|
Acum este 20 Apr 2026, 12:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Linistea verii - goblen lucrat de Oana Scris: 28 Aug 2011, 17:00 |
|
|
|
Felicitari, Oana. Pare atat de real ca acum as pleca pe malul apei. Pupici.
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Perhinschi Anca
|
Subiectul mesajului: Re: Linistea verii - goblen lucrat de Oana Scris: 28 Aug 2011, 18:20 |
|
|
|
Oana, eu imi iau portia de inot, iar tie, toate laudele. Sa stii ca nu mi se pare atat de longeviv cusutul la acest model, tinand cont de cate evenimente ai avut parte in acest an. Felicitari!
_________________ Anca - Gargarita Pacea-Armoniei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Linistea verii - goblen lucrat de Oana Scris: 29 Aug 2011, 07:55 |
|
|
|
Acum cand vara se duce spre alte meleaguri vara ta se indreapta catre colectie. Felicitari!
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Sandulesei Oana
|
Subiectul mesajului: Re: Linistea verii - goblen lucrat de Oana Scris: 29 Aug 2011, 09:06 |
|
Membru din: 01 Feb 2007, 17:52 Mesaje: 2445 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Anca, oricat as incerca, goblenele mai mari nu le pot coase in mai putin de un an. Nu am nici o graba.
Mona, goblenul l-am cusut un pic si in maternitate cat asteptam sa treaca timpul pana sa ma duc la micuti. L-am reluat mai tarziu cand ei erau deja marisori si l-am terminat acum. Cand il reincepeam, era tot sfarsitul verii.
Pupici,
_________________ Oana - Gargarita-Floare-Calatoare
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|