|
Acum este 10 Iun 2026, 20:58
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 02 Noi 2010, 18:30 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Lena, mai ai un pic si-ti vei termina minunatia de goblen. Este foarte frumos, emana atata caldura sufleteasca. Felicitari!
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 02 Noi 2010, 19:58 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Abriela, eu sunt şi mai nerăbdătoare decât tine să îl văd finalizat. Cu toate că l-am mai văzut la fete, abia aştept finalul meu. Mă bucur că ţi-a plăcut melodia.
Eli, exact aşa simt şi eu când privesc goblenul: pace, linişte şi căldură. În definitiv, acesta este rolul religiei în viaţa noastră, de a ne fi liman în confruntarea cu dificultăţile unei lumi agresive sau, cum frumos spune N. Steinhardt: "Creştinismul reprezintă o trecere de la dreptate la dragoste."
Doina, ce frumos ai spus! Mulţumesc pentru susţinere.
Vă sărut, dragelor. O seară frumoasă să aveţi!
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 03 Noi 2010, 10:53 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Lin, şi mie îmi place mult Vangelis. Este revigorant, relaxant şi încurajator pentru momentele de deznădejde, ca de exemplu astăzi, când de dimineaţă, când m-am trezit am văzut un vecin, certând un alt vecin mai nevoiaş pentru că avea senzaţia că îi aruncase o hârtie în grădina lui de flori. Uitându-mă bine la ambalajul respectiv, mi-am dat seama că bietul om, nici nu avea bani să cumpere un produs aşa de scump. Cu tristeţe în suflet, m-am întrebat: câtă răutate şi nedreptate poate să existe într-un singur om? Şi se mai zice că "oamenii le sunt superiori îngerilor, prin faptul că avem trup" (Sfantul Grigore Palama). Păcat, totuşi că unii nu au înţelepciunea de a le fi măcar egali. În fine, nu vreau să vă aduc în starea de melancolie în care sunt eu acum, doar am simţit nevoia să povestesc.
Îţi mulţumesc frumos pentru susţinere şi te îmbrăţişez cu multă căldură.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 03 Noi 2010, 11:11 |
|
|
|
Da, Lin, aşa este, micile bucurii sunt marii paşi spre fericire.
|
|
| Sus |
|
 |
|
hjyju bngfnhgh
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 03 Noi 2010, 13:57 |
|
|
|
Lena, esti aproape la final, mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Mogin Paraschiva - Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 03 Noi 2010, 15:34 |
|
|
|
Paraschiva, îţi mulţumesc frumos. Aşa este, sunt aproape de final şi marţi o să vin cu ultimul episod. Probabil că o să fie gata sâmbătă seara însă până marţi o să fiu plecată şi nu o să am acces la internet. Te sărut, şi mulţumesc încă odată pentru încurajări.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 03 Noi 2010, 18:44 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Lena, inca putin si-l vei termina. Mult spor sa ai.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 03 Noi 2010, 21:46 |
|
|
|
Da, Eli, cu siguranţă o să am spor, la cât de multe susţineri am din partea voastră. Te sărut.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Hanganu Andra - Sonia
|
Subiectul mesajului: Re: Rugăciunea inimii - goblen lucrat de Lena Scris: 03 Noi 2010, 22:25 |
|
Membru din: 01 Mai 2008, 20:41 Mesaje: 5341 Locatie: Braila Nume forum:1
|
|
Lena, astept cumintica ziua de marti sa vad marele final.
Pupici dulci,
_________________ Sonia - Gargarita Lumina-si-Mirt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|