Acum este 01 Mai 2026, 20:03

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 166 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Urmatorul
  Versiune printabila Subiectul anterior | Urmatorul subiect 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Florile copilariei - goblen lucrat de Dana
MesajScris: 12 Iul 2010, 21:56 
Neconectat

Nume forum:1
Dana, sunt alaturi de tine si te inteleg prin ceea ce treci. As vrea atat de mult sa te pot ajuta in vreun fel, dar nu stiu cum.
Din pacate, oamenii profitori nu vor disparea niciodata din tara noastra, vesnic vor exista la panda de a prinde un alt batran sau batrana careia sa ii ia banii. La noi exista o democratie care da putere celui care are pentru a mai avea si mai mult.
Clauzele unui contract sunt litera de lege daca acesta a fost semnat, nu cred ca vei putea schimba ceva.
Imi pare tare rau de necazul vostru, de situatia in care va aflati, dar asa cum a zis si Danuta, daca pe cale legala nu se rezolva nimic, e inutil sa va distrugeti sanatatea si mai mult.
Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi prea multe, eu pot doar sa iti doresc sanatate, tie si sotului tau si nu uita: Dumnezeu le vede pe toate si ne da la toti dupa inima.

Te imbratiseaza cu drag,

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2010, 08:45 
Neconectat

Dana, aici, in gradina, exista tot timpul un umar pe care sa pui capul. Nu trebuie sa-ti ceri scuze ca te-ai descarcat. Este bine ca ai facut-o, iar asta te face sa te simti mai usoara.
Nu-mi permit sa dau sfaturi, dar stiu ca, cu credinta in Dumnezeu si putina speranta, trecem peste toate. In final, sper ca totul sa fie in favoarea ta.

Un gand bun si-o imbratisare mare, mare

P.S. Fetita ta se contureaza foarte frumos, iar ochii ei nu sunt tristi, ci doar intrebatori.

Pupici

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2010, 08:50 
Neconectat

Dana, pot doar sa fiu alaturi de tine. Din pacate, la noi in tara, legile nu sunt facute si aplicate pentru toti la fel. Bancile adauga clauze pe care le gasesti in subsolul paginii (fratele meu a patit ceva de genul acesta, dar am avut posibilitatea sa platim fiindca am aflat din timp). Sper din suflet sa se poate rezolva si la voi problema altfel decat ce ne-ai scris. La fel cum a scris si Danuta si Ralu, trebuie sa aveti grija de sanatatea voastra. Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce si nu ne uita.
Te imbratisez si va doresc multa sanatate si putere ca sa treceti peste toate.

P.s. Fetita ta se contureaza frumos.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2010, 08:56 
Neconectat

Dana, ma intristez si ce pot sa iti scriu e, sa fii puternica, sanatoasa si sa treci mai usor acest hop.
De multe ori platim indiferenta altora si se termina ranind. Ca peste tot, nu exista lege si se incearca sa se pacaleasca.
Fii cu fruntea sus, si roaga-te la Doamne, Doamne sa iti arate cum este mai bine.
O inbratisare, - cred ca ai nevoie de ea.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2010, 17:49 
Neconectat

Multumesc din suflet, conteaza atat de mult sa stii ca ai pe cineva alaturi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2010, 18:46 
Neconectat

Dana, ma repet: lamentez situatia prin care treci acum. Fii sigura, chiar daca acum nu ti se pare asa, ca vor veni si zile mult mai bune, zile cand ai sa te gandesti la trecut si n-o sa-ti vina sa crezi prin ce ai trecut acum. Timpul le rezolva pe toate. Ma refer mai ales la pierderile umane, si dupa cum spuneam, cel mai mult sa te intereseze sanatatea fizica si mentala, in acest moment.

Am dus-o pe mama mea ieri la doctor, avea tensiunea ridicata pentru ca luase o pastila de dormit, se consuma din orice si este hiper-sensibila. Numai cat a vorbit cu doctorita si a si inceput sa se simta mult mai bine. Desi eu imi incurajez mama si caut sa-i transmit ganduri pozitive, nu se compara cu opinia unui profesionist. Iti dau ca exemplu aceasta situatie pentru ca uneori de asta avem nevoie: sa ne deschidem si sa vorbim despre problemele noastre.

Mie imi pare bine ca te-ai destainuit noua. Pentru mine este o adevarata terapie sa vorbesc cu cineva despre problemele mele, bineinteles cu cineva apropiat ca voi, de exemplu.

Si am sa mai spun doar atat: cand am venit in Mexic am dormit pe jos cu sotul vreo trei luni si traiam intr-o baraca de 10 m patrati. Am trecut prin multe greutati, dar prin munca, iubire si ambitie am ajuns unde sunt acum. Iti spun asta nu ca ma laud ci ca sa vezi ca totul se poate face daca ai alaturi omul potrivit.

Te pup si iti doresc numai bine. Si mult spor la goblen! Este o terapie in toata regula, mai ales cand vezi ce frumusete iese dupa mainile tale.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 13 Iul 2010, 20:41 
Neconectat

Sunt constienta de faptul ca, la un moment dat, totul va trece si vor fi doar amintiri. De asta acum astept sa se termine o data, sa o pot lua practic de la capat.
Am suferit foarte mult si la un momend dat am devenit si egoista. Eram intelegatoare, am incercat sa sustin psihic pe toata lumea si sa fiu langa ei, in toata aceasta perioada am sustinut pe toti. Am fost puternica pentru ei, dar uneori am mai si cedat, aveam si eu nevoie de cineva sa ma sustina mult mai mult.
Foarte mult m-au ajutat in acel moment cuvintele Bicai, din topicul:"Cum multumesc pe toata lumea" si am realizat ca sunt egoista. Cum puteam sa cer mai mult de la o persoana care era practic la pamant.
Tot ce mai pot sa fac acum e sa astept totul cu seninatate, am realizat ca nu pot schimba nimic.
Va multumesc, am avut foarte multe de invatat de la voi si m-ati ajutat in multe momente grele, nu stiu cum as putea vreodata sa va raspaltesc.
Danuta, iti multumesc, stiu ca prin munca, iubire si mai ales intelegere, la un moment dat ne vom reveni macar cat de cat, mi-am acceptat soarta. Asa cum ai spus trebuie neaparat sa ai langa tine omul potrivit. Cateva persoane mi-au spus sa renunt la el si ca astfel voi scapa de griji si de greutati, nu mi-a venit sa cred de ce sfaturi primeam, de asta v-am spus ca nu am cu cine vorbi.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iul 2010, 21:48 
Neconectat

Am mai lucrat un picut.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iul 2010, 22:04 
Neconectat

Dana, usor, usor o sa le gasesti o rezolvare deoarece tot are rezolvare pe lume.
Eu te admir pentru ca ai avut putere sa mergi mai departe alaturi de persoana iubita. Si eu am primit asemenea sfaturi dar nu tin cont de ele.
Fii tare ca viata merge inainte si are multe bucurii si pentru tine.

Imi place foarte mult chipul fetitei. Felicitari pentru mica minune ce a iesit din manutele tale.
Pupici.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

MesajScris: 14 Iul 2010, 22:20 
Neconectat

Florile copilariei, sa iti redea zambetul pe chipul tau, asa cum si chipul fetitei o sa devina senin, cand o sa fie inconjurata de florii.

Sus
 Profil SEARCH_USER_POSTS 

Afiseaza mesajele de la anteriorul:  Sorteaza dupa  
Scrie un subiect nou Raspunde la subiect  [ 166 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Urmatorul

Ora este UTC + 1 [ DST ]

Nu puteti scrie subiecte noi in acest forum
Nu puteti raspunde subiectelor din acest forum
Nu puteti modifica mesajele dumneavoastra in acest forum
Nu puteti sterge mesajele dumneavoastra in acest forum

Cautare dupa: