|
Acum este 17 Apr 2026, 12:48
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Ian 2011, 20:25 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Alia, iti multumesc, esti o draguta ca intotdeauna!
Incerc sa fiu o persoana mai buna cu fiecare zi, este scopul meu in viata.
Te pup si sa stii ca am sa incerc retetele tale, saptamana aceasta. Sa ai o zi frumoasa!
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Ian 2011, 23:12 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Iti multumesc, Doina. Sa stii ca toti catelusii sunt superbi si am increderea ca ii voi mai putea vedea. Pana una alta, le-am promis persoanelor ce i-au adoptat ca le voi face la fiecare o salteluta frumoasa pe care sa doarma. Aici sunt multe magazine cu materiale, cu lucru manual, cu fel de fel de tesaturi, ceva care imi place foarte mult, de aceea am zis sa le cumpar sa le fac si lor un patut. In rest, sper astazi sa ma apuc si de goblen, odata ce-l las un timp este greu pana ma apuc din nou de el, pentru ca apoi n-am sa-l mai las. In plus, am adaugat doua modele noi noute la Ladita, sper sa postez fotografiile in curand. Abia mi-a ajuns pachet de la mama din Galati cu ele.
Va pup si va las ca am un sfarsit de saptamana plin de treburi. Mult succes tuturor!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Ian 2011, 23:25 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Frumusei foc si unde mai pui ca sunt si un pic creti, catelusii tai, Danuta. Ma bucur enorm ca ai reusit sa le gasesti o casuta de suflet pentru ei. Si mie mi-ar fi fost greu sa ma despart de asa frumuseti. Cedric a crescut maricel, sa va traiasca amandoi baietii si sa fie sanatosi. Eu iti doresc un an linistit, sa fie un an mai bun, un nou inceput plin de sperante, in casa voastra noua. Te imbratisez cu drag.
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Ian 2011, 23:28 |
|
|
|
Iti multumesc pentru urari, draga Ralu, si iti doresc de asemenea sa ai numai momente frumoase in viata ta. Esti un exemplu pozitiv pentru noi toate si este o onoare pentru mine sa primesc o "vizita" aici din partea ta. Te imbratisez cu drag in acest nou an si sa ne auzim de bine. Pupici printisorului tau.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Ian 2011, 23:35 |
|
|
|
Danuta, ma bucur sa te revad impreuna cu familia ta frumoasa. Catelusi sunt adorabili, unul mai frumos decat altul. Tabloul puzzle, imi place tare mult. Daca ar deveni si un model de goblen, in prag de primavara...un vis.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 08 Ian 2011, 23:55 |
|
|
|
Te imbratisez cu mult drag, Maria, si sa ne vedem cu bine in noul an. "Tablouasul" acela a fost o durere de cap ca puzzle, cine stie cum ar fi ca goblen! Cred ca ar fi un model deosebit, oricum tu poti sa cosi orice iti trece prin minte, esti o artista desavarsita. Nu incetezi sa ma uimesti, mai ales cand cosi pe panza necaroiata. Chiar zilele trecute, fiind in vacanta si datorita faptului ca nu mi-am luat goblenul, am inceput sa cos o floare pe o panza tip etamina. Este greu! M-am invatat cu goblenul, unde datorita caroiajului, mi se pare un lucru destul de usor. Nu cos eu cam deloc din cauza timpului, dar nu mi se pare dificil. In schimb panza necaroiata este alta poveste, de aceea te admir foarte mult.
Te pup si mult succes in noul an. Sa ai parte de multa dragoste!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 09 Ian 2011, 00:05 |
|
|
|
Danuta, iti multumesc pentru atatea cuvinte frumoase. Nu trebuie sa-ti spun eu, tie, ca daca vrei se poate. Este doar nevoie de timp si rabdare ca sa te familiarizezi si cu panza necaroiata. Eu te astept cu Simfonia care numai simpla nu e. Cu acelasi drag, iti urez si eu numai bine in anul in care am pasit.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
maria babutan
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 09 Ian 2011, 13:03 |
|
Membru din: 30 Mai 2010, 22:28 Mesaje: 988 Locatie: Spania Nume forum:1
|
|
La multi ani, Danuta! Iti doresc un an linistit si plin de bucurii alaturi de cei dragi.
_________________ Gargarita-Frumusetea-Zorilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bica Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Simfonie cu flori de camp - goblen lucrat de Danuta Scris: 09 Ian 2011, 13:38 |
|
|
|
Danuta, sa iti dea Domnul forta la cate trebuie sa cuprinzi. Iti doresc un am mai bun in care visele sa se implineasca. Pupici pe mainile printilor tai.
P.S. Mi-au placut si cateii (sunt chiar frumosi si vigurosi), dar cel mai mult fotografiile cu printii tai.
_________________ Bica - Bunica-de-Gargarita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|