|
Acum este 27 Iun 2026, 18:36
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 04 Ian 2014, 18:29 |
|
|
|
Mult spor iti doresc, Simona draga. Voi urmari cu interes noul tau model.
Te pup.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 04 Ian 2014, 19:09 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Simona ai reusit intr-un timp record sa asterni pe panza sute de "puricei verzi''. Mult spor sa ai in continuare. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 04 Ian 2014, 19:18 |
|
|
|
Frumosi puricei. Spor in continuare.
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 04 Ian 2014, 19:24 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Simona, ma incanta serialul tau caci este un goblen care ma atrage si pe mine. Iti doresc spor din plin.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 05 Ian 2014, 13:30 |
|
|
|
Modelul este si pe lista mea luuunga de dorinte, asa ca te voi urmari cu mare drag. Imi plac puriceii de pe panza ta. Aripioare la ac, Simona!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 05 Ian 2014, 14:27 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Simona, ce de puricei sunt pe panza ta. Mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 05 Ian 2014, 16:37 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Simona, eu nu am mai vazut modelul lucrat asa ca pentru mine va fi o premiera tot serialul. Spor la treaba si sa ai cat mai mult timp liber. Succes!
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
avram claudia
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 05 Ian 2014, 18:38 |
|
|
|
Harnicuta ca intotdeauna, Simona ai reusit sa ma uimesti cu un frumos si complex episod. Mult spor!
_________________ Gargarita-Ramura-cu-Patru-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 06 Ian 2014, 08:29 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3390 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc. Sunt atat de incantata de model. Astazi si maine, fiind sarbatoare, fac pauza. Sa nu credeti ca stau degeaba cand nu pot coase.. Am luat la puricat diagramele de la Aripile copilariei si am terminat de numarat punctele lucrate. Am avut oarecat de numarat si de calculat. Cu Maria in jurul meu, va dati seama ce viteza am avut! "Ci Maia chie!!!" (Si Maria scrie!). Ii dau zor cu cusutul deoarece la sfarsitul lunii martie mi se termina concediul. Dupa, cine stie cand mai apuc sa pun cate o ata, doua.
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Capela din rai- goblen cusut de Simona Scris: 06 Ian 2014, 17:24 |
|
|
|
Simona, nici nu am avut timp sa vad bine inscrierea in concurs ca deja ne-ai adus un episod plin de puricei. Iti doresc mult spor la lucru in continuare. Cu asa ingeras alaturi nici nu ai cum sa nu ai spor. Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|