|
Acum este 22 Iul 2026, 01:53
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 18:24 |
|
|
|
Maria, nimic nu ma mai surprinde la tine. Sunt ferm convinsa ca o sa vad seriale foarte multe si frumoase. Mult spor si acusor cu multe aripi!
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 18:31 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Maria, multa rabdare iti urez la acest goblen. Dar desi este un goblen foarte mare, frumusetea lui nu se compara cu nimic. Mult spor si asteptam urmatorul episod.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 18:44 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Maria, iti doresc mult spor la lucru. Abia astept sa vad urmatorul episod. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pricopie Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 19:07 |
|
Membru din: 18 Mar 2008, 11:54 Mesaje: 775 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Maria, abia astept sa urmaresc cum se aseaza pe panza fiecare episod. Iti tin pumnii si iti trimit tot sporul din lume. Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Ioana - Gargarita-Gerbera-Rosie
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 19:46 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
D-zeule Maria, la asta nu ma asteptam. Te voi urmari de la cap la coada cu mare interes si admiratie. Mult, mult spor si la cat mai multe episoade.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 19:49 |
|
|
|
Multumesc mult, dragi Gargarite. Sunt sigura ca toate gandurile voastre bune o sa-mi dea spor. O sa fie mare placere sa descopar acest model cum se aseaza pe panza si cu siguranta o sa impart cu voi fiecare punct. Va imbratisez si eu cu mult drag, pe fiecare in parte.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 19:54 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Maria, ti-am numarat cartelele cu ate si ca si Ralu m-am speriat de numarul lor. Sunt 12 cartele, diagramele banuiesc ca sunt nenumarate, dar nu asta conteaza ci faptul ca ai ambitia si curajul de a lucra Cina. Sa ai spor!
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 20:13 |
|
|
|
Eli, multumesc. Nu le am langa mine acum, dar cred ca sunt in jur de 50.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 21:00 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Maria, esti de admirat pentru curajul de a lucra "Cina cea de taina". Iti doresc rabdare, mult spor si aripioare harnicute la ac.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Fechete Cristina Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Cina cea de taina - goblen lucrat de Maria Scris: 08 Noi 2010, 21:24 |
|
Membru din: 25 Iul 2010, 21:15 Mesaje: 139 Locatie: Bistrita Nume forum:1
|
|
Maria, mult spor iti doresc. Intotdeauna m-a fascinat acest goblen. Eu recunosc nu am curajul sa-l cos. Dar este minunat rezultatul final, l-am vazut cu ceva ani in urma in lucru la o cunostinta si apoi expus pe perete. O sa-ti urmaresc serialul cu deosebit interes si cu o mare placere.
O sa-l lucrezi pe diagrame sau pe culori?
_________________ Cristela - Prietenul este cel care iti intelege trecutul, are incredere in viitorul tau si te accepta asa cum esti.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|