|
Acum este 15 Iul 2026, 04:40
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 09:41 |
|
Membru din: 04 Dec 2010, 10:21 Mesaje: 1134 Locatie: Brasov Nume forum:1
|
|
Multumesc, Lena! Spor si tie in tot ce faci. Pup.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 09:44 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9145 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Andru, mult spor! Sper sa nu mai gresesti, dar sa stii, ca din greseli invatam toti. O calda imbratisare,
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 10:25 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Andru, ai avut ceva in spor, in conditii de sesiune. Mult spor pe mai departe iti doresc. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 16:04 |
|
|
|
Imi place tare mult cum s-au conturat cele trei personaje. Aripioare la ac, Andru!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Boboc Marie
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 16:11 |
|
Membru din: 08 Sep 2010, 23:36 Mesaje: 455 Locatie: Bruxelles, Belgia Nume forum:1
|
|
De cand nu am mai zburat, mult ai mai lucrat. Frumos modelul si spor nu iti lipseste, in ciuda examenelor. Iti face cu ochiul duhul, observ. Te pupicesc.
_________________ Gargarita-Magia-Povestilor
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 16:47 |
|
|
|
Multumesc tuturor pentru vizita si ganduri bune.
_________________ Andru - Prietenia este încercarea prin care se măsoară inima unui om.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 17:24 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Un model pe care eu nu l-am mai vazut in serial lucrezi Andru. Sunt curiosa asa ca o sa-ti urmaresc cu interes serialul. Pupici,
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
rautu loredana
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 18:52 |
|
Membru din: 13 Mar 2010, 19:42 Mesaje: 581 Locatie: botosani,com sulita Nume forum:1
|
|
Ooo, am ramas cu gura cascata. Abia astept sa ii pun gherghef la al meu si sa incep si eu sa cos. M-am cam speriat cand am vazut cat de mare este panza, dar cand vad la tine ce frumos se contureaza sunt tare entuziasmata sa incep.
_________________ Lora - Prietenia este floarea unei clipe si fructul timpului.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Grozavu Andreea
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 18:54 |
|
|
|
Pe mine nu m-a speriat panza chiar asa tare, desi este de-abia al doilea model, iar primul a fost un sfert din acesta. Se coase placut la el, ca de altfel la orice goblen. Dar parca este mai jucaus asa si iti aduce aminte de copilarie, cel putin mie.
Eu te astept aici daca vrei cand te hotarasti, o anuntam si pe Adminica sa te treaca si pe tine in topic. Pupicei si spor.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Aladin - goblen lucrat de Andru Scris: 02 Feb 2011, 21:31 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Harnicuta, harnicuta, Andru draga! Personajele tale se contureaza foarte frumos. Mult spor in continuare si multa bafta la examene. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|