|
Acum este 27 Iul 2026, 16:58
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 03:20 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Danuta, nici tu nu dormi? Ai grija de ochisori! Nu-mi spune ca lucrezi si la ora asta?
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 03:22 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Aaa scuze, abia acum am realizat ca esti in Mexic. Atunci, mult spor la goblenat! Ma bucur ca nu sunt singura care bantuie pe aici. Suratele noastre, pun pariu ca isi incarca bateriile pentru maine. Foarte frumos goblenul.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 03:32 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Ce draguta esti cu mine! Multumesci mult.
Chiar daca sunt in Mexic, oricum este cam tarziu ca sa mai stau pe net. Este 8.30 pm. Am ramas peste program ca sa imi termin niste treburi, dar am profitat de ocazie sa postez fotografiile Tu ce faci la ora acesta? Este prea devreme! Te pup
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Zamfir Vasilica
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 06:26 |
|
Membru din: 06 Dec 2004, 06:17 Mesaje: 1048 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Este superb modelul care il lucrezi, Danuta. Lucrezi foarte frumos si ingrijit. Felicitari! Iti doresc mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Ploaie-de-Maci
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 10:16 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Nu mai ai mult Danuta si termini Primavara. Iti urez succes la urmatoarele anotimpuri. Pupici si mult spor la acusor.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 10:26 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Danuta, nu mai ai mult si acusi este gata. Iti urez si eu mult spor la urmatoarele anotimpuri si sa ni le prezinti si noua. Felicitari! Pupici.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 11:55 |
|
|
|
Iti iese foarte, foarte frumos. De-abia astept si celelalte anotimpuri. Favoritele mele sunt Toamna si Iarna. Dar se vede ca nu este usor de lucrat. Cred ca lucrezi cu ate mici si le schimbi tot timpul. Asa este la miniaturi. Dar rezultatul merita efortul. Eu sunt o fana a miniaturilor, in general. Sunt niste bijuterii. De-abia astept sa ma apuc si eu de una pe care o am in Ladita de ceva timp. Se numeste Ulita, vara.
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 19:37 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Lili, Deea, Dana si Olivia, va multumesc frumos. Gargaritelor, reusiti sa ma bine-dispuneti de fiecare data cand intru pe forum. Sper ca in curand sa termin acest model, desi este destul de incalcit. Intr-adevar are multe culori una langa alta, iar acum mai mult umplu spatiile. Oricum, imi pare bine ca o sa-l termin.
In continuare, pe langa Vela, am programata o surpriza. Este un goblen pe care din cate stiu eu nu l-a mai postat nimeni in serial. Dupa aceea am sa fac din nou un anotimp de la Metamorfoze
Va doresc mult spor la goblen.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 22:02 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Danuta, m-ai facut foarte curioasa.Sper sa nu ne tii prea mult in suspans. Pupici.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Vizitator
|
Subiectul mesajului: Re: Primavara (Metamorfoze) - goblen lucrat de Danuta Scris: 26 Iun 2010, 22:59 |
|
|
|
Oo! Ce supriza? De-abia astept!
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|