|
Acum este 30 Iul 2026, 11:06
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 11 Apr 2014, 21:29 |
|
|
|
Ce frumos ai conturat pisicuta. Aripioare la ac, Ada-Elena!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 12 Apr 2014, 19:17 |
|
Membru din: 10 Feb 2014, 12:17 Mesaje: 5505 Locatie: Barlad Nume forum:1
|
|
Multumesc tuturor pentru mesaje. Eu sunt tare suparata; astazi m-a sunat mama si mi-a zis ca cineva mi-a otravit pisica. Imi pare atat de rau, mai ales ca au ramas puii singuri si tipa ingrozitor dupa mama lor. Astazi am cusut putin, dar Pisicuta jucausa seamana atat de bine cu pisica mea, incat imi venea sa plang. Cu un nou episod revin saptamana viitoare.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 12 Apr 2014, 23:56 |
|
|
|
Este dragalasa foc jucausa aceasta a ta. S-a conturat foarte frumos.
Imi pare rau pentru sufletelul pierdut.
Iti doresc mult spor in continuare.
_________________ Rodi - Gargarita-Ocean-de-Iubire-si-Emotii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 13 Apr 2014, 14:48 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Ada-Elena, imi pare rau pentru nefericitul accident si pacat ca pentru unii un animalut asa mic a fost un obstacol. Dar macar puiutii sunt ceva mai maricei?
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ivan Ioana Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 13 Apr 2014, 18:30 |
|
|
|
Ada-Elena, imi pare rau pentru pisicuta ta. Unii oameni chiar nu au suflet. Iti doresc mult spor in conturarea pisicutei de pe panza si multa sanatate puiutilor ramasi singuri. Te pupa,
_________________ Gargarita-Cercetasa-de-Visuri Gargarita Anului 2013
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 13 Apr 2014, 20:40 |
|
|
|
Rodi, Oksanna si Nadina, va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine. Pisoii au maxim o luna, abia au inceput sa manance, deci sper ca vor supravietui. Partea mai buna este ca o vecina are o pisica, care i-a adoptat. Nu stiu daca are lapte, dar macar se amagesc si nu mai plang. Atat de mult ma bucur, ca mi se rupea inima de mila lor.
_________________ Ada-Elena - Gargarita-Zana-Fluturasilor-de-Soare Gargarita anului 2021
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vicol Oxana
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 15 Apr 2014, 09:46 |
|
Membru din: 21 Ian 2013, 21:14 Mesaje: 4001 Locatie: Germania Nume forum:1
|
|
Ada-Elena, daca au deja o luna o sa supravietuiasca. Si mai ales ca acum o mama adoptiva o sa fie si mai bine.
_________________ Oksanna - Gargarita-Pasarea-Paradisului
|
|
| Sus |
|
 |
|
Crăciun Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 15 Apr 2014, 10:45 |
|
Membru din: 05 Iul 2012, 16:47 Mesaje: 1590 Locatie: iasi,romania Nume forum:1
|
|
Ada-Elena, este frumos de tot finutul tau si pisicuta se contureaza cu mare splendoare si gingasie. Regret penru pisicuta, dar ma bucur ca puiutii vor supravietui. Mult spor pe viitor. Te pup.
_________________ Gargarita-Floare-de-Colt
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ioan Ada-Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 15 Apr 2014, 18:51 |
|
|
|
Andra, iti multumesc. Pisicuta jucausa nu este finutul meu, ci al Madalinei.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Pisicuta jucausa - goblen lucrat de Ada-Elena Scris: 17 Apr 2014, 09:30 |
|
|
|
Ada-Elena, imi pare rau pentru pisicuta, dar ma bucur ca micutii au gasit deja pe cineva care sa aiba grija de ei.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|