|
Acum este 05 Iun 2026, 14:25
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 31 Oct 2009, 21:25 |
|
|
|
Alina, eu chiar as putea spune ca ai cusut suficient de mult tinand cont de putinul timp liber ce il ai la dispozite. Felicitari in tot ceea ce faci!
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 31 Oct 2009, 23:07 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Alina, important este ca se vede diferenta dintre episoade, iar tu chiar ai lucrat. Iti doresc in continuare aripioare la ac si succes la facultate. Pupici.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 01 Noi 2009, 10:19 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alina, cred ca lipsa timpului este o problema pentru toate dintre noi, dar important este ca nu renuntam la pasiunea noastra si ca ne facem timp macar de atisoara zilnica.
Asa cum spunea o gargarita, aici pe forum, pe pachetul cu kiturile de goblen, ar trebui pusa inscriptia: "Atentie, goblenul creeaza dependenta!"
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 01 Noi 2009, 10:49 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Alina se vede foarte bine cat ai cusut. Aripioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alexandra Popescu
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 01 Noi 2009, 14:46 |
|
Membru din: 01 Aug 2006, 04:27 Mesaje: 3102 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Foarte frumos se contureaza. Pupici si aripioare de ingeras la acusor.
_________________ Alexa - Gargarita-Minune-de-Mama
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 01 Noi 2009, 20:00 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Cristina, sa stii ca asa este, creeaza dependenta. Inainte sa aflu de TTT, am mai cusut goblene, dar ele erau imprimate. Le avea mama mea de ceva vreme si m-am apucat eu de ele daca ea tot nu se apuca. Si, cum am pus mana pe primul nu mi-a mai venit sa-l las din mana. Imi place foarte mult sa cos. Am fost saptamana trecuta la bunica mea la tara si i le-am aratat pe cele terminate si a ramas cu gura cascata. Nu se astepta sa am atata rabdare, dar merita. Ma necajesc foarte mult ca nu mai am timpul care il aveam cand eram in vacanta, dar asta e. Si o jumatate de ora daca cos, sunt multumita.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
| Ultima oara modificat de Admin pe 01 Noi 2009, 21:20, modificat 1 data in total. |
| Alina, bate pauza dupa punct si celelalte semne de punctuatie. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 02 Noi 2009, 09:02 |
|
|
|
Alina, iti doresc sa ai cat mai mult timp pentru pasiunea ta. Se vede foarte frumos ceea ce ai cusut pana acum.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 03 Noi 2009, 11:19 |
|
|
|
Alina, cate o atisoara cand este timp si face mult. Stiu ce inseamna sa nu ai timp.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 03 Noi 2009, 15:12 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Stiu cum este cu timpul. Si te inteleg perfect. Aripioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul meu - goblen cusut de Alina Scris: 03 Noi 2009, 22:09 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alina, stiu ca esti foarte ocupata, dar ne este dor de tine si modelul tau.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|