|
Acum este 28 Iul 2026, 05:19
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dinu Lili
|
Subiectul mesajului: Re: Zodii - goblene lucrate de Gigik Scris: 10 Iul 2015, 08:48 |
|
Membru din: 17 Iul 2014, 23:32 Mesaje: 1487 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
La multi ani cumnatului tau, Gigik. La multi ani si tie, sa fii sanatoasa si sa cosi cat mai multe minunatii. Ai terminat intr-o clipa aceasta zodie. In curand ma apuc si eu de ele. Felicitari!
_________________ Gargarita-Dascalita-Gradinii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Zodii - goblene lucrate de Gigik Scris: 10 Iul 2015, 08:51 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7495 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Multumesc frumos, LiliDi. Sa stii ca abia acum am apucat si eu sa mai citesc cate ceva de prin topice. Si sa stii ca te astept cu mare drag alaturi de mine sa conturam frumosii ghiocei. Poate asa, voi avea si eu mai mult spor. Pupici.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vasilescu Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Zodii - goblene lucrate de Gigik Scris: 10 Iul 2015, 09:03 |
|
Membru din: 28 Dec 2012, 10:08 Mesaje: 3773 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari si din partea mea Gigik. Cu drag,
_________________ Adria - Gargarita-Gherbera-de-Cristal
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Zodii - goblene lucrate de Gigik Scris: 10 Iul 2015, 09:04 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7495 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Multumesc Adria. Pupici.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
MirelaMelinte
|
Subiectul mesajului: Re: Zodii - goblene lucrate de Gigik Scris: 10 Iul 2015, 12:05 |
|
Membru din: 13 Mar 2011, 15:46 Mesaje: 8903 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Felicitari si de la mine. Pentru ca ai finalizat goblenul si pentru ca simt ca revine optimismul cu care ne-ai obisnuit. Pentru ca mi-ai trimis o imbratisare de la mare (imi este dor de mare si faptul ca ti-a permis sa imi trimiti o imbratisare alina putin din dor) eu o sa te sustin pana cand o sa uiti de neajunsurile verii lucrate pe malul marii. Multi ani traiasca cumnatul tau, sa fie sanatos si voios si sa va bucurati impreuna de ceea ce ofera viata. Te imbratisez cu drag,
_________________ Irela - Gargarita-Fulg-de-Floare-Mov Gargarita anului 2014 Gargarita anului 2015 Gargarita anului 2016 Gargarita anului 2017 Gargarita anului 2018 Gargarita anului 2020
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mihut Emilia
|
Subiectul mesajului: Re: Zodii - goblene lucrate de Gigik Scris: 10 Iul 2015, 23:54 |
|
Membru din: 28 Ian 2015, 11:03 Mesaje: 770 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Draga mea Gigik,
Felicitari si din partea mea si mult spor in continuare in toate proiectele.
Te pup.
_________________ In prezenta unui prieten poti gandi cu voce tare.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|