Acum este 18 Apr 2026, 10:14

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 253 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Implinire - Goblen lucrat de Dalina
MesajScris: 27 Mar 2011, 23:17 
Neconectat

Nume forum:1
Dragele mele gargarite,
Ma bucur din suflet ca nu m-ati uitat. Lipsa mea din gradina a fost datorita perioadei prin care am trecut.
In noaptea de 15 - 16 februarie, gargarelul meu cred ca a vrut sa-i spuna tatalui sau "La multi ani" (era ziua lui) si cum aveam 34-35 de saptamani am ajuns cu salvarea pe la 3 dimineata, la Ploiesti. Dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al doctorilor, bebelul meu a mai stat o luna in burtica si pe data de 15 martie la ora 13.50 am facut cunostina.
Cand voi intra pe calculatorul meu care este la reparat de mai bine de o luna (m-am pricopsit cu niste virusi foarte interesanti de pe internet), am sa va fac cunostinta si voua cu Emanuel.
In acest timp am lucrat trei diagrame la Implinire.
In perioada cat am stat in spital am lucrat Laguna albastra, iar in covalescenta "Lacrima cu mir". Momentan nu vi le pot prezenta pentru ca nu va scriu de pe calculatorul meu.
Lili, ma bucur nespus ca impartim aceasta pagina si felicitari pentru tot. Iti doresc sa ai aceeasi implinire pe care am avut-o si eu pe data de 15 si nastere usoara.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2011, 23:36 
Neconectat

Dalina, ii urez bun venit micutului Emanuel, multa sanatate atat lui cat si tie. Lucrul cel mai important este ca stati bine amandoi, dupa ce a fost atat de nerabdator sa-si cunoasca parintii.
Iti doresc nopti linistite alaturi de comoara ta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2011, 23:41 
Neconectat

Anca, multumesc din suflet pentru gandurile minunate si pentru imagine, - este deosebita.
Emanuel este un copil cuminte si nu se trezeste decat o data pe noapte sa manance.
Eu sunt o mamica mai stresata. Chiar daca este al treilea copil al meu, parca am emotiile de la primul. Dar sunt o mamica fericita si implinita.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2011, 23:50 
Neconectat

La nici o luna de zile se trezeste doar o data pe noapte sa manance? Cat de fericita trebuie sa fi!
Ce n-as fi dat ca si Claudita mea sa se trezeasca de doua, trei ori pe noapte in primele doua, trei luni. Dar acum este totul de domeniul trecutului si a ramas doar nostalgia vremurilor de atunci.
Pup dulce, mamico.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 27 Mar 2011, 23:57 
Neconectat

Anca, Emanuel are 12 zile.
Fetele mele au fost foarte cuminti. Le alaptam in jur de 12 noaptea si pana dimineata la 6-7, nu se trezeau. Am fost adepta alaptatului natural si a programului de masa.
Imi pare rau pentru tine, nu toti copii sunt la fel. Daca ai mei erau dificili noaptea, nu cred ca mai faceam copii. Am glumit. Te pup si ma bucur ca imi esti aproape in aceste momente.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 00:10 
Neconectat

Dalina, dupa ce am nascut-o pe Claudia si am revenit acasa, doctorii mi-au recomandat sa o alaptez la doua ore jumatate si dupa primele doua saptamani la trei ore. Adica sa-i fac un program inca din prima luna de viata. Numai ca la mine nu mai ajungea la cele doua ore jumatate, cu chiu cu vai ajungeam la doua ore. Deci, iti dai seama cat am fost mirata cand, dupa aproape doua saptamani ai un copil programat pentru alaptat ca unul de trei luni. Ti-am zis, esti o fericita.
Si eu am alaptat pana la aproape un an si era cel mai frumos spectacol cand, dupa ce se satura o luam de la san ca un pisicut cu mustatile pline de laptic.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 00:22 
Neconectat

Este un moment din viata unei femei, care nu poate fi descris in cuvinte. Orice cuvant vei folosi sau fraze parca nu sunt suficient de complexe pentru a descrie acel tablou minunat. O mama cu pruncul la san.
Adevarul, ca de multe ori cand imi alaptam copii la san (si mai ales acum) ochii imi sunt scaldati in lacrimi, - lacrimi de fericire, mai ales ca am avut o sarcina destul de dificila cu Emanuel. Daca am putea sa oprim timpul in loc in acele momente, dar totul trece si raman doar amintiri. Dulci.

Ultima oara modificat de Admin pe 29 Mar 2011, 10:09, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 00:40 
Neconectat

Dalina, toate aceste replici m-au facut sa zambesc. In primul rand pentru ca o mama ar avea la nesfarsit de discutat pe marginea acestui subiect (iar noi o facem la o bucata de noapte), al doilea, pentru ca sunt amintiri care nu se uita niciodata, iar de fiecare data cand cand le aduci in discutie, traiesti acele momente de totala implinire, acea dragoste pe care o simti cand iti tii copilul la piept ca iti dau lacrimile de fericire.
Este pur si simplu fericire.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 08:30 
Neconectat

Dalina, ma bucur ca ai revenit cu vesti bune si ii urez si eu bun venit lui Emanuel. Ati ales un nume frumos, plin de semnificatie, care pe mine ma emotioneaza de fiecare data cand il aud.
Sa fie sanatos si sa va aduca doar bucurii si impliniri.
O calda imbratisare, pentru tine.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 28 Mar 2011, 08:44 
Neconectat

Multumesc, Ralu.
Este o bucurie pentru mine sa vad ca nu m-ai uitat. Am vazut ca am facut si ceva boacane cu inscrierea la concurs al acestui model. Acum dupa atata timp cred ca sunt si descalificata. Banuiesc ca modelele lucrate intre timp nu le pot inscrie in concurs. Ce ma sfatuiesti sa fac mai departe sau mai scos din concurs? Nu ma supar.
Oricum voi mai posta serialele la Implinire cu prima ocazie, cand voi putea atasa imagini.
Te pup si iti doresc o zi minunata. Pupici puiutului tau dulce.

Ultima oara modificat de Admin pe 29 Mar 2011, 10:11, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 253 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 26  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: