|
Acum este 15 Apr 2026, 23:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
DEHELEAN CARMEN
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 01 Iun 2010, 07:17 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 19:52 Mesaje: 198 Locatie: ZALAU Nume forum:1
|
|
Mihaela, mai am destul de cusut. Ma tot gandesc cand o sa-l termin ca abia astept sa-l vad gata. Dana, multumesc pentru urari. Sa fie toti copiii sanatosi si sa se bucure parintii de ei. Cred ca toate gargaritele suntem in lipsa de timp, dar cu ajutorul Domnului le facem pe toate. Si eu va pup pe toate si sa avem spor la cat mai multe goblenuri.
_________________ Prietenul sigur il cunosti in imprejurari nesigure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 01 Iun 2010, 23:48 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Da, adevarul este ca noi, femeile, intotdeauna gasim timp pentru orice si stim sa facem orisice. Nu vreau sa par feminista, pentru ca nu sunt, dar acesta este adevarul. In afara de casa, copii, mancare, sot, serviciu, animale etc., mai gasim timp si pentru goblen, cel putin in cazul meu. Te pup si mult spor la goblen.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tirca Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 04 Iun 2010, 10:18 |
|
|
|
Felicitari, Carmen! Ai avansat destul de mult. Imediat apare limbuta catelului. Iti doresc mult spor in continuare si mult timp liber.
_________________ Cel care are prieteni nu este niciodata singur.
| Ultima oara modificat de Admin pe 23 Iun 2010, 14:22, modificat 1 data in total. |
| Corectat |
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 04 Iun 2010, 10:42 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Un goblen minunat. Felicitari pentru cat ai cusut pana acum. Spor la acusor si multi pupici!
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
DEHELEAN CARMEN
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 05 Iun 2010, 08:37 |
|
Membru din: 31 Mar 2005, 19:52 Mesaje: 198 Locatie: ZALAU Nume forum:1
|
|
Va multumesc, fetelor. Astazi cred ca o sa am timp un pic mai mult pentru ei. Am zi scurta la servici si dupa treburile casei o sa ma dedic doar lor. Si eu va trimit multi pupici si spor la cusut si voua.
_________________ Prietenul sigur il cunosti in imprejurari nesigure.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tirca Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 23 Iun 2010, 12:54 |
|
|
|
Carmen, ce mai fac catelusii tai? Abia astept un nou episod cu ei. Iti trimit multi pupici si iti doresc mult spor.
_________________ Cel care are prieteni nu este niciodata singur.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Gavril Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 23 Iun 2010, 14:10 |
|
Membru din: 10 Oct 2007, 17:43 Mesaje: 707 Locatie: Nottingham, UK Nume forum:1
|
|
Carmen, nu mai ai asa de mult si il termini. Eu iti doresc mult spor la acest minunat goblen.
_________________ Gargarita-de-Nottingham
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neacsu Alina-Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Nopti albe - goblen lucrat de Carmen Scris: 23 Iun 2010, 18:13 |
|
Membru din: 22 Apr 2008, 10:13 Mesaje: 2656 Locatie: Pitesti - Arges Nume forum:1
|
|
Carmen, acusica este gata. Sa stii ca imi place foarte mult ce se contureaza pe panza ta si sa stii ca m-ai indemnat sa il comand si eu. Mult spor!
_________________ AlinaM - Gargarita-Aripi-de-Copil
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|