Acum este 16 Apr 2026, 03:41

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 156 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Brandusa - goblen lucrat de Iulia
MesajScris: 10 Feb 2010, 10:32 
Neconectat

Nume forum:1
Iti multumesc, finuta draga, pentru frumoasele cuvinte.
Dar, tin sa te anunt ca si reciproca e valabila. De fiecare data cand intru pe forum, si asta se intampla cu regularitate (exceptie fac doar zilele cand nu sunt in localitate si nu am acces la internet), te caut. Pentru ca tu mie, desi spui ca ai un temperament coleric, imi inspiri doar liniste si pace. Si sa stii ca nici eu nu sunt temperata intotdeauna. Si eu ma aprind repede, insa la fel de repede ma sting.
Iar bucuria mea vine de la voi toate si prin voi. Si mi se pare normal, la randul meu sa o impartasesc. Faptul ca linistesc sau bucur pe cineva, imi linisteste si imi bucura mie sufletul. Si ce este mai bun decat un suflet in pace?!

Ninsoare de pupici

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2010, 10:56 
Neconectat

Iulia, iti multumesc pentru cuvintele tale pline de drag pentru mine. La tine, totul pare genetic. Parca esti programata sa fii numai balsam pentru inimile oamenilor. Sa te tina Dumnezeu asa, ca tare mai esti frumoasa si in inima.
Nu, eu nu sunt ca tine. Ieri, am iesit din firma sa fumez afara (la noi nu se fumeaza nici macar la WC) si am vazut un copil ce i-a tras un sut unui catel schiop. Am prins pruncul si in jumatate de ora i-am facut capul calendar. I-am cerut sa imi explice cum va proceda el sa faca ce a facut Dumnezeu, adica sa il faca pe catel sa mearga, macar in trei labute. L-am luat cu mine, alaturi de catel, la veterinar ca sa vada cat sufera un animal. Cand am ajuns inapoi cu baiatul (la doua strazi de veterinar) in fata firmei, am cunoscut-o si pe mama ce isi cauta copilul. I-am explicat ce s-a intamplat. Ma uitam la ea ca nu ii venea sa creada. I-am explicat mamei ca nu este cazul sa il pedepseasca ca a trecut si el prin suferinta catelului ramas la veterinar, unde am achitat consultatia si cazarea pentru o noapte - mai mult nu aveam la mine). Doamna m-a lasat cu gura cascata, asa cum zice Elena noastra. Mi-a dat banii pe care i-am platit desi i-am explicat ca animalul era schiop de o labuta dinainte de a fi lovit de baiatul ei. Apoi l-a luat pe baiat si a plecat la veterinar, promitandu-mi ca de acel caine se va ocupa ea in continuare.
Dupa ce mi-am terminat primele lucrari mi-am luat o pauza si m-am gandit ca am actionat tot sub impuls si ca bietul copil nu a ajuns sa manance de pranz, iar mama, saraca a tras o spaima pe cinste cand a vazut ca nu-i mai vine copilul acasa. Asa ca, nu prea am dormit bine asta noapte.
Azi dimineata, am sunat la veterinar si mi-a spus ca doamna i-a achitat (de ieri) operatia de astazi (tija pentru labuta rupta, probabil de vreo luna) si aparat gipsat pentru labuta fracturata de baiatul ei si ca a promis ca revine astazi.
Acum, in lumina a ceea ce a facut impulsul meu, parca nu ma mai simt atat de vinovata.
Astept un nou episod de la Brandusa, cand i-o veni timpul. Pana atunci ai de la mine, cei mai dulci pupici pentru tine, pentru Stefanel si Bogdanel, dar si pentru toate fiintele pe care le iubesti.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 10 Feb 2010, 12:44 
Neconectat

Brandusa este un model superb. Abia astept sa vad cum apare usor usor pe panza.
Sa ai mult spor, Iulia.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2010, 12:18 
Neconectat

Ramona, ce gest frumos. Ma inclin in fata unor astfel de persoane care nu au uitat sa fie Oameni (cu O mare!) La fel ca si tine o admir pe Iulia si ii citesc fiecare postare din topicul Rugaciunea zilei.

Iulia, stii, astazi, cand am venit de la un examen, trecand pe langa o florarie am vazut un buchet de lalele, stranse intr-un buchet, care semanau foarte mult cu brandusele pe care le culege fetita din modelul tau. Si coloristica era asemanatoare. Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost sa intru la topicul tau sa revad fotografiile tale. Abia astept sa apara si pe panza ta floricelele. Iti doresc sa ai mult spor in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2010, 12:52 
Neconectat

Ramona, iti multumesc din nou.
Si multumesc Cerului ca mi-a dat prilejul sa cunosc si frumusetea din inima ta.
Cat priveste actiunile tale facute sub aspectul impulsului de moment, sa stii ca si eu procedez de multe ori asa. Probabil toti avem momente cand impulsul este mai puternic decat ratiunea.

Lenus, multumesc. Sper, poate cealalta saptamana, sa mai inaintez putin la Brandusica.

Gabriela, un gand bun si o imbratisare si pentru tine. Si eu abia astept sa ajung la nuantele branduselor, sa le simt parfumul de primavara.

Ninsoare de pupici

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 11 Feb 2010, 21:21 
Neconectat

Buna, draga Iulia,
Ma bucura ideia de a lucra impreuna, dar pana ajunge la mine mai dureaza. De la mama soacra la mamica mea la Suceava si dupa Suceava-Lisabona. O sa fie o Brandusa plimbata. Asa ca pana ajunge la mine cred ca tu il termini.
Pupici, si spor la ac.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2010, 10:24 
Neconectat

Spor la lucru! Ai o finuta pe cinste!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 12 Feb 2010, 11:42 
Neconectat

Brandusa, este un model minunat. Astept cu nerabdare un alt episod.
Te pup. Astept sa intri pe mes, ca sa mai povestim.
Iti doresc un wekend placut alaturi de cei dragi.

Ultima oara modificat de Admin pe 12 Feb 2010, 11:51, modificat 1 data in total.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Feb 2010, 15:18 
Neconectat

Vin si la Brandusica mea cu un nou episod.

Ninsoare de pupici

Răcoarea serii
peste fânul din car
odihnesc stele...

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 21 Feb 2010, 16:01 
Neconectat

Cat de misterios se arata Brandusa!

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 156 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 16  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: