|
Acum este 21 Apr 2026, 00:56
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
maria babutan
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 14:34 |
|
Membru din: 30 Mai 2010, 22:28 Mesaje: 988 Locatie: Spania Nume forum:1
|
|
Ralu, foarte frumos ingerasul care se roaga. Celalat ingeras, adica Dario ce face? Nu este racit? Eu o am pe Ariana cu febra, am avut o noapte alba, iar astazi sunt la munca 12 ore, maine, cum este sarbatoare, la fel. Multa sanatate si tie si mult spor la terminarea ingerasului.
_________________ Gargarita-Frumusetea-Zorilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 15:08 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Abriela, multumesc de urare, multa sanatate si voua. Ria, multumesc lui Dumnezeu, Dario este bine, inca nu am avut probleme de raceala sau altceva. Sper sa fie destul de imun ca sa trecem cu bine si toamna si iarna. Multa sanatate, Arianei cea frumoasa.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
CIOCAN ELENA
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 15:19 |
|
Membru din: 12 Feb 2006, 15:02 Mesaje: 2017 Locatie: TARGOVISTE Nume forum:1
|
|
Am asteptat manutele in rugaciune si ele nu au intarziat sa apara. Multumesc. Draga Ralu, multa sanatate si o imbratisare calda.
_________________ Gargarita-Parfum-de-Trandafiri
|
|
| Sus |
|
 |
|
Maria Nistor
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 16:09 |
|
|
|
Este neasteptat de frumos. Urmaresc cu mare placere fiecare episod. Multa sanatate si mult spor la tot ce faci. Ralu, te rog sa nu mai fi preocupata pentru parintii tai. Ai mei au acum 75 ani, tata si 73 ani, mama. Aproximativ cu cinci ani in urma a dat si peste ei febra constructiilor si a renovarilor. La inceput fratii mei pe care ii am aici erau revoltati de acet lucru, ca, na, au o anumita varsta si ce le trebuie (eu i-am ajutat cand am putut la ce a fost mai costisitor) si intrun fel eram acuzata si eu ca, na, i-am influentat. Crede-ma ca au o varsta si stiu sa se si protejeze si atunci cand nu mai pot, fac si cate o pauza sau cand le vin noi idei nastrusnice ma intreaba sa vada ce parere am. Daca ii cert si le zic ca este exagerat noul proect se calmeaza si o iau mai lejer. In final crede-ma ca este mai bine sa aiba activitate (fara a exagera) decat sa se resemneze si sa le vina alte ganduri.
_________________ Maria-Venus - Gargarita-Venus
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 16:52 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Ralu, este frumusica foc. Te rog, sa nu fii suparata pe mine ca nu ti-am mai scris. Am urmarit tot timpul cum esti. Am avut un program tare incarcat, sa stii ca ma rog sa iti fie bine. O imbratisare de departe.
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 17:30 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Ralu, este tare gingasa fetita ta. Spor la lucru si mai ales sanatate iti doresc caci de ea este nevoie cel mai mult.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 17:42 |
|
|
|
Monica, sarut-mana pentru floricica, a mers la suflet.
Elenuta, cu mare placere te imbratisez si eu. Maria, asa este, poate este mai bine ca se mentin activi, doar ca ei chiar nu mai pot, au slabit mult, mama are si diabet, in sfarsit, se vede ca au cam pierdut puterile. Si eu si sora mea incercam sa le stam aproape, fiecare cum putem si incercam sa ii sfatuim de ceea ce este mai bine. Mihaela, nu am motiv pentru a fi suparata. Stiu ca te-ai gandit la mine si imi este de ajuns. Eli, multa sanatate si putere si tie si mamei tale.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Georgeta Petrea-Manta
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 18:48 |
|
|
|
Ralu, iarta-ma ca intervin, dar vreau sa sustin ideea Mariei. Daca le iei activitatea si dragul de munca, se sting repede. Bucura-te ca sunt inca activi pentru ca asta ii sustine cu adevarat. Se simt inca utili si puternici. Ajuta-i cat poti, ponedereaza-i din cand in cand si bucura-te ca sunt. Tie, iti va aduce fetita casei tale din Candoare, sanatate. Si eu iti urez acelasi lucru.
_________________ Geta - Gargarita-Alinare
Să fugi de fapta rea creştine, Ascult-al Domnului cuvânt Şi făptuieşte numai bine Din leagăn până la mormânt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 18:52 |
|
|
|
Geta, ma bucur ca ai intervenit. Ma rog pentru sanatatea lor ca asta este cea mai importanta. Multa sanatate si numai bine si tie.
O calda imbratisare, de departe.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Candoare - goblen lucrat de Karmen si Ralu Scris: 31 Oct 2010, 18:53 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9060 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Ralu, stii cat imi este de draga fetita ta. Rugaciunea ei sper sa te ajute sa treci cu bine fiecare zi din viata ta. O calda imbratisare tie si printisorului tau. Pentru parintii tai, multa sanatate, numai bine.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|