Acum este 04 Aug 2026, 09:21

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 252 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cuviosul Arsenie Boca - goblen cusut de Simona si Claudia
MesajScris: 07 Dec 2014, 17:58 
Neconectat

Nume forum:1
Felicitari Simona!
Felicitari doamnei Ionela!

Cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Subiectul mesajului: Re: Cuviosul Arsenie Boca - goblen cusut de Simona si Claudia
MesajScris: 07 Dec 2014, 20:01 
Neconectat

Felicitari, Simona!
Felicitari si doamnei Ionela!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2014, 21:53 
Neconectat

Monica, doamna Ionela este un model pentru noi toate asa ca merita acest dar.
Gargarita care s-a gandit sa faca acest gest este de admirat.
Felicitari la toata lumea care fac asa lucruri deosebite.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2014, 22:12 
Neconectat
Site Admin

Admin scrie:
Mai zilele trecute cineva ne-a rugat sa intermediem un dar de suflet catre Ionela:
[...] Mi-ar face o deosebita placere sa plece spre Craiova, spre doamna Ionela.
M-am gandit la Mantuitorul (in varianta agreata de domnia sa). Asta in cazul in care doreste sa il coasa.
Pentru asta va cer ajutorul. In cazul in care doreste sa coasa un alt goblen, agreez orice alta varianta.

Si raspunsul de la Craiova:
Dupa ce Ionela a venit de la Prislop mi-a spus ca va lucra doar goblenuri cu tema religioasa. Asa ca va fi incantata sa lucreze acest goblen.
Ii multumesc doamnei de pe forum care s-a gandit la Ionela. Multumeste-i din partea Ionelei. Maine o voi intani si ii dau vestea cea mare. Sper sa inregistrez pe telefon ce-mi va spune cu acesta ocazie.
Am sa-i duc si laptopul sa-i arat mesajele de pe forum.
Am incercat sa o sun, dar mi-a raspuns sotul ei - inca nu ajunsese acasa - si de aceea voi fi maine la taraba ei.

Nici nu mai stiu ce sa spun ca m-ai lasat fara grai. Sunteti un grup minunat.

P.S. Draga gargarita de vei simti nevoia sa scrii motivatia ce te-a impins catre un asa gest superb, o poti face aici. Eu nu mi-am permis, fara permisiunea ta sa scriu mai multe.
Draga mea, gargarita, iata sentimentele traite de aceasta fiinta atat de incercata de viata, la auzul vestii de mai sus.

Informarea ([...] Mi-ar face o deosebita placere sa plece spre Craiova, spre doamna Ionela.
M-am gandit la Mantuitorul (in varianta agreata de domnia sa). Asta in cazul in care doreste sa il coasa.
Pentru asta va cer ajutorul. In cazul in care doreste sa coasa un alt goblen, agreez orice alta varianta.
)

Zambetul in care se simte putina neincredere, multa uluire... Cineva vrea sa ii daruiasca ei exact ce isi doreste sa lucreze acum!!!

Exista lacrimi de recunostinta pentru ingerii nevazuti:

Si multe cuvinte de multumire (din pacate, nu am reusit sa aduc si fisierul audio).

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2014, 22:14 
Neconectat
Site Admin

Oksanna si voi sunteti speciale. Uite ce scrie prietena mea de la Craiova despre voi:
Citat:
Imi place sa urmaresc reactia gargaritelor de pe forum la mesajele tale. Imprastie lumina si caldura in jurul lor.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 07 Dec 2014, 22:26 
Neconectat

Iti multumim, Monica.
Eu de fiecare data sunt impresionata si pretuiesc si mai mult viata cand intalnesc cazuri deosebite.
Anume oameni speciali ne schimba si ne imbunatatesc modul de a gandi si ne fac sa pretuim ceea ce avem.
Jos palaria!

Oksanna, cata dreptate ai! Dovedesti o maturitate prematura si o intelepciune profunda la varsta, motiv de plecaciune in fata ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2014, 17:35 
Neconectat

Ce frumos!

Monica, stii cum o vad eu pe doamna Ionela? Ca pe un suflet mare care a inteles de mult lumea si care acum, prin felul ei de a fi ne deschide si noua usa catre omenie, bunatate, curaj si indrazneala. Eu, ii multumesc lui Dumnezeu si tie, Monica, ca ne arati o parte din sufletul doamnei Ionela in imagini.

Iar pentru cea care i-a facut cadoul, pot doar sa spun cateva cuvinte pe care le-am citit de mult pe un blog: există suflet în om. Nu este nicio întrebare şi nicio afirmaţie. Este o realitate. De vreme ce oameni pe care nu i-ai văzut în viaţa ta vin şi îţi încredinţează o părticică din viaţa lor, un dar din inimă pentru sufletele chinuite. Felicitari pentru gestul tau frumos, misterioasa gargarita.

Ca de nenumarate ori, forumul acesta imi demonstreaza inca o data ca exista oameni frumosi, cu suflet mare si capabili sa daruiasca multa bucurie, mai ales acum in prag de sarabtori.

Va sarut cu drag, pe toate.

Lena, explicatiile tale sunt parca un deja-vu si un motiv in plus de pretuiesc.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 08 Dec 2014, 19:11 
Neconectat

Ma inclin in fata doamnei Ionela, este un bun exemplu pentru oricare dintre noi.
Felicitari si gargaritei misterioase pentru sufletul ei mare pentru darul ei frumos facut in prag de sarbatori.
Felicitari, Monica!

Eli, eu chiar nu am nici un aport, in afara de acela de a va tine la curent.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2014, 13:08 
Neconectat

Cata har si cata bucurie poate aduce omul cand vrea.
Felicitari Gargarite minunate! Meritati tot ce-i mai bun.

Va pupa cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 09 Dec 2014, 14:53 
Neconectat
Site Admin

Ascultand inregistrarea (v. mai jos) simt cum emotia si stupoarea ii iau Ionelei vocea si de aceea reuseste cu greu sa isi exprime sentimentele.

http://vocaroo.com/i/s09PjsjrX9SH

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 252 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: