|
Acum este 18 Apr 2026, 10:15
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
merticariu margareta
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 15 Noi 2009, 17:57 |
|
|
|
Cristina, foarte frumoasa icoana pe care o lucrezi. Si mie imi place foarte mult, dar mai am doua care asteapta, iar a treia o sa fie aceasta. Iti doresc sa ai mult spor.
_________________ Margareta - A scoate prietenia din viata este ca si cum am scoate soarele din lume.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 15 Noi 2009, 18:06 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Gargaritelor, va multumesc pentru vizita. Alexa, si mie imi este tare draga aceasta iconita. Din pacate, nu voi lucra prea mult la ea, caci am intrat in provocare cu alt model. Si diagramele mele, dupa ce voi termina iconita, vor avea o destinantie catre o persoana tare draga mie.
Te pup si pe tine si pe Toni.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Roxana Deli
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 15 Noi 2009, 18:47 |
|
Membru din: 18 Mai 2006, 14:03 Mesaje: 146 Locatie: Departe de Romania Nume forum:1
|
|
Cristina, inca de cand a lucrat-o Maria pentru prima oara, am avut impresia ca aceasta icoana emana ceva... magic.
_________________ Roxana - Nu lasa o mica cearta sa distruga o mare prietenie.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zabava Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 26 Dec 2009, 13:05 |
|
Membru din: 02 Noi 2008, 14:22 Mesaje: 267 Locatie: Neamt Nume forum:1
|
|
Cristina, ai mai lucrat la Maica? Ce mai face ea?
_________________ Cristinel - Gargarita-Tenismena
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ella B
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 06 Ian 2010, 19:25 |
|
|
|
Ce mai face maicuta ta, Cristina?
_________________ Gargarita-Puf-de-Papadie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 06 Ian 2010, 19:35 |
|
|
|
Ella, din pacate zace undeva intr-un colt al dulapului, asa cum stau toate goblenele incepute. Timpul nu mi-a mai permis sa ma ocup de ele si nici in curand nu intrevad vremuri "mai bune" de goblenat.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ella B
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 06 Ian 2010, 19:40 |
|
|
|
Ei, macar o atisoara, doua, cum zice Elena. Altfel, simtim ca nu facem chiar nimic pentru sufletul nostru. Eu iti doresc sa ai putin timp si pentru sufletul tau. Pupici dulci.
_________________ Gargarita-Puf-de-Papadie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 06 Ian 2010, 19:50 |
|
|
|
O atisoara, doua am mai pus, dar la Miniatura Iisus, pe care am lucrat-o de doua ori inainte de Craciun, ambele au fost facute cadou, si acum am inceput Miniatura Maica si Fiul, de asemenea pentru un cadou. Deci... mai tarziu si pentru mine.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 06 Ian 2010, 19:57 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Este frumos si modelul acesta. Asa cum spuneam in topicele anterioare, motivele religioase sunt cele pe care le am cel mai aproape de sufletul meu. Pana cand o sa incep un nou model din aceasta categorie o sa imi hranesc sufletul cu modelul tau, si al celorlalte gargarite de pe forum, care au optat pentru o tema asemanatoare.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Cristina Scris: 10 Ian 2010, 12:36 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Spor la lucru la aceasta icona atit de frumoasa!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|