|
Acum este 16 Apr 2026, 18:46
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Dragut Raluca
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie - goblen lucrat de RamonAli Scris: 18 Mar 2012, 10:50 |
|
Membru din: 01 Dec 2004, 22:53 Mesaje: 13488 Locatie: Italia Nume forum:1
|
|
Felicitari, RamonAli!
_________________ Ralu - Gargarita-Inspiratie-Divina Gargarita anului 2010-2011 Gargarita anului 2011-2012
|
|
| Sus |
|
 |
|
LENUTA PATRASCU
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie - goblen lucrat de RamonAli Scris: 18 Mar 2012, 10:54 |
|
Membru din: 29 Iul 2005, 01:47 Mesaje: 9056 Locatie: Tecuci Nume forum:1
|
|
Felicitari! Un peisaj micut si frumos, lucrat impecabil.
_________________ Lenuta - Gargarita-Simfonia-Culorilor Gargarita anului 2024
|
|
| Sus |
|
 |
|
Popescu Ileana Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie - goblen lucrat de RamonAli Scris: 25 Apr 2012, 08:00 |
|
Membru din: 27 Ian 2006, 23:13 Mesaje: 4459 Locatie: Drobeta Turnu Severin Nume forum:1
|
|
RamonAli, scumpa mea, asa cum iti spuneam zilele trecute, timpul meu s-a impartit in prea multe bucatele si de cand am lipsit de pe forum, uite ca am reusit sa pierd in totalitate frumosul tau peisaj nostalgic. Insa am vizionat acum fiecare episod in parte si m-am incarcat cu energia pe care o transmite. Este absolut superb, draga mea, si va impodobi atat de frumos peretele pe care il vei aseza, iar mama ta sunt sigura ca se va bucura pe deplin de el. Felicitari, din suflet si mult spor sa ai si pe mai departe. Te sarut cu mult drag, si le transmit o imbratisare calda celor doi puiuti ai tai.
_________________ Gargarita-Rigoare-Ratacita-in-Poezie
|
|
| Sus |
|
 |
|
CHIVU DANA
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie - goblen lucrat de RamonAli Scris: 25 Apr 2012, 21:13 |
|
Membru din: 23 Feb 2010, 21:34 Mesaje: 2128 Locatie: Morelia, Mexic Nume forum:1
|
|
Draga RamonAli, nu te dezici nici de data asta, ai realizat din nou o minunatie de goblen. Nu stiu sincer cum te descurci si cu copiii si cu goblenul. Eu reusesc sa cos printre picaturi, mai mult noaptea, dara fara prea mult spor.
Te felicit si sunt curioasa sa aflu cu ce proiect ne vei incanta in continuare.
_________________ Gargarita-Leoaica tanara, iubirea
|
|
| Sus |
|
 |
|
ilyes alina ramona
|
Subiectul mesajului: Re: Nostalgie - goblen lucrat de RamonAli Scris: 03 Mai 2012, 09:03 |
|
Membru din: 29 Apr 2009, 02:35 Mesaje: 1610 Locatie: Lugoj Nume forum:1
|
|
Va multumesc pentru felicitari, dragi gargarite. As fi vrut sa fiti de fata cand mami a primit cadoul, ca sa vedeti bucuria din ochii ei. Nu se astepta la acest cadou. Era surprinsa ca nu stia cand am reusit sa-l cos fara sa-l vada. Lena, draga mea, multumesc pentru vizita. Cum iti scriam si in celalalt topic imi este dor sa ne intalnim. Iti trimit pupici de la nazdravanii mei si o imbratisare de la mine.
Danuta, nasica draga, de fiecare data cand imi scrii imi umpli sufletul de bucurie. Multumesc ca te-ai oprit sa ma incurajezi. Acum inca mai sunt in concediu de maternitate de aceea am timp, dar nu stiu cum va fi cand voi incepe lucrul. Te imbratisez cu drag si pup nasucurile printilor tai.
_________________ Gargarita-Primula-de-Seara
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|