|
Acum este 25 Iun 2026, 05:22
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Moraru Sorina Maria
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 19 Ian 2014, 19:06 |
|
Membru din: 20 Ian 2011, 21:49 Mesaje: 1987 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Frumoase si harnice gargarite, Alia si Eli ne-ati adus un coltisor de iarna. Deja parca simt mirosul rece al zapezii si astept cu nerabdare aparitia personajului principal, Bambi. Spor la acusor!
_________________ Sorina - Gargarita–Declaratie-de-Iubire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Flutur Mariana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 19 Ian 2014, 19:11 |
|
Membru din: 06 Ian 2011, 15:54 Mesaje: 3769 Locatie: Galaţi Nume forum:1
|
|
Mai sa fie, ce frumoasa sezatoare aveti voi aici. Pai, stiti voi doua de ce aveti asa spor si il conturati asa frumos? Pentru ca micutul ingeras din burtica lui mami, va trimite praf magic peste acusor si el zboara pe panza voastra. Scumpa mea Alia iti pupacesc minunea si iti doresc multe seri libere. Draga mea Eli, sunt sigura ca tu ai un frumos episod ce mi-l vei aduce acusica. Imi place mult ce lucrati voi aici, asa ca am sa va urmaresc cu mult drag. Mult spor, scumpele mele. Pupici pe inimioare, pe trei inimioare si pe manutele lui Alesio.
_________________ Gargarita-Dulceata-Inimii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Rodica
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 20 Ian 2014, 01:31 |
|
|
|
Eli, Alia frumos inaintati la model. Va doresc sa aveti spor in continuare.
Alia, iti doresc sanatate si o nastere usoara.
Cu drag,
_________________ Rodic - Gargarita-Zambetul-Florii-de-Cires
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elena Jitca
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 20 Ian 2014, 10:16 |
|
|
|
Cat de frumos este, Alia! Va doresc aripioare la ac. Alia iti doresc multa sanatate si nastere usoara. Pup cu drag.
_________________ Gargarita-Regina-Noptilor-de-Vara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 20 Ian 2014, 21:18 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Alia, ce frumos e episodul tau. S-a asternut zapada multa pe panza ta, mirosul bradului l-am simtit imediat, iar prietenul lui Bambi e tare simpatic, viu colorat, nu ca al meu, sters. Tu ai fost mai harnicuta decat mine, desi bebe cred ca-si face tot mai mult simtita prezenta. Eu de obicei incep lucrul din partea stanga si am zis eu ca asta se intampla deoarece lucrez cu stanga. Gargaritelor eu voi reveni cu un nou episod destul de tarziu, cred ca Alia il va termina pana atunci. Dupa 1 februarie voi aduce un nou si micut episod. Va multumesc tuturor. Alia, ai grija de tine. Va pup.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 20 Ian 2014, 22:19 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Imi place asa mult sezatoarea voastra. Sa aveti spor din plin.
Cu drag,
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 21 Ian 2014, 08:49 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7492 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Alia, ce frumos se asterne zapada pe panza ta! Au aparut si niste crengute de brad. Bravo, foarte frumos. Cred ca bebe e cuminte in burtica, de poate mami sa aiba asa spor la goblenat. Iti urez sa ai acelasi spor ca si pana acuma, draga mea Alia. Te pup cu drag.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Elza Ilina
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 21 Ian 2014, 14:36 |
|
Membru din: 01 Iun 2011, 15:26 Mesaje: 5624 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Alia, episodul postat de tine, este foarte frumos. Spor la lucru.
_________________ Elza - Gargarita-Roua-Diminetii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagoe Iulia
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 23 Ian 2014, 11:31 |
|
Membru din: 30 Mai 2011, 07:34 Mesaje: 1103 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Draga Alia si draga Eli, va doresc mult spor si va urmaresc cu drag. Va pup.
_________________ Arina - Gargarita-Focul-Saruta-Lumina
|
|
| Sus |
|
 |
|
ganea alina
|
Subiectul mesajului: Re: Prietenul lui Bambi - goblen cusut de Eli si Alia Scris: 24 Ian 2014, 12:45 |
|
Membru din: 13 Feb 2010, 11:56 Mesaje: 4546 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Dragele mele, va multumesc pentru asa sustinere. Sper ca mai tarziu sa vin cu noutati, astept sa termin o nuanta de verde pentru a va arata si voua. Sa aveti o zi frumoasa.
_________________ Alia - Gargarita-Oaza-Plina-de-Speranta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|