|
Acum este 16 Iun 2026, 23:00
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
doina kosa
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 16 Feb 2016, 11:44 |
|
|
|
Bine ai revenit in gradina Timea. Imi face o deosebita placere sa stiu ca este in gradina inca o harghiteanca. Mult spor iti doresc. Pupici.
_________________ Kina - Gargarita-Rochita-Randunicii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dinu Lili
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 16 Feb 2016, 15:33 |
|
Membru din: 17 Iul 2014, 23:32 Mesaje: 1487 Locatie: Timisoara Nume forum:1
|
|
Bine ai revenit, Timea! Ma bucur sa vad gargarite care reiau lucrul la modele vechi, lasate in asteptare din diverse motive. Mult spor iti doresc in conturarea piticilor si mult timp liber. Te astept cu noi episoade.
_________________ Gargarita-Dascalita-Gradinii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Butnariu Veronica
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 17 Feb 2016, 18:37 |
|
Membru din: 08 Mar 2012, 19:32 Mesaje: 6075 Locatie: Iasi Nume forum:1
|
|
Timea, ma bucur sa te cunosc. Iti urez mult spor la lucru. Te imbratisez cu drag.
_________________ Vero - Gargarita-de-Aur-cu-Buline-Diamantate Gargarita anului 2019
|
|
| Sus |
|
 |
|
Patruleasa Jeni
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 17 Feb 2016, 18:43 |
|
|
|
Timea, ma bucur sa te revad, dar mai ales sa iti vad printesa, motivul absentei tale din gradina. Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea! Iti doresc spor la acusor ca sa pictezi frumoasa poveste.
_________________ Jeni - Gargarita dintre Astre
|
|
| Sus |
|
 |
|
Ghiortu Gabriela
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 18 Feb 2016, 10:05 |
|
Membru din: 03 Feb 2010, 17:28 Mesaje: 5839 Locatie: Pitesti Nume forum:1
|
|
Sa ai mult spor! Te pup.
_________________ Gargarita-Poveste-Suava-si-Agera
|
|
| Sus |
|
 |
|
Bartis Timea
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 18 Feb 2016, 10:27 |
|
Membru din: 30 Dec 2004, 12:38 Mesaje: 169 Locatie: Gheorgheni Nume forum:1
|
|
Buna dimineata,
Va multumesc din suflet pentru primirea calda. Incerc sa va aduc cat mai repede noi episoade, doar ca momentan sunt ocupata cu organizarea unei petreceri pentru fiul meu care saptamana viitoare implineste 2 anisori. Va fi petrecere mare sambata cu nasii si sambata viitoare cu bunicii. Totusi sper sa mai pot adauga cateva puncte si piticilor.
Sa aveti o zi insorita cu mult spor la tot ce aveti de facut astazi. Pupici.
_________________ Timea - Prietenii sunt acei oameni rari care te întreabă ce mai faci şi apoi aşteaptă să audă răspunsul.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Coman Georgiana
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 19 Feb 2016, 08:59 |
|
Membru din: 07 Dec 2011, 21:29 Mesaje: 7490 Locatie: Mangalia Nume forum:1
|
|
Draga mea Timea, ma bucur ca ai revenit in gradina. Si ma bucur de motivele ce te-au tinut totusi departe de noi. Sa-ti traiasca printisorul. Referitor la modelul ce il ai in lucru, este o poveste foarte frumoasa. L-am lucrat si eu, iar acum isi asteapta hainuta noua. Iti urez mult spor la conturarea piticilor.
_________________ Gigik - Gargarita-de-la-Malul-Marii
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Alba ca zapada si cei sapte pitici - goblen lucrat de Timea Scris: 13 Mar 2016, 14:13 |
|
|
|
Bine ai revenit, Timeea! Voi astepta cuminte noi episoade din frumoasa poveste.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|