|
Acum este 15 Iun 2026, 22:50
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 26 Noi 2010, 17:06 |
|
|
|
Ce frumos s-a conturat domnisoara ta. Vad ca te-ai hotarat sa lucrezi pe culori. Mult spor in continuare.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cristina Cristescu
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 26 Noi 2010, 17:35 |
|
|
|
Se contureaza foarte frumos. Sa ai timp pentru cusut!
_________________ Tina - Gargarita-Delicatetea-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 26 Noi 2010, 18:41 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Katerinna, şi eu vreau să fiu în leagăn în locul domnişoarei tale. Şi mai vreau ceva: să-mi împrumute rochiţa! Ştiu, mă repet, la fiecare model cu imagini din epoca trecută, spun acelaşi lucru, însă nu mă pot abţine să nu iubesc rochiţele acestea înfoiate, învolănate şi cu multe falduri.
Să ai spor la cusut.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 27 Noi 2010, 10:47 |
|
|
|
Foarte interesanta abordarea ta, o sa fie un serial special. Mie mi se pare destul de dificil si sa-l cosi asa pe culori parca e si mai complicat. Eu iti doresc mult spor in continuare.
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 27 Noi 2010, 14:32 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Katerina, te felicit pentru curajul de care ai dat dovada atunci cand ai decis sa lucrezi pe culori. Domnisoara ta a inceput sa prinda contur si anima acel peisaj, parca simt veselia ei atunci cand zboara spre cer. Iti doresc ac sprinten si sa ne incanti cu un nou episod cat mai curand. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Oprita Adelina-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 28 Noi 2010, 19:22 |
|
Membru din: 06 Mar 2009, 20:18 Mesaje: 8398 Locatie: VALCEA Nume forum:1
|
|
Katerinna, vreau sa ma dau si eu in leagan cu fetita ta. Spor la acusor.
_________________ Gargarita-Doua-Frunzulite
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 29 Noi 2010, 04:27 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Katerinna, cum zicea si Lena, imbracamintea acelor timpuri ma atrage si pe mine. Voi urmari cu drag serialul tau. Spor la acusor!
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 29 Noi 2010, 07:18 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Katerina, ce frumos ai conturat tu esenta goblenului. Iti doresc aripioare la ac in continuare.
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Cristina-Viorela
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 29 Noi 2010, 23:32 |
|
Membru din: 17 Apr 2010, 22:19 Mesaje: 348 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Katerina, mult spor in continuare! Frumoasa este domnisoara ta. Pupici.
_________________ Prietenul este cel cu care râzi, plângi şi te rogi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Fata in leagan - goblen lucrat de Katerinna Scris: 01 Dec 2010, 19:49 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Katerina, imi place foarte mult palaria domnisoarei din leagan. Ah ce m-as mai da si eu in leagan, dar pe vremea asta, mai bine nu. Spor la lucru!
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|