|
Acum este 15 Apr 2026, 22:43
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Tirca Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 09:57 |
|
|
|
Cristine, nu pot decat sa te felicit pentru acest model deosebit de frumos. Iti doresc mult spor in continuare.
_________________ Cel care are prieteni nu este niciodata singur.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ciuscoiu Georgeta
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 15:24 |
|
|
|
Cristine, mult spor! Este un model foarte frumos.
_________________ Gargarita-Potir-plin-de-Daruri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 15:26 |
|
|
|
Cristine, te urmaresc cu sufletul la gura. De cand a aparut imi este tare drag acest model. Ma gandesc ca ar sta tare bine langa Iconita mea.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
avram claudia
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 17:16 |
|
|
|
Nici eu nu m-am putut abtine si am comandat acest model. Este deosebit, iar tu cosi foarte frumos. Mult spor in continuare!
_________________ Gargarita-Ramura-cu-Patru-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Visenoaie Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 17:52 |
|
|
|
Ce model frumos! Cristine, iti doresc spor la lucru in continuare.
_________________ Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 18:02 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Cristine, sa ai spor la coaserea acestui minunat goblen. O sa incep si eu finutul ce l-am primit odata cu al tau.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
fotu cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 20:58 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 00:21 Mesaje: 70 Locatie: constanta Nume forum:1
|
|
Va multumesc din suflet!Aceasta iconita o lucrez pentru fiica mea,si de aceea am spor si drag de ea.Nu sunt pietricele am cusut cu fir metalizat. Spor la lucru si voua.
_________________ Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 21:06 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Ma bucur ca il vad in serial.Azi am intrat si eu in posesia lui si de abia astept sa-l incep. Felicitarile mele,Cristine. Mult spor in continuare.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 29 Iun 2010, 21:14 |
|
|
|
Cristina ai ales un model deosebit de frumos. Si pot spune ca ceea ce se vede lucrat este fara doar si poate o minunatie. Te felicit pentru alegerea facuta si pentru ce ai lucrat pina acum. Sa stii ca si eu am achizitionat acest model si astept cu nerabdare sa incep sa-l lucrez. Am facut o mica pauza pentru a-mi rezolva niste probleme, dar cu siguranta in citeva zile voi posta primul episod. Sa ai spor la acusor!
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
fotu cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Lacrima cu mir - goblen lucrat de Cristine Scris: 03 Iul 2010, 16:34 |
|
Membru din: 25 Ian 2010, 00:21 Mesaje: 70 Locatie: constanta Nume forum:1
|
Un nou episod.  Pupici
_________________ Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|