Acum este 22 Iul 2026, 18:29

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 44  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta
MesajScris: 28 Noi 2010, 15:24 
Neconectat

Nume forum:1
Abriela, esti o draguta si o dulce ca intotdeauna, iti multumesc. Tu esti ca dulciurile pe care ni le oferi la Cafenea in fiecare dimineata, o delicioasa.

Tina, multumesc pentru compliment. Pupici copilasilor tai si tie.

Ralu, iti multumesc. Ii ofer si eu un pupic zgomotos cu "tzoc" pe obrajorii lui Dario.

La revedere!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2010, 17:50 
Neconectat

Danuta, eu nu am copii, dar pastrez pupicul pentru mine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2010, 18:58 
Neconectat

Danuta, m-au emotionat fotografiile tale pana la lacrimi. Fara sa vreau gandul m-a purtat la ce soarta ar fi avut aceasta catelusa si puii ei daca nu te-ar fi gasit pe tine. Iti spun ca ma trec fiorii imaginandu-mi raspunsul. Iubesc animalele, am crescut cu ele, dormeam cu pisicile cand eram copil si nu-ti spun cat plangeam cand imi murea vre-un catelus. De cand sunt la casa mea (3 ani) am adoptat un motanel care fusesse gasit pe calea ferata impreuna cu alti 2 pisoiasi de catre un prieten. I-am impartit intre noi si le-a fost bine, dar n-au avut noroc sa traiasca. Ultimul, al meu l-am gasit mort acum cateva luni. Nu stiu motivul. Am ramas cu pisicile vecinii care sunt prezenti doar pe timp de vara, in restul anului avand grija eu de ele. Sunt vre-o 6-7, nici nu prea stiu, dupa cum vin la mancare.
Te sarut si-ti doresc multa sanatate tie si familiei tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Noi 2010, 19:21 
Neconectat

Acum reusesc sa citesc si eu in sfarsit tot ceea ce s-a discutat in topicul tau, Danuta.
Ce sa mai zic, ai o familie minunata de catelusi, daca as fi mai aproapte de tine, te-as ruga sa imi dai si mie unul.
Eu, din pacate, am o amintire cam trista, despre catelusul meu. Unul singur am avut, care a murit acum 10 ani, dar de atunci nu am mai avut puterea sa iau langa casa un alt catel. L-am iubit enorm, mai ales ca atunci eram mai mica, era partenerul meu de joaca. Tin si acum minte, mereu ma astepta la poarta cand veneam de la scoala si cum ma vedeam sarea pe mine si ma mozolea toata (asa spuneam atunci). Vara lasam usa deschisa afara, iar el venea si dormea langa patul meu, nici macar nu ma trezea. Of, a urmat un eveniment trist dupa moartea lui, pe care nu pot sa vi-l povestesc, pentru ca v-as mahni foarte tare. Si tatal meu a suferit enorm, poate el mai mult decat mine, incat si el a zis ca nu isi mai doreste un alt caine pe langa casa. Ne-a durut pe toti enorm plecarea lui.
Dar trecand peste asta, acum cred ca mi-as dori unul, dar asta sa fie la casa mea. Mi-as dori tare mult un Huski.

Danuta, am citit intr-un topic ca lipsa ta de pe forum este din cauza uneia dintre noi, sau mai ales lipsa unui raspuns din partea ei. Ma rog, sa nu fie vorba despre mine. Intradevar am lipsit foarte mult de pe forum si asta din cauza problemelor pe care le-am avut cu calculatorul. Niciodata nu reuseam sa citesc toate mesajele care erau noi. Eu imi cer scuze daca este vorba despre mine si daca nu am reusit sa iti raspund in urma unui mesaj de la tine.
Dar eu te pup si mi-a fost tare dor de tine.
Multumesc pentru fotografii si ma bucur ca am reusit sa te vad din nou intr-o pimagine mai recenta. Si, nu in ultimul rand, ii pupacesc tare dulce pe ingerasii tai.
O imbratisare calda pentru voi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 29 Noi 2010, 23:15 
Neconectat

Danuta multumesc pentru imagini, votez si eu pentru fotografia lunii.
Sunt minunate imaginile si la fel esti si tu.
Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2010, 04:26 
Neconectat

Tina, iarta-ma te rog frumos, te-am confundat cu Cristela. Acesta este pretul de-a intra aici pe fuga mereu.

Alia, imi pare bine sa aud ca si tie iti plac animalutele. Din pacate, uneori mor fara sa stim de ce, eu am avut parte de prea multe ori de asa ceva. Oricum, intotdeauna este bine sa ajutam animalele oriunde s-ar afla.
Te pup.

Draga mea, Dana, in mod sigur nu era vorba despre tine in mica mea suparare. Oricum mi-a trecut, acum vin aici mai proaspata ca oricand. Singurul lucru pe care il regret si il spun cu mana pe inima este faptul ca nu pot participa si eu cu mai mult lucru de goblen, pentru ca este o pasiune foarte mare si este fundamentul acestui forum. Sper ca pe viitor sa pot rectifica acest lucru. De multe ori nici nu am mai vrut sa vin aici tocmai pentru ca simteam prost fata de voi.
Oricum, chestia cu mica suparare mi-a trecut, eu nu tin in mine lucruri negative sau cel putin incerc sa lupt cu mine insami in acest aspect.

Viorela, iti multumesc frumos de tot si eu te imbratisez cu multa prietenie.

Va pup, dragutelor, pentru ca eu, chipurile, trebuie sa muncesc acum. Termen limita la tot!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2010, 17:05 
Neconectat

Danuta, tu compensezi mereu goblenatul cu tot ce imparti cu noi pe forum. Asa ca nici nu te gandi sa lipsesti din acest motiv.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2010, 19:16 
Neconectat

Danuta, cu fotografie sau fara a modelului in lucru, eu iti citesc cu drag tot ceea ce scrii.
Chiar daca nu scriu asa de frumos ca tine, sau, uneori, chiar deloc, sunt in gradina in fiecare zi, citesc fiecare cuvintel in parte (chiar de mai multe ori), sunt alaturi de fiecare dintre voi.
Sper sa termini cu mutatul, sa poti lucra atat cat iti doresti.
Te imbratiseaza,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2010, 21:51 
Neconectat

Maria, esti o gargarita tare prietenoasa cu mine, fapt pentru care iti multumesc enorm.

Lenuta, tu esti o alinare pentru sufletul nostru, mi se pare ca esti o persoana care emani seninatate si pace. Multumesc pentru aprecieri. Si eu sper sa termin cu mutatul, problema este ca nu mi s-a insanatosit Cedric inca, nu este grav, dar nici nu este perfect sanatos ca sa-l ducem la gradinita. Acest fapt ma face sa nu apuc sa termin toate activitatile pe care le am in program, dar ma rog, cu putin efort vom termina noi.

O veste buna: am mai reusit sa gasesc inca o familie pentru un catelus, doi parinti tineri cu doua fetite mici, dar cuminti.

Va pup si sa aveti o zi minunata.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 30 Noi 2010, 21:56 
Neconectat

Danuta, multa sanatate lui Cedric si mult spor in tot ce faci sa termini cat mai repede sa te poti aseza la casa ta.
Te pup si te imbratisez.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 440 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 44  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: