Acum este 16 Iun 2026, 12:04

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Peisaj de iarna - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 09 Feb 2011, 12:24 
Neconectat

Nume forum:1
Lena, lasi asteptat primul episod? Abia astept sa ni-l arati.
Pupici si o imbratisare calda.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2011, 13:25 
Neconectat

Draga Lena, ne este dor de tine. Ce mai faci?
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2011, 20:55 
Neconectat

Lena, ai o pisicuta tare nostima si frumoasa.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 07:18 
Neconectat

Ovidia, ce poveste frumoasă are pisicuţa ta şi al ei Alfred. Să ştii că nu mă deranjează că eşti off-topic, mă bucur tare mult când am cu cine discuta, chiar dacă şi numai virtual. Te sărut cu drag.

Alina, a durat cam mult până am venit cu episodul - s-ar putea să ştii de la alt topic ce s-a întâmplat. Acum o să mai ai puţin de aşteptat, pentru că intenţionez să finalizez căluţii şi abia pe urmă să mă apuc de iarna, deci undeva în jurul datei de 10 martie o să vin cu primul episod. Poate cu puţin noroc, o să scăpăm şi de iarnă până atunci şi o să o avem doar virtual. Te sărut cu drag.

Dănuţa, eşti o scumpă. Ce mi-ar plăcea să îţi smotocesc un pic siameza cu şoseţele albe (sper că nu am încurcat rasele). Te sărut cu drag pe tine şi pe puiul tău, Cedric, - ce nume special i-ai ales, este prima dată când îl aud; am căutat etimologia numelui (eu am o pasiune pentru numele de altă origine decât cele româneşti) şi am văzut că înseamnă iubit, drag - cu atât mai special devine acest nume. Felicitări pentru alegere!

Abriela, mulţumesc că ţi-ai amintit de mine. Eu am fost foarte supărată - mi s-a pierdut coletul cu modelul acesta, iar despre duduile de la Poştă nu vă mai spun ce replici am primit când am întrebat ce să fac pentru recuperare. Nu am mai poposit prin subiectul acesta, tocmai pentru că mă întristam foarte tare că nu îmi ajunsese modelul. Însă, a fost o idee bună să cumpăr un alt model, m-a mai înveselit şi am uitat de problemele create cu acest colet. Oricum, am învăţat o lecţie că data viitoare când comand, să îl comand cu cel puţin o lună înainte. Te sărut cu drag.

Eli, mulţumesc frumos. Mă bucur că îţi place. Week-end-ul trecut am fost iarăşi în vizită la bunici şi am avut ocazia să o mai smotocec un pic. Şi, fiind zăpadă, i-am făcut câteva fotografii, ea toată neagră, un muşuroi mic, în mijlocul imensităţii albe. Din păcate, fotografiile le-am făcut cu telefonul şi nu au o calitate foarte bună, însă o să-i mai fac şi o să vă mai arăt. Mulţumesc pentru vizită. Te sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 07:22 
Neconectat

Aşa cum am menţionat, am primit aseară coletul şi vă aduc fotografia cu imaginea de control şi aţele. Cu primul episod o să vin, abia după ce îmi termin căluţii (sper eu că maxim într-o săptămână). Alături de model, am mai primit şi un calendar de perete, pentru fiecare lună câte un colaj de 4 fotografii cu modele de goblenuri, în care predominane sunt cele de iarnă. O să le fac şi fotografie şi o să le postez, însă, într-una din zilele următoare.

Vă sărut cu drag şi mulţumesc că o să îmi fiţi alături.

Lena, coletul l-ai ridicat de la oficiul nr. 1? Este o intrebare pe care ne-a adresat-o salariata postei, cea care a depistat ieri coletul tau.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 08:33 
Neconectat

Lena, ma bucur enorm ca in sfarsit ai primit coletul. Si astept cu nerabdare primul episod.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 09:49 
Neconectat

Si eu ma bucur ca ai reusit sa recuperezi acest model. Te asteptam cu drag cu primul episod.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 17:44 
Neconectat

Monica, da, de la Oficiul 1. Deşi pe colet scriseserăţi bine adresa (oficiul 15, aşa cum cerusem eu), se pare că a rămas blocat la Oficiul 1 - nu am înţeles de ce. Oricum, pe viitor o să folosesc adresa cu care sunt înregistrată pe site, pentru că acolo nu au fost niciodată probleme cu primirea lui, însă de data aceasta am optat pentru o altă adresă, deoarece nu eram în localitatea obişnuită în perioada în care calculasem că trebuia să vină coletul. Cu ocazia asta, ţin să mulţumesc celor de la TTT pentru rezolvarea încurcăturii si pentru frumosul calendar ce mi l-aţi trimis.

Adelina, Ralu, vă mulţumesc frumos pentru vizită. Aşa cum am spus, cu primul episod o să vin după ce o să termin caii - nu obişnuiesc să lucrez două modele în paralel. Oricum din cai nu mai am foarte mult de lucru, - aproximativ o săptămână.
Vă sărut cu drag.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 24 Feb 2011, 22:09 
Neconectat

Foarte frumos modelul.
Spor la cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Mar 2011, 07:02 
Neconectat

Opali, mulţumesc frumos pentru vizită. Mă bucur că îţi place. Te sărut cu drag.

Fetelor, am început să pun strop cu strop pe pânză iarnă de afară, ca să rămână aici, pe pânza mea şi să lase primăvara să pună stăpânire pe vremea şi temperaturile din exterior.

Nu am cusut mult, ci doar un pic, mai degrabă de curiozitate să văd cum arată iarnă pe pânză şi mi-a plăcut şi vă arăt şi vouă:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 104 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: