|
Acum este 16 Apr 2026, 04:48
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 08:22 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dani! Este superb. La urmatoarea mea comanda Picuri de ploaie o sa fie in fruntea listei. Felicitari inca o data pentru finalizare si pentru rapiditatea cu care l-ai lucrat. Te pup dulce.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 08:27 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9054 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dani! Sper sa vad picurii si cu hainuta, cat mai curand. O calda imbratisare, de departe. Cu drag,
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 08:28 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Dani, un goblen splendid. Te felicit din tot sufletul pentru maestria de care ne dai dovada, la fiecare goblen cusut de tine. O imbratisare stransa si mii de pupici.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 08:40 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Dani, trebuia sa ne pregatesti pentru marele final cu un mic episod. Eu cel putin, cand l-am vazut gata am stat cu gura cascata, iar imaginatia nu a avut limite. Felicitari din suflet!
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 14:26 |
|
|
|
Dani, nu stiu ce as putea spune in plus fata de celelalte Gargarite. Felicitari!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 16:06 |
|
|
|
Pur si simplu in fata unui model atat de delicat, atat de sensibil, ramai fara cuvinte. Nu-ti ramane altceva decat sa-l admiri. Sa privesti prin geamul pe care picuri mari de ploaie se preling incetisor, cu privirea plina de speranta ca in departare se zareste o gingasa floare, numita Doruletz, cea care m-a facut sa ma indragostesc de acest model. De ce este timpul atat de scurt sa nu putem coase tot ce ne dorim?
Mi-a placut exemplul tau si am decis ca la colectie sa duc modelele finisate pana in cele mai mici detalii. Atunci, pe saptamana viitoare?
Felicitari, Dani!
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Balan Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 16:13 |
|
Membru din: 03 Apr 2006, 11:36 Mesaje: 3681 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Multumesc pentru cuvintele voastre frumoase, venite din inima. Anca, m-am gandit ca la colectie asa ar trebui pus, inramat. Insa, cand se va intampla, nu stiu sa va raspund. Vom vedea. Doruletz, sper sa poposesti candva si in acest topic. La tine am vazut acest model pentru prima data si mi-a placut enorm.
_________________ Dani - Gargarita-Blandetea-Lumii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sima Alexandra
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 18:37 |
|
Membru din: 06 Iun 2007, 03:58 Mesaje: 379 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari, Dani! Este minunat. Dupa cum spune si Anca, ramai fara cuvinte. Esti incredibila, Dani.
_________________ Alexandras - Gargarita-Sprintena-si-Agila
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 19:33 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Dani, felicitari si din partea mea. A iesit superb, parca este real. Pupici si multa sanatate si mult spor la urmatorul goblen.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Picuri de ploaie - goblen lucrat de Dani Scris: 22 Oct 2010, 20:38 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Dani, este superb acest goblen. Te felicit din tot sufletul pentru finalizarea lui. Astept cu nerabdare sa-i vad hainuta. Te imbratisez cu mult drag.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|