|
Acum este 28 Iul 2026, 00:10
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 28 Apr 2010, 11:12 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Ghioceii aparuti sunt foarte gingasi!Spor la lucru!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 28 Apr 2010, 18:48 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Foarte frumosi ghioceii tai, Alina. Felicitari si spor maxim, sa-i termini cat mai repede. Pupici.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 28 Apr 2010, 19:45 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Alina, foarte frumos acel buchetel de ghiocei pentru bunicuta, imi place mult goblenul tau. Felicitari!
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 29 Apr 2010, 14:54 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Imi este foarte drag goblenul acesta. Sper sa reusesc si eu vreodata sa il lucrez.
Mult spor.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 29 Apr 2010, 15:23 |
|
|
|
Pe cat de frumos si oricat de mult imi place acest model, uitandu-ma la el ma invalui o unda de tristete la gandul nu il voi putea urmari si la Gargarita noastra din Nori ce a intrat in Provocare cu el. Eu iti doresc timp din belsug, Alina, si spor din plin, ca tare frumos mai este acest buchetel.
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionela Agache
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 30 Apr 2010, 11:51 |
|
|
|
Este super modelul.Si eu l-am comandat,cu greu ma abtin sa nu ma apuc de el.Dar trebuie sa termin intai altul.Spor la treaba!
_________________ Un prieten este un frate, un frate pe care-l alegi singur.
|
|
| Sus |
|
 |
|
RASA MARIA
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 30 Apr 2010, 11:54 |
|
|
|
Numai frumuseti fara margini vad pe aici! Spor la lucru, Alina! Vei avea un goblen minunat.
_________________ Marieta - Gargarita-Ikebana-Gingasa
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 30 Apr 2010, 11:57 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Dragelor, cum reusiti sa lucrati asa repede? Alina, nu am cuvinte. Sa-ti urez spor? Nu este nevoie. Tine-o tot asa. Felicitari!
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Alina
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alina Popa Scris: 30 Apr 2010, 12:03 |
|
Membru din: 10 Dec 2009, 09:38 Mesaje: 306 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Multumesc mult pentru incurajari si aprecieri. Din pacate, in ultima perioada, n-am mai avut timp si stare pentru goblen. Doar cateva fire la fond. Iar luna mai se anunta a fi foarte agitata pentru mine. Dar toate trec. Pupici si numai bine.
_________________ Gargarita Dansul-Macilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Ghioceii bunicii - goblen lucrat de Alint Scris: 07 Ian 2011, 16:44 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alina, ma tenteaza achizitionarea acestui model, poti sa-mi spui si mie daca se lucreaza usor? Imi este un pic teama de nuantele deschise (gri si alb), inaintez greu atunci cand lucrez cu culori deschise. Mult spor! Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|