|
Acum este 18 Apr 2026, 10:41
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
tanasa clementina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 21 Noi 2009, 15:09 |
|
|
|
Claudia, mult spor la fond. Un pic si este gata pentru colectie. Frumoasa, vad ca multe fete si-o doresc. Mult spor iti doresc.
_________________ Clementina - Gargarita-Croitoreasa Desavarsita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Cozea Rodica-Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 21 Noi 2009, 15:28 |
|
Membru din: 04 Apr 2005, 17:40 Mesaje: 116 Locatie: Cluj-Napoca Nume forum:1
|
|
Si eu m-am poticnit la fond. Mi-e foarte drag acest model si l-am lucrat cu foarte multa placere, dar m-am impotmolit la fond. La alte modele lucram pe parcurs si fondul, dar la acesta fiind culoarea foarte deschisa am lasat-o la urma.
_________________ Rodimar - Gargarita-Dragoste-de-Toamna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 23 Noi 2009, 20:25 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Claudia, nu este usor la fond, dar merita cand vezi ce frumusete ai cusut. Aripioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 23 Noi 2009, 22:11 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Claudia, fiecare opera de arta are partea ei mai dificila, dar cu putin efort vei ajunge la final.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 23 Noi 2009, 23:12 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Claudia, inaintezi greu la fond, dar cand te gandesti ce minunatie va fi la final... Aripioare la ac in continuare iti doresc. Astept finalul.
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 08 Dec 2009, 10:41 |
|
|
|
Claudia, cum merge fondul? Dar cele trei ajutoare ale tale ce fac? Se pregatesc de Mos Craciun?
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Melinte Mihaela-Stefania
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 09 Dec 2009, 09:36 |
|
Membru din: 12 Dec 2004, 09:01 Mesaje: 1064 Locatie: Portugalia Nume forum:1
|
|
Datorita tie am prins curaj sa il fac si eu. Il am im ladita mea, dar nu stiam ce o sa urmeze dupa Arhanghelul Gavril. Pe mine goblenele religioase ma uimesc. Cand faci fondul incearca sa te speli pe maini de mai multe ori, asa nu se murdareste ata. Spor la lucru!
_________________ Mihaela-Stefania - Gargarita-Floarea-Copilariei
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 09 Dec 2009, 10:15 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Foarte frumos. Prima data cand am vazut modelul, am crezut ca este greseala de desen, apoi am aflat ca asa este si icoana. Omul cat traieste invata. Spor la lucru si sa-ti aduca noroc in casa.
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
avram claudia
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 12 Dec 2009, 22:45 |
|
|
Ultimul episod 
_________________ Gargarita-Ramura-cu-Patru-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Maica Domnului facatoare de minuni - lucrat de Claudia Scris: 12 Dec 2009, 23:01 |
|
|
|
Felicitari, Claudia! Ai adaugat o icoana minunata la colectie.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|