|
Acum este 18 Apr 2026, 10:42
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 05 Apr 2011, 14:03 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Deea, felicitari pentru finalizarea modelului. Imi place foarte mult cum arata spatele panzei. Eu nu stiu sa lucrez asa ingrijit, sper sa invat pe viitor.Ti-e mai mai dragul sa privesti ce ai lucrat. Spor la cusut in continuare indiferent pentru ce model optezi.
Carmen, asteptam finalul si la panza ta.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 05 Apr 2011, 20:45 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Deea, te felicit pentru finalizarea acestui minunat goblen. Imi place foarte mult cum arata salcia ta pe panza. Te pup.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
olteanu rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 05 Apr 2011, 20:55 |
|
Membru din: 06 Noi 2005, 03:17 Mesaje: 1982 Locatie: Slatina Nume forum:1
|
|
Felicitari, Deea, pentru finalizarea acestui model special. Mult spor in continuare, Carmen.
_________________ Rodica - Gargarita Raza-De-Soare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 05 Apr 2011, 21:00 |
|
|
|
Deea, toata admiratia pentru modul in care ai lucrat acest model. Cat despre frumusetea lui, cred ca stii cat de mult imi place. Felicitari! Carmen, mult spor iti doresc si te astept cu mare drag sa ne aduci noi episoade.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 06 Apr 2011, 06:46 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Deea, felicitari de doua ori. Atat pentru finalizare, cat si pentru lucrul impecabil. Noua ta bijuterie este de-a dreptul un vis. Mult spor la Fereastra imbujorata.
Cu un gand bun,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 06 Apr 2011, 07:52 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Felicitari Deea. Imi place foarte mult si ai lucrat impecabil. Te pup draga mea.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
Costea Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 06 Apr 2011, 08:34 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Ralu, Dina, Carmen, Rodica, Nico, Onuta, Adelina, va multumesc frumos. Ma bucur ca va place cum a iesit acest model, lucrat de mine. Va doresc o zi cat mai placuta si sa aveti mult spor la acusor. Pupici tuturor.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 06 Apr 2011, 19:15 |
|
|
|
Deea, ai de la mine nota 10 cu felicitari. Este grozav. Mult spor si la Fereastra.
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Visul salciei - goblen lucrat de Deea si Carmen Scris: 06 Apr 2011, 20:16 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Deea, ai terminat un model de vis. Felicitari!
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|