|
Acum este 22 Iul 2026, 12:16
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 21 Sep 2010, 14:19 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Ralu, Adriana, Cris, Alina, va multumesc mult pentru cuvintele voastre frumoase si pentru incurajari. Si eu abia astept sa apara noi culori pe panza, dar intai trebuie sa termin Iconita. Mult spor la cusut si voua. Va pup si va imbratisez cu drag.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
maria babutan
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 05 Dec 2010, 12:55 |
|
Membru din: 30 Mai 2010, 22:28 Mesaje: 988 Locatie: Spania Nume forum:1
|
|
Abriela, ce ne facem noi cu Florala marina? O am si eu inceputa si este cam in acelasi stadiu ca si a ta. Poate ne animam si o facem impreuna. O sa postez si eu un episod, ma primesti in topicul tau? Mult spor in continuare.
_________________ Gargarita-Frumusetea-Zorilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 05 Dec 2010, 13:07 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Ria, cum sa nu te primesc?! Te astept cu mare drag sa postezi aici Florala ta si o rog pe Monica, atunci cand are timp, sa modifice titlul. Eu nu am mai lucrat de mult la Florala, dar promit ca dupa ce termin modelul de la provocare o sa ma reapuc de cusut la acest deosebit model. Iti urez mult spor la cusut si abia astept sa vad episoade noi postate de tine. Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 06 Dec 2010, 10:16 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Cat imi doresc, Abriela, sa revad acest model in lucru. Poate ca alaturi de Ria, ne veti incanta din nou cu noi episoade. Pana atunci, va panzesc.
Pupici,
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ionela Agache
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 03 Ian 2011, 10:43 |
|
|
|
Deosebit modelul, ar fi pacat sa nu ne incanti cu noi episoade. Poate in noul an o sa ai spor.
_________________ Un prieten este un frate, un frate pe care-l alegi singur.
Ultima oara modificat de Admin pe 03 Ian 2011, 12:41, modificat de 3 ori in total.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ion Cristina-Viorela
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 03 Ian 2011, 12:34 |
|
Membru din: 17 Apr 2010, 22:19 Mesaje: 348 Locatie: Ploiesti Nume forum:1
|
|
Abriela, mult spor la acest model minunat. Este unul din preferatele mele. Te pupic si astept cumintica noi episoade.
_________________ Prietenul este cel cu care râzi, plângi şi te rogi.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 04 Ian 2011, 16:51 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Abriela, modelul este incantator, dar dimensiunea pare un pic inspaimantatoare. Te felicit din inima pentru perseverenta si te astept cu noi episoade. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 04 Ian 2011, 19:58 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Spor la acusor, Abriela.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 08 Ian 2011, 23:26 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Imi place foarte mult acest model si voi urmari cu placere serialul tau ca si pana acum. Mult spor in continuare si sa ai parte de un an nou plin de bucurii. Te pup.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
Olariu Ioana
|
Subiectul mesajului: Re: Florala marina - goblen lucrat de Abriela Scris: 13 Ian 2011, 07:22 |
|
Membru din: 09 Ian 2009, 18:04 Mesaje: 7278 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Abriela, mi-e dor de Florala marina. Pe cand un nou episod?
Cu un gand bun,
_________________ Onuta - Gargarita-Zmeura-Dulce
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|