|
Acum este 04 Aug 2026, 23:25
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Simona Ioana Birta
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 09:12 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 09:28 Mesaje: 3392 Locatie: bihor Nume forum:1
|
|
Felicitari, draga Oksanna. Superb l-ai cusut, Si repede! Abia astept sa ne incanti privirile cu urmatorul model. Te pup.
_________________ Simona - Gargarita-Margareta-cu-Petale-de-Argint
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 10:40 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Draga Oksanna, te felicit pentru frumoasa domnita din colectia ta. Ai o viteza de lucru uimitoare si abia astept urmatorul serial. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 11:38 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Felicitarile mele, draga Oksanna! Deci nu am gresit mult in prognoza mea. Astept sa vad ce rama ii vei alege frumoasei domnite.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 11:41 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9147 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 14:03 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Oksanna, felicitari! Este chiar deosebita domnita ta. Imi place mult cum a iesit. Pup dulce si spor la urmatoarele proiecte. Chiar sunt curioasa cu care vei continua. Astept cu nerabdare tragerea la sorti. Hi, hi!
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 16:03 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Va multumesc frumos, fetelor. Lenuta, rama o sa trebuiasca sa mai astepte, iar cu prognoza ai fost destul de aproape. Veti afla rapid si despre noul meu proiect. Promit ca nu o sa va las sa asteptati prea mult. Va pup.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Irimia Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 18:47 |
|
|
|
Felicitari, Oksanna!
_________________ Frumusica - Gargarita-Frumusica
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 19:01 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Felicitari din inima, scumpa mea Oksanna. Vad ca ai avut o mare viteza de lucru, caci ai venit foarte repede cu frumosul final. Daca as mai adauga ceva, ar rapi din farmecul gratioasei tale domnisoare, caci este foarte eleganta si frumoasa. Imi place stilul ingrijit si rapid de lucru. Il voi avea in vedere in viitor, caci sigur voi pierde episoade consistente in serialele tale. Sper sa nu apuc sa vad doar inceputul si sfarsitul. Dar nu-i bai. Tu sa ai timp liber sa poti lucra cat mai multe. Pupici pe inimioara, scumpa mea.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 19:05 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Draga Oksanna, te felicit pentru frumoasa domnisoara. Iti doresc mult spor in continuare. Te imbratiseaza de la munte,
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Pasol Madalina
|
Subiectul mesajului: Re: Vremea cireselor - goblen lucrat de Oksanna Scris: 19 Ian 2014, 19:08 |
|
|
|
Felicitari, Oksanna! Este splendid. Te imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Perla-Zambind-Soarelui
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|