mea face foarte bine. La mine a venit primavara. Acum cand scriu, am venit din gradina, am aruncat niste mranita ca era pamintul slab. Acum o sa cos mai putin la goblen, cat imi beau cafeaua dimineata sau vorba altei gargarite cate o ata pe zi si tot o sa cos. Sotul meu spune ca sunt bolnava, ca nu mai am scapare.
Va imbratisez cu drag si chiar daca nu pot sa lucrez mult, tot o sa va citesc si o sa va urmaresc pas cu pas ce lucrati voi.

Replica: Un firicel by FLOREA CAMELIA (81 mesaje), la 28-03-2009

pe zi daca lucrezi si tot se cunoaste ceva la fiecare model lucrat.
Te pup si iti doresc spor!

Replica: Marga, by Stefanescu Elena (2588 mesaje), la 07-04-2009

ai lasat sirenuca pentru noul venit?

Replica: Margareta, by tanasa clementina (1032 mesaje), la 07-04-2009

este bine si cu atisoara zilnica daca poti; eu nu am mai pus mana pe goblen de trei saptamani. Spor la goblenat, dar si in aranjatul gradinii.

Replica: Buna, fetelor by merticariu margareta (145 mesaje), la 07-04-2009

Acum am intrat in casa de prin curte si gradina; va citesc tare tarziu sau dimineata; ce sa va spun? Nu am pus mana pe goblen de doua saptamini. Am de lucru in gradina, mi-am pus florile, spanac, ridichi, salata, morcov, patrunjel. Mai am de lucru si cu nepoteii, dar asa incet o sa le fac pe toate.
Va pup si va doresc sa aveti o primavara frumoasa.
Marga

Replica: Marga, by Stefanescu Elena (2588 mesaje), la 18-04-2009

Paste fericit! alaturi de cei dragi, sanatate multa, tie si intregii familii, bucurie si noroc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: