|
Acum este 16 Apr 2026, 00:15
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Catre Domnul - goblen cusut de Carmen Scris: 26 Feb 2010, 12:05 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Foarte frumos goblen. Eu l-am vazut lucrat si inramat acum 3 ani la Buni (mama prietenei mele care m-a invatat sa cos goblen). Este ceva deosebit, minunat. Nu am cuvinte. Felicitari!
_________________ Gargarita-Implinire
Ultima oara modificat de Admin pe 04 Mar 2010, 08:12, modificat de 2 ori in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
catinean mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Catre Domnul - goblen cusut de Carmen Scris: 03 Mar 2010, 23:11 |
|
Membru din: 20 Apr 2007, 20:20 Mesaje: 139 Locatie: bucuresti Nume forum:1
|
|
O splendoare! Felicitarile mele! Datorita tie, l-am achizitionat si eu si asteapta la rand. Ar trebui sa te premieze gargaritele TTT ca ai facut reclama, ma gandesc ca au avut vanzare mare la acest model in urma serialului prezentat de tine. Ce urmeaza? Sau lucrezi deja la ceva? Ca eu nu prea reusesc sa urmaresc toate topicurile, din pacate.
_________________ Mariana - Prietenul meu este omul care ma place asa cum sunt.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ella B
|
Subiectul mesajului: Re: Catre Domnul - goblen cusut de Carmen Scris: 06 Mar 2010, 10:33 |
|
|
|
Carmen, l-am mai vazut lucrat la cineva si, si atunci, si acum ma emotioneaza imaginea. Intradevar, o bijuterie ai dus la colectie.
Rineta, noi lucram din pasiune, nu pentru a fi premiate. Eu ma consider deja priveligiata cand lucrez o tema cu care rezonez, pe care o si vad asezata pe un perete din casa mea. Iar faptul ca pot imparti pasiunea mea cu alte iubitoare de goblen este o bucurie. Cel putin, nu asta inseamna forumul pentru mine.
_________________ Gargarita-Puf-de-Papadie
|
|
| Sus |
|
 |
|
catinean mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Catre Domnul - goblen cusut de Carmen Scris: 07 Mar 2010, 11:57 |
|
Membru din: 20 Apr 2007, 20:20 Mesaje: 139 Locatie: bucuresti Nume forum:1
|
|
Era doar o gluma cu premierea. Nu cred ca cineva isi prezinta ideile sau lucrarile pentru a fi premiat. Vad ca toata lumea de aici lucreaza cu pasiune... Pupici.
_________________ Mariana - Prietenul meu este omul care ma place asa cum sunt.
|
|
| Sus |
|
 |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Catre Domnul - goblen cusut de Carmen Scris: 07 Mar 2010, 12:05 |
|
|
|
Carmen, felicitari! Ai muncit, dar s-a meritat. O adevarata bijuterie ai adaugat colectiei tale.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|