|
Acum este 27 Iul 2026, 20:49
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 29 Iun 2010, 12:49 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Multumesc, dragele mele pentru cuvintele frumoase. Pupici.
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
stoicescu steluta
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 29 Iun 2010, 18:59 |
|
|
|
Alinutza, printesica ta este o dulceata. Stiu ca esti foarte incintata si multumita de ceea ce ai realizat pina acum cu minutele tale harnicute. Si sa stii ca si ai de ce sa fii asa. Nu-mi ramine decit sa-ti urez motoras la ac in continuare si asteptam un nou episod.
_________________ Steluta - Gargarita-Stea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 10:23 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Steluta, multumesc frumos pentru cuvintele frumoase. Stii foarte bine ca este un goblen care mi s-a lipit de inima si il cos cu foarte mare drag. Mai ales ca este primit cadou de la tine. Pupici.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 10:57 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Alina, se pare ca sporul nu-ti lipseste si asta nu poate decat sa ma bucure. Aripioare la ac iti doresc in continuare, sa vedem si piciorusele fetitei.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 19:45 |
|
|
Continuarea povestii:  Si un plan mai apropiat: 
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 19:48 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alina, cat de mult imi place cum se contureaza mica ta poveste! Nu mai ai mult si te apropii de marele final. Sa ai spor in continuare! Cum stai cu examenele?
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 20:12 |
|
|
|
Cristina, am terminat cu examenele de o saptamana. Le-am promovat pe toate cu note destul de bune si sunt fericita ca sunt in vacanta. Referitor la marele final, mai este un drum lung de parcurs deoarece abia am trecut de jumatate din planse. Sper sa il termin vara aceasta.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 21:09 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Alina, ne-ai adus in dar un ingeras superb. Felicitari atat pentru cat de mult si de frumos ai cusut, cat si pentru finalizarea examenelor.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 21:17 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru anul incheiat cu bine. Printesica ta este deosebit de diafana si de frumoasa. Sunt sigura ca de acum vei avea mai mare viteza de lucru. Ac sprintenas iti doresc.
Pupici
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Aripile copilariei - goblen cusut de Alina Scris: 30 Iun 2010, 21:53 |
|
|
|
Alina, m-ai dat gata cu ingerasul tau. Nu pot decat sa-ti doresc sa ai motoras la ac si sa-l termini asa cum ti-ai propus. Felicitari pentru anul universitar care s-a incheiat.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|