|
Acum este 28 Iul 2026, 19:38
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 11 Mar 2011, 15:20 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
Ce frumos e! Şi o să fie şi mai frumos când o să apară nuanţele mai vii. La fel ca şi Paraschiva şi eu fac parte din grupul fetelor care nu ştiu să lucreze pe culori şi tocmai de-asta te admir pentru stilul acesta de lucru. Felicitări şi spor la lucru în continuare.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Antoneac Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 11 Mar 2011, 16:43 |
|
Membru din: 29 Ian 2007, 16:59 Mesaje: 1208 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Lin, imi place foarte mult cum se contureaza pe panza ta acest minunat goblen. Abia astept sa cosi cu firul metalizat, sunt curioasa sa vad cum iese. Iti doresc mult spor in continuare. Pupici.
_________________ Carmen - Gargarita-Gazda-Buna
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 12 Mar 2011, 10:32 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Lin, draga mea, am cusut de foarte multe ori cu fir metalizt goblenele. Nu-ti face probleme se vede bine si arata bine si daca vrei sa cosi cu el cu usurinta, nu pune ata lunga in ac. Sa stii ca-ti urmaresc topicul si sunt curioasa sa-ti vad pe panza firul metalizat. Sa ai un sfarsit de saptamana cu mult soare si un pupic mare printului tau.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Martin Carmen
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 12 Mar 2011, 10:44 |
|
Membru din: 12 Iul 2005, 18:22 Mesaje: 1440 Locatie: Baia Mare Nume forum:1
|
|
Lin, am uitat sa-ti spun ca eu am cusut firul metalizat in doua fire. Nu sunt eu asa de experta cum mi-ai spus, dar am incercat si eu cate o varianta sau improvizatie.
_________________ Gargarita-Implinire
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Gabriela - Ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 12 Mar 2011, 16:28 |
|
Membru din: 30 Aug 2007, 05:09 Mesaje: 1182 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Lin, se contureaza foarte frumos. Astept cu drag continuarea. Ac sprinten iti doresc. Pupici.
_________________ Gărgăriţa-Floare-cu-Parfum-de-Stele
|
|
| Sus |
|
 |
|
Rednic Elena
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 12 Mar 2011, 16:30 |
|
Membru din: 03 Mar 2011, 14:34 Mesaje: 3819 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Lin, incet, dar sigur se contureaza ceva frumos pe pinza ta. Sa ai spor in continuare! Cu drag.
_________________ Nuti - Gargarita-Minune-de-Bunicuta
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 13 Mar 2011, 15:19 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Lin, multa sanatate si sa vii cu vesti bune. Modelul se contureaza din ce in ce mai frumos, iar initiala a iesit super. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ifrim Andreea Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 03 Apr 2011, 10:28 |
|
Membru din: 08 Feb 2010, 09:45 Mesaje: 3167 Locatie: Ischia - Italia Nume forum:1
|
|
Sunt tare curioasa cum o sa iasa la final acest model, cusut cu ate metalizate. Pana acum ce vad, imi place. Sa ai mult spor la acusor si multa sanatate Lin. Pupici.
_________________ Deea - Gargarita-Speranta-din-Zori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ralluca Dobasu
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 03 Apr 2011, 21:39 |
|
Membru din: 13 Iun 2010, 20:10 Mesaje: 5573 Locatie: Pascani Nume forum:1
|
|
Lin, foarte frumos se contureaza modelul cu ata metalizata. Sa ai spor din plin si ac sprinten, eu de abia astept finalul cu suspans cum spui tu. Te pup.
_________________ Ralluca - Gargarita-Suras-de-Primavara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Darul Domnului - goblen lucrat de Lin Scris: 04 Apr 2011, 06:48 |
|
|
|
Lin, ce spor ai avut. Imi place foarte mult cum iese. Aripioare la ac!
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|