|
Acum este 15 Iun 2026, 13:17
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 12 Sep 2010, 18:13 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Alia, ai avansat destul de multisor si ne-ai oferit si alte culori frumoase. Ac sprintenas!
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 12 Sep 2010, 21:00 |
|
|
|
Are culori asa placute ca nu ma mai satur privindu-l. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
hjyju bngfnhgh
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 13 Sep 2010, 12:02 |
|
|
|
Alia este un model foarte frumos, dar de dimensiuni mari, insa pe panza ta se astern niste culori minunata si avansezi repede. Pupici.
_________________ Mogin Paraschiva - Drumul catre casa unui prieten nu este niciodata lung.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popa Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 13 Sep 2010, 12:27 |
|
|
|
Ai lucrat foarte mult. Abia astept sa vad cum se contureaza gheisa ta pe panza. Sa ai spor in continuare. Pupici.
_________________ Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 13 Sep 2010, 14:11 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Alia, tare imi place goblenul si cosi foarte ingrijit. Culorile sunt deosebit de frumoase. Iti doresc mult spor si astept cu nerabdare urmatorul episod. Pupici.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 17 Sep 2010, 08:38 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Se contureaza usor-usor si in curand ne vei prezenta si gheisa. Aripioare la ac!
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nechita Daniela
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 17 Sep 2010, 11:59 |
|
Membru din: 03 Mar 2010, 15:07 Mesaje: 919 Locatie: iasi Nume forum:1
|
|
Alia, arata minunat! Pe viitor voi cose si eu fanteziile. Imi plac la nebunie si mi se par foarte potrivite pentru o sufragerie mare. Of, cate imi mai doresc si eu.
Mult spor in continuare. Te pup.
_________________ Gargarita-Craiasa-Tandra-Inocenta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 18 Sep 2010, 07:10 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Alia, nu ma mai satur sa privesc ultimul episod. Imi plac tare mult culorile. Iti doresc mult spor in continuare. Hai, inca putin si vom vedea si cum se contureaza gheisa.
Te pupa,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 19 Sep 2010, 14:55 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Va multumesc pentru vizita si-mi cer scuze pentru lipsa mea. Treburile toamnei mi-au rapit si putinul timp pe care il dedicam goblenului. Dar vor trece si acestea. Intre timp am mai cusut, doresc sa mai umplu din goluri si sper sa vin cu un nou episod marti sau miercuri, inainte de a incepe gheisa. Va imbratisez strans de tot si va doresc spor la cusut.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fantezie cu lampioane - goblen lucrat de Alia Scris: 19 Sep 2010, 15:01 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Dana, sa stii ca si eu am comandat aceste fantezii cu gandul la cat de frumos ar arata intr-o sufragerie. A mea este foarte mare si cum intentionam s-o mobilam in stil modern, poate cu ceva tendinte asiatice, mi-am zis ca sunt perfecte. Asta m-a facut sa trec peste gandurile de genul: sunt foarte mari; oare cat mi-ar lua sa le cos; mai bine nu, etc. Ma bucur ca gandesti la fel si sper sa le admir cat mai repede si la tine.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|