Acum este 20 Apr 2026, 20:00

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Madona cu pruncul - goblen lucrat de Liana
MesajScris: 28 Iul 2009, 10:56 
Neconectat

Nume forum:1
Madona cu pruncul - goblen lucrat de Liana by Tabarca Liana (44 mesaje), la 13-11-2008

Eu sunt Liana. Sunt noua pe acest forum si as dori sa impartasesc cu voi bucuria de a lucra la goblen. Lucrez la goblen de aproximativ trei saptamani si sunt atat de incantata, dar abia acum m-am hotarat sa intru pe acest forum. Acest goblen este un cadou de la sefa mea, pe care o stiti de pe forum, Dosinescu Cristina, pentru mine si bebelusul meu care urmeaza sa se nasca (sunt insarcinata in aproape 6 luni si sunt exterm de fericita) si ii multumesc tare mult. Este un cadou pe care il voi pretui mereu, mai ales ca il fac pentru bebelusul meu, sa ii poarte mereu noroc. Am sa postez cateva fotografii de cand am inceput lucrul si pana unde am ajuns in momentul de fata. Sper sa va placa ce am lucrat.

Replica: Liana, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 13-11-2008

bine ai venit!
Sa ai o nastere usoara si bebelus sanatos!
Ai o sefa super! Doar o cunostem si stim ce spunem!
Pupici

Replica: Multumesc. by Tabarca Liana (44 mesaje), la 13-11-2008

Aici am cateva fotografii de cand am inceput lucrul.

Replica: Bun venit Liana by olteanu rodica (754 mesaje), la 13-11-2008

si salutari Cristinei.

Replica: Bine ai venit! by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 13-11-2008

Ma bucur ca ai o sefa atat de buna. Multi pupici si sa ai mult spor la aceasta frumusete.

Replica: Urmeaza, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 13-11-2008

aceasta, dupa patru zile.

Replica: Aici by Tabarca Liana (44 mesaje), la 13-11-2008

este de ieri.

Replica: Liana, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 13-11-2008

este minunat! Sa ai mult spor la el ca sa fie gata pentru bebe. In treisaptamani ai cusut bine.

Este primul goblen, nu?

Replica: Iti doresc by Enache Mihaela-Ema (318 mesaje), la 13-11-2008

sa ai o nasterea usoara si un copil vioi si sanatos. Mult spor la goblen!

Replica: Bun venit, Liana! by Ionita Victorita (559 mesaje), la 13-11-2008

Foarte frumos model. Spor la goblenat.

Replica: Da, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 13-11-2008

este primul goblen si este prima data cand lucrez la un goblen. Si pot sa va spun ca sunt super incantata, imi place la nebunie sa lucrez. Cu greu ma abtin sa nu lucrez in zilele de sarbatoare.

Replica: Liana, by Maria Nistor (4961 mesaje), la 13-11-2008

ma bucur sa te cunosc. Iti urez sa fi mereu fericita si sa lucrezi cat mai multe goblene.

Replica: Multumesc, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 13-11-2008

sa dea Domnul la toata lumea sanatate si fericire. Eu intr-adevar sunt foarte fericita pentru ca am un sot care ma iubeste si pe care il iubesc si ne intelegem foarte bine. Si acum fericirea noastra o sa fie si mai mare cand ne vom strange in brate puisorul nostru mic. Deja "am pus ochii" pe un alt goblen pe care as vrea sa il fac, bineinteles dupa ce il termin pe cel de acum.

Replica: Bine ai venit! by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 13-11-2008

Esti o fericita, cu o sefa buna, un sot bun, si urmeaza si un copilas. Si toate astea vor fi completate de bucuria pe care ti-o va aduce fiecare goblen cusut. Ma bucur pentru tine.
Pupici si spor la goblenat.

Replica: Bine ai venit, Liana! by 0lteanu Emilia (586 mesaje), la 13-11-2008

Sa fii sanatoasa si sa cosi goblen chiar si dupa ce nasti.
Sa ai un bebe frumos si sanatos si mai ales cumintel.
Cat despre goblen, este foarte frumos. Sa ai spor la lucru.

Replica: Bun venit, Liana! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 13-11-2008

Vad ca ai avut motoras la ac, chiar daca este primul goblen. Iti doresc sa ai spor in continuare si sa-l vedem gata cat mai repede.
Sa ai un bebe sanatos in primul rand, frumos si eventual cuminte (sa-ti spun un secret: cu cumintenia este mai greu, vorbesc din experienta).
Pupici si o imbratisare mare pentru tine si bebe.

Replica: Bine ai venit, Liana! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 13-11-2008

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sotul tau si sa va bucurati de minunea care urmeaza sa vina pe lume.

Ma bucur ca te-ai hotarat sa ni te alaturi si felicitari Cristinei ca te-a "corupt" sa intri in lumea minunata a goblenului.

Ai inceput un model tare frumos si drag mie, chiar eram curioasa cum se contureaza. Chipul madonei este asa de bland, privind spre prunc. Sa ai aripioare la ac si te astept cu un nou episod.

Replica: Liana, by Raluca Popa (883 mesaje), la 14-11-2008

bine ai venit printre noi! Fecioara sa binecuvanteze familia ta si sa aiba in grija fluturasul din burtica. Este fetita sau baietel?

Replica: Va multumesc by Tabarca Liana (44 mesaje), la 14-11-2008

tuturor pentru urarile de bine si pentru primirea asa de calduroasa pe forum. Sper sa va incant in continuare cu lucrul meu. Despre ce este bebelusul nu stiu ce sa va spun. Inca nu stim, dar o sa aflam cat de curand, sper. Asta daca vrea sa se arate ce este! Va multumesc inca o data.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 14-11-2008

bebele, orice ar fi, sa fie sanatos, - asta este cel mai important. Sa ai mult spor la goblenat si o zi buna iti doresc.

Replica: Liana, by Popescu Ioana (474 mesaje), la 16-11-2008

motorasul tau este puternic! Cu atatea lucruri bune in jurul tau nici nu-i de mirare! Iti urez sa-ti mearga toate din plin toata viata.

Replica: Buna dimineata. by Tabarca Liana (44 mesaje), la 17-11-2008

Atasez aici o fotografie cu ce am mai lucrat in week-end (fara duminica; duminica, nu lucrez). Sper sa va placa!

Replica: Liana, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 17-11-2008

se contureaza frumos.
Sa ai motoras la ac!

Replica: Liana, este foarte frumos. by Calinescu Ramona Nicoleta (907 mesaje), la 17-11-2008

Observ ca ai inceput lucrul de sus in jos. Bine se contureaza.
Lasi minunatia de prunc la sfarsit!

Replica: Da, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 17-11-2008

l-am inceput de sus pentru ca sunt culorile mai inchise, si las pentru la sfarsit culorile mai deschise sa nu se murdareasca. Asta daca am rabdare.

Replica: Foarte frumos, by stoicescu steluta (248 mesaje), la 17-11-2008

Liana, culorile sunt minunate. Va fi o splendoare!
Felicitari!

Replica: Liana, by tanasa clementina (1072 mesaje), la 17-11-2008

foarte frumos. Sa ai mult spor.
L-am lucrat si eu l-am inramat si sfintit si l-am pus in camera printesei mele, Emma, nepotica mea. Aura am lucrat-o cu fir auriu.

Replica: Clementina, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 17-11-2008

si eu il fac pentru bebe si o sa il duc la biserica sa il sfinteasca. O sa fie iconita norocoasa a lui bebe si cu ea o sa invatam sa ne rugam la Doamne Doamne.

Replica: Liana, iti urez si eu bine ai venit printre noi! by STAICU LUMINITA (617 mesaje), la 17-11-2008

Sa ai mult spor la goblenat si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Pupici

Replica: Foarte delicata, Madona. by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 17-11-2008

Sa ai mult spor, Liana!

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 18-11-2008

din ce in ce mai frumos goblenul tau. Eu sunt acum la mama mea la munca si l-am aratat la toata lumea si iti spunem Felicitari!
O zi frumoasa!

Replica: Acest model by Petroi Ana-Maria (1248 mesaje), la 18-11-2008

nu l-am mai vazut lucrat. Liana, sa ai motoras la ac, se contureaza foarte frumos.

Replica: Buna dimineata! by Tabarca Liana (44 mesaje), la 19-11-2008

Postez fotografia de astazi. Sper sa va placa.

Replica: Felicitari, Liana! by Dosinescu Cristina (61 mesaje), la 19-11-2008

Nici nu iti dai seama cat ma bucura ceea ce vad! Pentru mine inseamna enorm faptul ca am reusit sa-ti fac un cadou ce-ti place asa mult si pe care il vei avea toata viata si care va lumina drumul micutului tau!

Spor la lucru, BURSUC!

Replica: Liana, by Petroi Ana-Maria (1248 mesaje), la 22-11-2008

felicitari! Sa te ajute Dumnezeu in tot ceea ce faci, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Modelul tau se contureaza foarte frumos, are niste culori expresive care incanta ochiul.
Motorase la ac, in continuare.

Replica: Buna dimineata! by Tabarca Liana (44 mesaje), la 24-11-2008

Am postat o fotografie (nu se vede foarte bine, - este facuta cu telefonul) cu ce am mai lucrat joi seara si sambata seara. Cum vineri a fost sarbatoare nu am lucrat nimic, iar sambata am fost la facultate toata ziua. Sper sa va placa.

Replica: Ce vorba! by Maria Zanfir (564 mesaje), la 24-11-2008

Sigur ca imi place si cui nu i-ar placea!
Dar de ce, Bursuc?

Replica: Frumos mai iese! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 24-11-2008

Felicitari, Liana pentru sporul pe care il ai. Felicitari si Cristinei care ti-a facut asa un cadou frumos.

Sa ai mult spor si astept urmatorul episod.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 24-11-2008

mult spor in continuare, se contureaza tare frumos.
Pupici si o seara placuta.

Replica: Liana, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 24-11-2008

sa ai mult spor!

Replica: Ce frumos by olteanu rodica (754 mesaje), la 25-11-2008

din partea Cristinei sa-ti faca un asemenea cadou.
Va pup pe amandoua, va doresc spor la lucru si in mod special tie iti doresc in continuare, sarcina usoara.

Replica: Bursuc, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 25-11-2008

pentru ca asa imi zice sefa. Cum acum suntem doi, m-am mai ingrasat si eu putin, si sunt mai dolofana, asa. Si o pozica cu un bebe scumpic. Al meu o sa fie si mai frumos!

Replica: Si va multumesc by Tabarca Liana (44 mesaje), la 25-11-2008

din suflet pentru toate urarile de bine.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 25-11-2008

astazi nimic nou?
O seara buna!

Replica: Buna dimineata. by Tabarca Liana (44 mesaje), la 26-11-2008

Postez o fotografie cu ce am mai lucrat aseara. Nu se vede prea bine ca este facuta tot cu telefonul. Abia astept sa il termin. Sper sa il termin pana la Craciun sa il pot duce la biserica sa stea acolo toata perioada de sarbatori.

Replica: Ai spor, by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 26-11-2008

nu gluma, Liana! Imi place mult cum se contureaza, va fi o splendoare.
Un pupic pentru bebele din burtica.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 26-11-2008

sper sa reusesti sa-l termini sa fie la biserica de sarbatori.
Mult spor, pupici si o zi buna.

Replica: Buna dimineata. by Tabarca Liana (44 mesaje), la 27-11-2008

Postez un episod din goblenul meu. Sunt atat de mandra de el! Ce ziceti, il termin pana la Craciun?

Replica: Liana, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 27-11-2008

ai de ce sa fii mandra. Eu zic ca o sa fie gata pana de sarbatori.
Pupici si motoras la ac.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 27-11-2008

sa iti ajute Dumnezeu sa termini acest frumos goblen. Mult spor sa ai!

Replica: Buna ziua, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 30-11-2008

la toata lumea! Nu am reusit sa mai intru pe forum pentru ca am avut niste probleme de sanatate si din pacate inca mai am. Totusi am mai lucrat ceva.

Replica: Inca putin si este gata. by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 30-11-2008

Foarte frumos iese. Felicitari! Sa te faci bine cat mai repede!
Pupici

Replica: Sanatate! by Dosinescu Cristina (61 mesaje), la 30-11-2008

Bursuc, sa ai grija de tine si de bebe!

Ai o minunatie de goblen si peste cateva luni vei avea si o minune de bebe. Ne este dor de tine.

Replica: Si nu uita, by Dosinescu Cristina (61 mesaje), la 30-11-2008

ca fiecare greutate prin care trecem este o incercare si nu trebuie sa ne pierdem speranta si credinta!
Doamne Ajuta!

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 01-12-2008

sper sa te faci bine, sa nu mai ai probleme de sanatate, si tu si bebe sa fiti sanatosi. Cat despre goblen, creste usor, usor. Mult spor.
Aaaaaaaa si La multi ani! azi de ziua noastra, a tuturor romanilor.

Replica: Multa sanatate, Liana! by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 02-12-2008
Si spor la frumusetea de goblen!
Pupici

Replica: Multa sanatate, Liliana by Petroi Ana-Maria (1248 mesaje), la 02-12-2008

si sa ai mare grija de tine.
Pupici

Replica: Liana, by Bica Nistor (1287 mesaje), la 02-12-2008

problemele de sanatate vor trece repede pentru ca o lucrezi pe fecioara si acum si pe prunc...
Sanatate multa si spor sa il termini la termenul propus.

Replica: Multa sanatate Liana! by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-12-2008

Modelul este de o gingasie aparte. Sa ai mult spor si aripioare la ac!

Replica: Va multumesc by Tabarca Liana (44 mesaje), la 03-12-2008

pentru urarile de bine. Se pare ca Doamne Doamne ne ajuta ca am aflat ca nu avem asa mari probleme care nu se rezolva. Si in plus, l-am vazut pe bebe la ecograf si suntem asa de fericiti!
Am sa postez in curand alt episod cu goblenul meu.

Replica: Liana, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 03-12-2008

ma bucur ca ne aduci vesti bune. Cred ca ai fost in culmea fericirii sa il vezi pe bebe la ecograf. Multa sanatate si spor la goblenat!

Replica: Cred ca esti by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 03-12-2008

cea mai fericita viitoare mamica!
Multa sanatate!

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 04-12-2008

cred ca ai fost foarte fericita cand l-ai vazut pe bebita la ecograf.
Pupici si sa te faci bine.

Replica: Buna seara, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 04-12-2008

va mai atasez un episod din Madona cu pruncul. Imi pare nespus de rau ca fotografia nu are calitatea cea mai buna. Am facut-o cu camera web si de-asta se vede atat de urat. Sper sa se vada cat de cat bine. Apropos, nu v-am spus. Doctorul de la ecograf ne-a spus ca o sa avem o fetita. Suntem foarte fericiti!

Replica: Felicitari, felicitari, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 04-12-2008

pentru tine mamica ca vei avea o fetita!
Goblenul este foarte frumos.

Replica: Felicitari Liana! by Ionita Victorita (559 mesaje), la 04-12-2008

Fie ca Maicuta sa va ocroteasca.

Replica: Liana, by tanasa clementina (1072 mesaje), la 04-12-2008

cosi acest goblen care iti va aminti cu drag perioada in care erai cea mai fericita viitoare mamica. Maicuta si pruncul sa v-a ocroteasca.

Replica: O fetita! by Amalia Avramescu (150 mesaje), la 04-12-2008

Ce bucurie! Sa fie ocrotita si ea si mamica si de Sfanta si pruncul ei, la care migalesti.
Spor la ac!

Replica: Goblenul by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 05-12-2008

iese superb, iar vestea ca vei avea o fetita mi-a smuls un strigat de bucurie. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Pupici

Replica: Felicitari! by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 10-12-2008

Sa aveti o fetita frumoasa si sanatoasa!
Si sa stii ca ai avut spor.
Pupici

Replica: Felicitari by Popescu Ioana (474 mesaje), la 10-12-2008

si pentru goblen, dar si pentru bebe! Te-ai gandit la un nume?

Replica: Buna seara. by Tabarca Liana (44 mesaje), la 10-12-2008

Va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de mine cu atatea ganduri bune. Nu am mai postat nici un episod pentru ca nu am mai avut cu ce sa fac fotografii. Dar sper ca maine sa pot sa postez. Cred ca pana la Craciun il termin.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 10-12-2008

ma bucur ca va fi gata de Sarbatori.
Pupici.

Replica: Asta by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 10-12-2008

vroiam sa stiu si eu: te-ai gandit la un nume pentru printesa care va sa vina?
Iti tin pumnii sa termini scena ce te va caracteriza nu peste foarte mult timp: o mama adorandu-si fetita.

Replica: Buna dimineata. by Tabarca Liana (44 mesaje), la 11-12-2008

Inca nu ne-am gandit la un nume, dar probabil unul dintre ele va fi Carmen, asa o cheama pe nasa noastra. La celalalt ne mai gandim. Va atasez un nou episod din Madona cu pruncul.

Replica: Ce by Popescu Ioana (474 mesaje), la 11-12-2008

mamica harnicuta! Aproape-i gata. Ce urmeaza, Liana?

Replica: Urmatorul by Tabarca Liana (44 mesaje), la 11-12-2008

goblen pe care as vrea sa il lucrez este Ruga catre Domnul. Mi se pare o icoana superba, cu nuante de culori divine.

Replica: Foarte frumos. by tanasa clementina (1072 mesaje), la 11-12-2008

Inca un pas si este gata. Ruga catre Domnul, - un goblen deosebit. Frumoasa alegere.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 11-12-2008

ma bucura alegerea ta. Ma bucur ca sefa ta ti-a insuflat acest dar.
Pupici.

Replica: Liana, acusica este gata, by Calinescu Ramona Nicoleta (907 mesaje), la 11-12-2008

frumusetea de goblen. Ma bucur ca lucrezi cu atata dragoste goblenuri si mai ales pe acestea cu teme religioase. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti duci la bun sfarsit tot ceea ce ti-ai propus sa cosi! Aripioare la ac sa ai!

Replica: Buna ziua! by Tabarca Liana (44 mesaje), la 15-12-2008

Am reusit sa mai postez un episod din goblen. Cu siguranta saptamana aceasta va fi gata. Ce bine!

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 15-12-2008

ai vazut ca te-a ajutat Doamne Doamne sa termini la timp acest frumos goblen?
Mult spor in continuare. Pupici.

Replica: Este by Maria Nistor (4961 mesaje), la 15-12-2008

foarte frumos. De Craciun cu siguranta estee gata. Ai ales alt model sau faci o pauza?

Replica: Vrei sa by Camelia Jura (193 mesaje), la 16-12-2008

o si inramezi pana de Craciun?
Liana, sa ti se implineasca dorinta.

Replica: Buna! by Tabarca Liana (44 mesaje), la 16-12-2008

Sper ca maine sa va arat si ultimul episod din frumosul goblen la care lucrez. O sa il inramez si luni, inainte de Craciun, am sa il duc la biserica unde ne-am cununat si unde o sa o botezam si pe bebelina si o sa il iau dupa sarbatori. De urmatorul nu stiu cand o sa apuc sa lucrez pentru ca de pe 5 ianuarie incep sesiunea la facultate si nu o sa mai am timp.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 16-12-2008

spor sa ai si bafta multa in sesiune. Si eu tot pe 9 incep, - deja am printat manualele, imi mai ramane sa ma apuc de invatat.

Replica: Liana, by Ileana Miroiu (807 mesaje), la 16-12-2008

si eu iti urez sa ai spor la invatat, dar si la inramat.
Pupici

Replica: Liana, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 17-12-2008

este minunat! Sa ai multa bafta in sesiune (si tu Elena) si abia astept sa il vad inramat.

Replica: Cred by Tabarca Liana (44 mesaje), la 17-12-2008

ca in seara asta va fi gata. Poate chiar am sa il inramez. Sa vedem ce timp am, dar in orice caz maine sigur este inramat.

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 17-12-2008

ma bucur enorm ca ai terminat o asa frumusete intr-un timp atat de scurt. Sa iti dea Doamne Doamne multa sanatate si tie si piticului pe care il astepti si sa lucrezi cat mai multe.

Replica: Buna dimineata, by Tabarca Liana (44 mesaje), la 18-12-2008

tuturor! Sa va arat si ultimul episod din Madona cu pruncul. In sfarsit l-am terminat! Si l-am si inramat! Si bineinteles am facut comanda si de Ruga catre Domnul pe care il voi incepe, sper, dupa ce termin sesiunea.

Replica: Felicitari, by Dosinescu Cristina (61 mesaje), la 18-12-2008

Liana, sunt cea mai mandra sefa! Desi il am in fata si il vad mereu nu ma pot abtine sa nu spun din toata inima: wow! Este minunat! Inca o data, felicitari!

Sunt mandra ca am reusit sa-ti ofer "un dar pentru o viata"!

Replica: Liana, by Stefanescu Elena (2635 mesaje), la 18-12-2008

foarte frumos. Felicitari! Abia astept sa vad si celelalte goblene ce vor urma.
Pupici si o zi buna.

Replica: O icoana by tanasa clementina (1072 mesaje), la 18-12-2008

deosebita. Felicitari atat pentru terminarea lui cat si a modului de inramare.

Replica: Liana, by Frunza Nicoleta (3234 mesaje), la 18-12-2008

meriti toate felicitarile noastre. Este o bijuterie si sigur va proteja mica minune ce urmeaza sa vina pe lume.

Pupici, bafta in sesiune si astept urmatorul serial.

Replica: Este minunat, by Cristina Sandu (144 mesaje), la 18-12-2008

goblenul, dar si inramarea este pe masura. Este deosebita rama. Este metalica, Liana?
Bafta-n sesiune!

Replica: Felicitari, Liana! by Pricopie Ioana (387 mesaje), la 19-12-2008

Este deosebita, iar inramarea este inedita.
Spor in continuare!

Replica: Liana, by Adriana Nicuta (4033 mesaje), la 22-12-2008

este nemaipomenit! Imi place cum l-ai inramat. Felicitari si abia astept sa ne incanti cu Ruga.
Pupici

Replica: Sa by Margareta Romascanu (164 mesaje), la 23-12-2008

iti fie intotdeauna, aproape ingerii, ce te-au ajutat sa o termini si sa fii protejata.
Rama este intradevar inedita.
Succese la examene, Liana.

Replica: Liana, by Patruleasa Jeni (185 mesaje), la 26-12-2008

iata-ti viitorul Craciun!
Ti-l doresc din toata inima!

Replica: Felicitari Liana! by Bara-Toderici Mihaela Rada (249 mesaje), la 26-12-2008

Ce urmeaza sa lucrezi?

Replica: Liana, by Sorescu Minerva (2095 mesaje), la 27-12-2008

este o minunatie, inramarea, m-a fermecat. Ai putea sa-mi dai detalii despre rama?

La multi ani!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: