|
Acum este 27 Iul 2026, 01:39
|
Vizualizare mesaje fara raspuns | Vizualizare subiecte active
| Autor |
Mesaj |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 21 Feb 2010, 18:03 |
|
Membru din: 20 Noi 2009, 19:21 Mesaje: 8093 Locatie: Tulcea Nume forum:1
|
|
Mihaela, iti multumesc. Cred ca stomatologul in general ne face sa avem emotii. Mie mi-e teama fiindca am si alte probleme de sanatate si nu prea imi este indicata anestezia. Sa speram ca va fi bine.
_________________ Eli - Gargarita-Nufar-cu-Maini-de-Aur
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 21 Feb 2010, 21:45 |
|
|
|
Eli, iti tin pumnii si te astept cu vesti bune. Daca discuti cu stomatologul, totul va fi bine.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 22 Feb 2010, 15:59 |
|
Membru din: 26 Mai 2005, 13:23 Mesaje: 2345 Locatie: Bacau Nume forum:1
|
|
Cred ca ai scapat deja de stomatolog. Daca nu, iti tin pumnii.
Frumosi sunt calutii tai.
_________________ Adriana - Gargarita-Bijuterie
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 22 Feb 2010, 19:26 |
|
|
|
Va multumesc ca sunteti sufleteste alaturi de mine. Astazi, nici nu am lucrat, dar nici nu am avut timp sa ma gandesc prea mult la medicul stomatolog. Tata se simte foarte rau din cauza problemelor reumatismale si l-am ajutat cum am putut. La dentist a decurs totul bine, nu i-am creeat probleme.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Frunza Nicoleta
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 23 Feb 2010, 08:41 |
|
|
|
Multa sanatate, tatalui tau. Perioada aceasta este destul de dificila pentru el, cu schimbarile de vreme. Ma bucur ca a decurs totul bine la dentist. O imbratisare de Gargarita iti trimit si un gand bun.
_________________ Nico - Gargarita-Paunita
|
|
| Sus |
|
 |
|
Dosinescu Cristina
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 23 Feb 2010, 09:08 |
|
Membru din: 29 Noi 2007, 23:15 Mesaje: 2524 Locatie: Bucuresti Nume forum:1
|
|
Eli, multa sanatate tatalui tau, iar tie iti cer permisiunea sa fac un popas alaturi de calutii tai.
_________________ Cristina - Gargarita Trestia-cu-Doua-Flori
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 23 Feb 2010, 09:26 |
|
|
|
Multa sanatate, tatalui tau.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Neagu Marcela
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor, goblen lucrat de Eli Scris: 26 Feb 2010, 20:19 |
|
|
|
Va raspund destul de tarziu pentru ca in ultimile seri nu am reusit sa va mai urmaresc pe forum. In seara aceasta am sa am multe de urmarit. Tata a fost internat si chiar daca mai are inca dureri, ma bucura totusi faptul ca este sub observatie medicala. Acul meu a facut un popas cam mare in acelasi loc pe goblen. Va pup si ma bucur ca-mi sunteti alaturi. Sunteti niste prietene minunate.
|
|
| Sus |
|
 |
|
LEONTE Elena - Iuliana
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor - goblen lucrat de Eli Scris: 01 Mar 2010, 10:46 |
|
Membru din: 15 Ian 2006, 23:15 Mesaje: 3387 Locatie: Suceava Nume forum:1
|
|
Eli, multa sanatate tatalui tau. Sa fii puternica si o sa treceti cu bine si peste asta. Pupici
_________________ Iulia - Gargarita Iulie
Răcoarea serii peste fânul din car odihnesc stele...
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nicuta Adriana
|
Subiectul mesajului: Re: Popasul cailor - goblen lucrat de Eli Scris: 01 Mar 2010, 10:49 |
|
|
|
Eli, sper ca tatal tau sa isi revina repede. Pupici si multa sanatate tatalui.
|
|
| Sus |
|
 |
|
Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum
|