|
Acum este 22 Apr 2026, 17:46
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Tacutu Ileana
|
Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela Scris: 21 Apr 2026, 09:00 |
|
|
|
Draga Irela, aripioare la ac în continuare la toate modelele în lucru! Te îmbrățișez cu drag,
_________________ Leana - Gargarita-Cununa-Spicelor-de-Grau
|
|
| Sus |
|
 |
|
Tasca Mihaela
|
Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela Scris: 21 Apr 2026, 10:04 |
|
Membru din: 22 Mar 2019, 08:15 Mesaje: 3957 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Dragă Irela, fac un mic popas la tine în topic să admir noile episoade apărute. Atât Îngerul florii de cireș, cât și Dans sub stele încep să prindă contur și îmi place mult felul în care evoluează, pas cu pas. Faptul că lucrezi în paralel la mai multe modele este demn de toată admirația mea, iar și mai mult îți apreciez răbdarea și felul în care reușești să le duci pe toate înainte, fiecare în ritmul lui. Îți doresc în continuare mult spor și clipe liniștite la ac, iar eu te voi urmări cu aceeași plăcere. Cu drag,
_________________ Neeolina - Gargarita-Zana-Florilor-de-Primavara Gargarita anului 2023 Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Seidel Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Finutii mei frumosi - goblene lucrate de Irela Scris: 22 Apr 2026, 10:59 |
|
|
|
Inaintezi foarte frumos draga Irela. Te urmaresc cu drag. Mult spor in continuare!
_________________ Nicoletta - Gargarita-Floare-Albastra Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|