|
Acum este 16 Apr 2026, 09:18
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Rednic Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen cusut de RamonAli Scris: 10 Dec 2011, 10:36 |
|
Membru din: 03 Mar 2011, 14:34 Mesaje: 3819 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru iconita.
_________________ Nuti - Gargarita-Minune-de-Bunicuta
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen cusut de RamonAli Scris: 10 Dec 2011, 11:37 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari pentru hainuta. Nu pot sa nu remarc ca, desi este micuta, la inramat vad ca ti-au mancat cam un cm de sus si un altul de jos. Initialele nici nu se mai vad. Pacat. Ar fi putut sa tina cont de acest aspect, mesterul care a inramat-o. In rest, rama imi place, ii sta foarte bine iconitei tale.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen cusut de RamonAli Scris: 11 Dec 2011, 16:05 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Va multumesc, dragele mele, pentru felicitari.
Draga mea Alia, mesterul care a inramat-o sunt eu. Rama este de la TTT, dar greseala este a mea si mi-o asum in totalitate. Am trimis comanda pentru rama inainte de finalizarea goblenului si bineinteles fara sa-l masor. In loc de 7,6 x 10,9 cm am spus 7,6 x10 cm, asa ca centimetrul cu semnatura a fost acoperit de passepartout. Graba strica treaba.
Pupici.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Alina David
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen cusut de RamonAli Scris: 11 Dec 2011, 16:19 |
|
Membru din: 13 Ian 2011, 11:07 Mesaje: 5626 Locatie: Romania Nume forum:1
|
|
Felicitari, RamonAli. Este foarte delicata. Hainuta este pe masura frumusetii ei. Sa-i aduca mame-soacrei numai bucurii.
_________________ Gargarita-Izvor-Nesecat-de-Iubire
Ultima oara modificat de Admin pe 11 Dec 2011, 16:53, modificat 1 data in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Fecioara Maria cu pruncul - goblen cusut de RamonAli Scris: 17 Dec 2011, 08:42 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Cum sa nu fie incantat de asa model frumos, draga mea? Felicitari pentru final, pentru hainuta si fie ca sfanta iconita sa iti ocroteasca familia. Pupici.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|