|
Acum este 25 Iun 2026, 05:04
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Farmecul copilariei - goblen lucrat de Irela Scris: 10 Apr 2014, 14:27 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7492 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Draga Irela, vin si eu atat de tarziu sa te felicit pentru minunata copila. Intr-adevar copilaria are un farmec aparte cu care nu te mai intalnesti. Cand esti copil, nu te macina grijile, nu te gandesti la ziua de maine, pur si simplu traiesti din plin clipa de clipa si te bucuri de tot ceea ce e in jur. Tu ne-ai redat acest farmec al copilariei prin acest model cu aceasta dragalasa fetita si cu prietenii ei necuvantatori. Te pup cu mare drag si iti urez mult, mult spor si la proiectul actual.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Farmecul copilariei - goblen lucrat de Irela Scris: 13 Apr 2014, 15:36 |
|
|
|
Felicitari Irela! Ai scris o poveste foarte frumoasa. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Farmecul copilariei - goblen lucrat de Irela Scris: 14 Apr 2014, 16:58 |
|
|
|
Irela, am ramas fara cuvinte. Cautam modelul sa vad in ce stadiu te afli si cand colo gasesc minunea aceasta de fetita finalizata. Te felicit din tot sufletul. Acest model si praful magic de la Dalina m-au impulsionat si am reusit sa termin Pofticioasa. Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Farmecul copilariei - goblen lucrat de Irela Scris: 27 Aug 2014, 14:23 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8865 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
Dragele mele, fascinata fiind de pisicute, am luat la pas topicul Serial cu pisici. ( http://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=29&t=1148&start=270). Si iata ce am gasit:  De-ati stii cat sunt de incantata ca am gasit surioara pictata a fetitei mele cusute.
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|