|
Acum este 20 Apr 2026, 21:30
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Noapte de iarna - goblen cusut de Ioana Scris: 25 Oct 2009, 19:09 |
|
|
|
Ioana, ce frumos se vede cu asa o combinatie de culori! Va iesi un model minunat. Sa ai spor la lucru sau motoras la ac!
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Noapte de iarna - goblen cusut de Ioana Scris: 26 Oct 2009, 10:05 |
|
|
|
Ce de incurajari, multumesc tuturor. Andreea, mi-ai smuls un zambet noastalgic. Ileana-Gabriela, eu nu patesc ce spui tu pentru ca am un truc. Vezi tu pe goblenul meu, tot ce este de la centimetrul 15 in jos? Sunt 3 diagrame acolo. Eu le decupez si le lipesc una de alta, transformandu-le intr-o singura diagrama. Acea parte am terminat-o deja de cusut. Practic cos pe lungime de la primul cm pana la ultimul. Am inceput deja al doilea calup de cate 3 diagrame lipite, ai vazut casutele. Ma duc cu ele tot asa ca si cum ar fi una, pana la capatul goblenului. Si-mi mai ramane la sfarsit bucata de sus, adica al treilea calup de cate 3 diagrame transformate tot in una, dupa ce le lipesc. Sa-mi spui daca ai inteles, ca nu le prea am cu explicatul. Veve draga, l-am mai cusut odata. Si-a durat 4 ani. Va pup pe toate.
_________________ Ioanap - Gargarita Quatro-Stagione __________________________ Aici am gasit mereu prieteni.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Noapte de iarna - goblen cusut de Ioana Scris: 26 Oct 2009, 10:12 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Da, am priceput. La ideea aceasta nu ma gandisem. O sa incerc, desi eu acum m-am obisnuit sa lucrez pana se termina culoarea, chiar daca se continua pe alta diagrama. Intr-adevar, trebuie putina atentie la numarat. Insa, incet-incet am capatat experienta si acum imi este din ce in ce mai usor.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Noapte de iarna - goblen cusut de Ioana Scris: 26 Oct 2009, 10:18 |
|
|
|
Este mai bine pe culori, daca ai reusit deja, mergi inainte. Eu nu cos pe culori pentru ca nu am rabdare, trebuie tot timpul sa vad ca a mai rasarit un copac, o casuta, ceva finalizat. Ca sa ma impulsioneze, ca la viteza mea de lucru...
_________________ Ioanap - Gargarita Quatro-Stagione __________________________ Aici am gasit mereu prieteni.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zoica Maniu
|
Subiectul mesajului: Re: Noapte de iarna - goblen cusut de Ioana Scris: 26 Oct 2009, 10:50 |
|
|
|
Impactul cromatic este deosebit, Ioana. Spor la ac!
_________________ Zoica - Gargarita-Gospodina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Noapte de iarna - goblen cusut de Ioana Scris: 26 Oct 2009, 12:12 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Ioana, frumoasa mai este iarna ta!
O sa fie o minunatie la final. Si acesta va fi al tau! Aipioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Milos Cosmina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Noapte de iarna - goblen cusut de Ioana Scris: 04 Noi 2009, 22:34 |
|
|
|
Esti asortata cu anotimpul in care ne aflam, cu acest model.
_________________ Cosmina - Gargarita-cu-Gargarita-mica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|