|
Acum este 22 Iul 2026, 06:48
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 22 Sep 2011, 16:11 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Nelea, pentru mine este prima data cand vad acest goblen lucrat in serial. Este chiar deosebit si ma bucur sa il vad. Spor la lucru!
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 30 Sep 2011, 06:42 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Nelea, draga mea, la ce model frumos te-ai inhamat. Si ce spor ai! Fie ca sfantul sa te ocroteasca si sa iti ofere tot timpul din lume sa il finalizezi cat mai curand. Pupici si spor la lucru.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nelea Onila
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 31 Oct 2011, 19:34 |
|
Membru din: 15 Sep 2011, 08:42 Mesaje: 30 Locatie: Chisinau Nume forum:1
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 31 Oct 2011, 19:38 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Nelea, ce frumos se contureaza Sfantul Vasile. Iti doresc mult spor, draga mea. Te pup.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 31 Oct 2011, 19:48 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Nelea, imi place tare mult modelul tau. Mult spor sa ai. Te pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Svetlana Fodorovna
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 31 Oct 2011, 20:43 |
|
|
|
Frumos o sa mai fie. Sa-ti fie sporul mare.
_________________ Svetlana - Nu putem trai fara prietenie, dupa cum nu putem trai fara apa si foc.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 31 Oct 2011, 21:16 |
|
|
|
Vai, ce frumos! Nelea, foarte frumos acest goblen incarcat de credinta. Felicitari si sporul sa te insoteassca pana la episodul final. Te imbratisez cu drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 31 Oct 2011, 23:18 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Ai cusut mult si frumos, Nelea. Ai maini indemanatice, este o icoana foarte frumoasa. Spor pe mai departe.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 31 Oct 2011, 23:39 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Iti doresc sa ai mult spor in continuare, lucrezi cu viteza luminii. Pe forum vei invata multe lucruri despre goblen si nu numai. Sper ca si tu sa te simti excelent in acest spatiu minunat. Imi place mult de tot cum te exprimi. Sa stii ca eu respect mult moldovenii, au parca ceva ce noi in Romania am pierdut, parca o inocenta aparte, nu stiu sa exprim acest sentiment. Sa ai o zi frumoasa!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Sfantul Vasile - goblen lucrat de Nelea Scris: 01 Noi 2011, 10:34 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Nelea, se contureaza foarte frumos Sfantul Vasile pe panza ta. Sa ai in continuare acelasi spor ca si pana acum si sa ai siguranta ca te voi urma cu mare drag. Multa sanatate si calde imbratisari.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|