|
Acum este 15 Apr 2026, 23:43
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Sorescu Minerva
|
Subiectul mesajului: Re: Asteptand Craciunul - goblen lucrat de Minerva Scris: 07 Ian 2010, 09:45 |
|
Membru din: 16 Iul 2005, 23:12 Mesaje: 377 Locatie: Targoviste Nume forum:1
|
|
Iulia, imi pare un an de cand n-am mai trecut pe-aici si n-au trecut mai mult de 2-3 zile, zile in care n-am incetat sa nu ma gandesc la voi; v-am povestit atat de multe in timp ce roboteam prin bucatarie , prin baie... Ingerasul meu n-a avansat, un somn adanc m-a cuprins. Am dormit dimineata, am dormit dupa-amiaza si culmea, am dormit si noaptea. Aseara, am fost invitata de fiul meu la o plimbare, am plecat impreuna pe la sora mea si culmea, cum am ajunsa acolo, am si adormit si nu m-au putut trezi sub nici-o forma. Cred ca am dormit 2-3 ore, iar cand m-am trezit trebuia sa plecam caci ora era tarzie si vremea nu este propice pentru o sosea buna de rulat. Prin urmare, am fost intr-o vizita si-am dormit!
_________________ Minerva - Gargarita-Venetianca
|
|
| Sus |
|
 |
|
Albei Adina
|
Subiectul mesajului: Re: Asteptand Craciunul - goblen lucrat de Minerva Scris: 07 Ian 2010, 09:50 |
|
Membru din: 02 Dec 2009, 16:28 Mesaje: 1745 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Un goblen minunat, in ton cu sarbatorile. Iti dorec spor la lucru!
_________________ Dina - Gargarita-Sinceritate
|
|
| Sus |
|
 |
|
Mona J
|
Subiectul mesajului: Re: Asteptand Craciunul - goblen lucrat de Minerva Scris: 07 Ian 2010, 10:50 |
|
|
|
Minerva, nu trebuie sa te grabesti pentru ca mi se pare un goblen care este tot timpul de actualitate. Cred ca asteptam Craciunul in fiecare zi din an, ca niste copii. Eu deja astept Craciunul viitor si cred ca si voi, nu?
_________________ Mona - Gargarita-Gingasie
|
|
| Sus |
|
 |
|
crutescu elisabeta
|
Subiectul mesajului: Re: Asteptand Craciunul - goblen lucrat de Minerva Scris: 10 Ian 2010, 12:22 |
|
Membru din: 25 Sep 2007, 06:43 Mesaje: 1513 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Minerva, iti doresc un an mai bun ca cel care a trecut. De fapt, tuturor gargaritelor asta le o doresc din sufletul. Ingerul poate astepta si Craciunul viitor! Cit despre somn este bine ca poti dormi, organismul a intrat pe pilot automat si stie de ce ai nevoie. Spor in tot ce vrei sa intreprinzi anul acesta!
_________________ Gargarita-Nuna-Florilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Asteptand Craciunul - goblen lucrat de Minerva Scris: 10 Ian 2010, 14:11 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Nasica, multa sanatate iti doresc si sa stii ca te "invidiez" ca poti dormi asa. Eu daca atipesc o jumatate de ora peste zi, noaptea nu mai inchid un ochi pana pe la 2-3.
Ninsoare de pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Asteptand Craciunul - goblen lucrat de Minerva Scris: 14 Ian 2010, 14:16 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Minerva, pe unde zbori?
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|