Acum este 15 Iul 2026, 08:52

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 187 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Sugestie - goblen lucrat de Lena
MesajScris: 16 Oct 2011, 14:09 
Neconectat

Nume forum:1
Lena, cred ca Ralu are dreptate: ai cusut multisor cu negru. Ti se pare putin probabil din cauza ca nu-ti place in mod deosebit aceasta culoare.
Te astept cu urmatorul episod.

Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai spor in continuare.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 16 Oct 2011, 14:18 
Neconectat

Spor la treaba draga nasica. Pup dulce.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 22 Oct 2011, 06:31 
Neconectat

Ralu, multumesc frumos de incurajare; calculand mai bine, observ ca ai dreptate, sunt aproximativ 70 de centimetri patrati lucrati cu negru, deci este totusi ceva. Bine, in alte dati, lucram cantitatea aceasta in doar doua zile, insa asta e, raman cu perioada aceea doar ca si frumoasa amintire, iar acum mai incerc pe cat se poate sa strecor si un fir doua pe panza mea, printre celelalte activitati cotidiene. Iti multumesc pentru popas si fii sigura ca maine o sa postez un nou episod. As putea sa postez si astazi, insa, vreau sa mai profit si azi de vreo doua ora alocate cusutului. Te sarut cu drag.

Anca, sincera sa fiu eu nu am mai incercat de foarte mult timp sa lucrez pe gherghef, insa retin ca ultima data cand lucram nu mi-a placut deloc (aveam un gherghef patrat si mi se tot agata ata de colturile lui - mai mult ma incetinea). De calitatea panzei nu-mi fac griji, chiar daca se stramba un pic, pentru ca doamna care mi le inrameaza o intinde foarte bine si nu se mananca deloc din margini, chiar daca initial pare un pic oblica. La acest model am incercat sa lucrez pe verticala, pentru ca dupa calculele mele, panza va fi mai putin afectata, insa o sa vad la sfarsit. Si da, ai dreptate, incerc sa lucrez cat mai mult pentru ca vreau sa ajung curand la Fantezie. Asa cum spuneam ambele Fantezii sunt destinate surorii mele, iar cum ea va face nunta anul viitor, m-am gandit ca va fi un cadou frumos, daca macar una va fi gata pana atunci. Insa asa cum spuneam, mai este un pic pana atunci, la acest model nu am ajuns nici macar la jumatate si, dupa, ii urmeaza un model religios tot cam de dimensiunile acesuia (insa, acela, am vazut ca se coase destul de repejor - l-am urmarit la o gargarita, de fapt la mama unei gargrite in serial, aici pe forum). Te sarut cu drag si iti multumesc frumos pentru popas.

Tina, iti multumesc frumos pentru vizita. Te mai astept prin subiectul meu. Te sarut cu drag si sa ai si tu tot sporul din lume in tot ceea ce lucrezi.

Ce buchet frumos, draga mea finuta. Iti multumesc din suflet. Te sarut si iti doresc sa ai si tu tot sporul din lume.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2011, 07:18 
Neconectat

Asa cum promisesem, in perioada de toamna, in care frunzele dezgolesc copacii, la mine pe panza apar incetisor-incetisor cate una. De fapt, cea de sus nu este o frunza, este o inimioara rasturnata. Asa-i? Si pe farfurioara, va las pe voi sa hotarati daca sunt doua seminte sau doua micute gargarite cele care se vad. Sau poate ca sunt cirese? Imi place tare mult modelul acesta, pentru ca imi da voie sa imaginez orice detaliu ca fiind altceva. Va poftesc acum sa visati privind imaginile:

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2011, 07:51 
Neconectat

Splendid? Minunat? Magnific? Superb? Lena, nu stiu ce sa zic. Stiu doar ca imi place la nebunie si iti multumesc pentru detaliile oferite.
De abia astept continuarea.
Mult spor pe mai departe iti doresc.

Cu un gand bun,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2011, 08:31 
Neconectat

Mult spor si in continuare, scumpa mea, prietena. Este de-a dreptul minunat ce se asterne pe panza ta.
Te pup si te imbratisez, draga mea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2011, 12:26 
Neconectat

Lena, nu imi imaginam niciodata ca acest model este atat de frumos. Mult spor in continuare.
Te pupa,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2011, 16:33 
Neconectat

Lena, din ce in ce mai frumos. In ultimul timp ma atrag cateva modele care sunt in serial la gargarite si carora nu le-am dat importanta pana acum. Acesta e unul dintre ele. In serial, e cu totul altceva, culorile se vad mai bine si atrag privirea ochiului in mod pozitiv.
Te imbratisez si-ti doresc mult spor sa poti termina repede acest model pentru ca am inteles ca ai cateva uriase ce te asteapta.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2011, 17:00 
Neconectat

Lena, imi plac episoadele tale si observ ca ma atrag si modelele in care predomina nuantele de albastru.
Spui ca lucrezi o ora la doua zile. Felicitari pentru sporul tau. Eu lucrez n ore pe zi si ma misc cu pasi foarte mici.
Te pup.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 23 Oct 2011, 17:43 
Neconectat

Ne-ai adus un alt episod delicat, Lena, in care faldurile draperiei sint atit de reale! Iar pe farfurioara cred ca sint doua picioruse, mie asa mi se pare.
Te imbratisez si iti urez spor la cusut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 187 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: